Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kössabetonba

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DH-BLOG Cigányok, bűnbakok? 2008.05.27 12:48:00
Az utóbbi években kezd egy szörnyű dolog körvonalazódni: a magyarországi cigányságot készül megtenni a társadalmi többség az egyik központi bűnbaknak nemzeti sikertelenségünk, töketlenségünk miatt.Nem, már nem csak a kuruc-info üvölti bele a magyar közéletbe ezt az…..
Konzervatórium Nagyítás 2008.05.08 17:10:00
Bazalttufa kolléga már megénekelte a zúmponthú furcsa hírszerkesztési elvét ("Gyurcsány Ferenc nem kötötte be a cipőfűzőjét, de túlélte!!! + KÉPEK + VIDEÓ"), mely oldal egyébként nagyító nélkül is eléggé ismerősnek tűnik. A hasonlóság persze nem csak nekünk…..
A tegnapelőtt mutatott "épüljetek be" "legyen vezető pozíciótok" hubbardi instrukció margójára... Rádóczi Gusztáv, aki szcientológus, 1998 és 2002 között volt Gyömrő polgármestere. Lássuk a választási eredményeket, de előbb a zenei aláfestés: Open…..
Friss, ropogós elnyomó személlyé nyilvánítás Londonból! Forrás: Exscn.net fórum Egy kis zenei aláfestés: The Clash - I Fought the Law (eredetileg Sonny Curtis & The Crickets) Nézzük, mit követett el ez a…..
  Komolyra fordítjuk a szót! Eddig vártunk. Április 24. óta akartunk adni egy kis időt a hiperérzékeny és tisztességes sajtónak, hogy tegye kötelességét és adjon hírt arról, amiről tud. Arról, hogy történt egy durva incidens, ami, ha más kisebbséget vagy felekezetet…..
Gőzerővel zajlik az "állásvadászat" az SZDSZ-es minisztériumokban. Persze nem a hagyományos, "beküldöm az önéletrajzomat és várom hogy behívjanak interjúra" módszerrel. Valószínűleg ezért nem léptek ki egyből a koalícióból, 1 hónapot adtak saját…..
A következő emailt kapta az egyik ismerősöm a CCHR-tól (Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért, a pszichiátriai visszaélések ellen harcoló, a Szcientológia Egyház által irányított szervezet: Kedves Barátunk! A CCHR egyik fontos feladata, hogy a nagyközönséget, a…..
Jason Beghe (bővebben itt: Wikipedia, IMBD) amerikai színész, bejelentette, hogy elhagyja a szcientológiát (az illető egyébként elérte az "OT V" szintet, ami igen magasnak számít a szcientológiában. Itt megnézhető angolul a vele készült interjú rövid előzetese (a…..
Szekszárdi bunkó pénztáros esete Szekszárd - 2008.04.13 Szemelvény: Kosz, mocsok, csövesek, büdös, áporodott levegő, "tilos a dohányzás" - vágható füst. Évek óta 1 db pénztár üzemel a háromból. Érthetetlen módon napközben félórás szünetekkel, amikor semmi,…..
Budapest Nemzeti szépségverseny 2008.04.12 01:28:00
A Hollán Ernő utcai jegyiroda elleni hecckampány pénteki, remélhetőleg befejező részében feltűnt, hogy egyáltalán nem érdekelnek a felszólalók, hanem leköt az a rengeteg gyönyörű nő körülöttem. A judapest.org-on olvastam, hogy már hétfőn csajozhatott aki akart, és…..
Múlt héten felfigyeltem egy reklámra, amit egy az egyben a tévéshopok mintájára készítettek el. Kétségbeesett és ideges hölgy ül a számítógép előtt, ki van borulva, miközben halljuk a szöveget: "Eleged van belőle, hogy semmit nem találsz meg az Interneten? Itt a…..
Ezt az emailt egyik ismerősöm küldte tovább. Változtatás nélkül közlöm. "Kedves Szcientológus! Ahogyan arról az L. Ron Hubbard születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen hallhattál, folyamatban van, hogy országunk minden könyvtárába is eljuttassuk az…..
A szcientológia szinte minden fontosabb auditálása (lelki tanácsadása) és a gyóntatások ("biztonsági ellenőrzésnek" [Sec Check] is nevezik, amikor az etikai részleg adatszerzésre használja egy fegyelmezési ügy részeként, ebben az esetben ugyanis nem minősülnem gyónási…..
Az itt következő leírás a Sea Organization volt zászlóshajójának, az Apollo-nak egyik legénységi tagjától származik. A hajó ebben az időben a Földközi-tengeren hajózott és L. Ron Hubbard is a fedélzeten volt. Ő volt a Sea Org flottájának parancsnoka, a Commodore.…..
Feljött a kommentekben a vitaminos téma, így itt az idő belecsapni a lecsóba és megnézni a szcientológia és a Sea Org specialitásait. Specialitások Rizs és bab LRH módra: ezt a rosszul teljesítő Sea Org tagok kapják rendes kaja helyett. Főtt rizs és főtt bab elegye, hidegen…..
Új névadó szponzort keres a magyar bajnokcsapat, akitől 70 millió forintot szeretne kapni a következő szezonra, fogalmazott konkrétan Ocskay Gábor szakosztály-igazgató az Alba Volán fehérvári sajtótájékoztatóján. Az eseményen elhangzottakról közleményt kaptunk, abból…..
A világváros forgalma meglehetősen gyakran ellehetetlenül. Egy-egy indolens sofőr vagy baleset miatt autók, buszok torlódnak fel. Ma, miközben szokásos ellenőrző körútamra indultam, a Ferenciek terén egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Buda felé már vagy hat csuklós busz…..
kössabetonba 2008.04.01 18:43:46
L. Ron Hubbard 1967. október 12-én írt egy irányelvet. Az a címe: KILÉPÉS A SEA ORGBÓL. Mégegyszer nézzük is meg, hogy mi az a Sea Org a hivatalos honlapról: "A történelem során minden nagy vallás magja olyan egyének csoportja volt, akik annak szentelték magukat, hogy…..
Kilenc nappal ezelőtt valakik kisiklatták az 56-os villamost a Fehérvári úton. Ezután néhány fiatal rögtön össze is graffitizte a jobb sorsra érdemes Tátrát. Felmerült, hogy a két tény összefügghet, tehát, hogy graffitizés céljával siklatták ki a járművet. (Ha ez igaz,…..
Az előző két post folytatása. A diagram nagyobb felbontású változata: http://img86.imageshack.us/img86/5817/commandchannels2007qc1.jpg Ebben a posztban a szcientológia legfelső vezetését elemezzük. Elöljáróban annyit, ha ez a felépítés zűrzavarosnak és…..
A jelek szerint vannak annyira hátrányos helyzetű alkalmazottak az Ikeában, akik miután telefonon elbírálták, hogy Gergely garanciális panaszával kitörölheti a seggét, kinyomtatták neki az erről szóló dokumentumot:Az elmúlt héten az IKEA-ban sikerült vásárolnom. Sajnos…..
A Lehet más a politika? című rendezvénysorozat tegnapi felvonásában Tölgyessy Péter analízisét hallgathattuk meg a mai magyar helyzetről. Anélkül, hogy az előadás minden egyes elemét említeném (1., nem jegyzetelek, 2., több mint két órás volt az előadás), megpróbálom…..
Webisztán A hi5 spam marketing 2008.03.27 17:00:00
Ti nem kaptok mostanában ilyen e-maileket a hi5 social networkről?"Szeretnélek felvenni a hi5 barátaim közé. Ehhez meg kell erősítened, hogy barátok vagyunk; ha megteszed, akkor mindketten további tagokkal ismerkedhetünk meg. Kérlek, hagyd jóvá vagy utasítsd el a kérésemet az…..