Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evoken

3 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MIrko Di Natale értesülései szerint a találkozó a Bologna tulajdonosa, Joey Saputo és Thiago Motta között pár óra múlva kezdődik, az elnök pedig mindent meg fog tenni az edző marasztalása érdekében, de a forgatókönyv már egyértelmű, az edző el fogja hagyni a bolognai klubot. A Juventusszal már…..
Evoken 2024.05.23 13:38:14
@Del Pybala: :DDDDD
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
Evoken 2024.05.21 07:04:41
@venember83: ezt a hipotetikus kijelentést csak te teszed hozzá, semmi olyat nem állitott mint amit te hozzáköltöttél. Már megint ott tartunk, hogy ha nincsenek istenitve a játékosaink akkor kiesöcsapattal kell példálozni?

Félremeccselt Motta? Igen. Hajtott az x-ért a Juve, ami szerencsével is de meglett? Igen. Jobb játékosaink lettek ettöl? Biztosan nem.
Evoken 2024.05.21 09:37:19
@venember83: az a baj hogy hónapok óta megy ez, hogy ha az ember helyén probálja kezelni a keretet (NEM kóklerezve öket, csupán rávilágitva a hiányosságokra), akkor zsigerböl jött mindig a kiesö csapatokkal valo hasonlitgatás. Az ironizálást ezek után elég nehéz észrevenni. Nyilván tök jó hogy egyenlitettek, de én a második gol után elkapcsoltam, egyszerüen orditott mindenkiröl hogy padlón vannak, vagy még az alatt is. Azt láttam, hogy ebböl méretes zakó lesz, öszintén nagyon meglepett, hogy nem igy lett.
Evoken 2024.05.21 10:42:38
@venember83: az, hogy felálltak a KOból, baromi jó, söt akár nyerni is lehetett volna. Az nagyot szólt volna. :) Biztos, hogy kihozható belölük más is mint amit eddig láttunk, minden kerettel szembeni kritikám ellenére is kiváncsi vagyok, hogy mit produkálnak majd az uj edzö keze alatt.

Csak akkor az tényleg Motta legyen, benne van jelenleg egyedül perspektiva és potenciál. Kicsit már fázom töle, hogy kutba esik az ügy, akkor nagy gondban lennénk. (Contee!!:)
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Evoken 2024.05.18 20:15:57
@Sunny21: akkor valami rosszat néztem. :(
fbref.com/en/comps/11/wages/Serie-A-Wages
A keret értéke tényleg csak csupán a negyedik. Szegényház.
Evoken 2024.05.18 21:08:07
@Sunny21: csak az a különbség, hogy ez egy becsült érték, nem egy egzakt dolog, bár nyilván valamekkora köze van az igazsághoz. De a fizetések mértéke pontosan annyi, amennyi a klub pénzügyi háttere megengedett. Szépen mutatja, hogy azért annyira nem voltunk megszorulva. Lehet, hogy nem csak egy személyt kéne elövenni akkor. És nem, nem Tudjukki kérte a játékosokat minden esetben, hanem alárakták a keretet, egy bizonyos fokig biztosan. Jo lenne ezt pontosan ismerni, de az biztos hogy nem egyetlen felelös van. De tudom, hogy ez is oda lesz kifuttatva amivel már se kedvem, se semmim sincs vitatkozni.

A magam részéröl mindenki felelös valamilyen szinten, soha nem is állitottam mást.
A Juventus ma menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, aki így két mérkőzéssel a szezon lezárulta előtt távozik majd a torinóiak kispadjáról. Hivatalos közleményében a klub a szakember által a szerdai kupadöntőn bemutatott kirohanást nevezte meg a lépés okaként. A játékosok közül az…..
Evoken 2024.05.18 17:07:28
@Pjanista: mondjuk ez egy jó alkalom lett volna, hogy ugyan közvetve, de a klub elküldje a picsába ezt a nyomorult birót, az ujságirókat, meg a többi szarkavarót. Allegri megcsinálja a balhét, kimondja azt amit mindenki gondol, kap egy megrovást, aztán idént végén igy is, ugy is távozik. A klubot pedig nem lehet semmivel se vádolni, mindenki nyer.

Hacsak nincs mögötte ez a lejárató kampány ügy, de erröl egyelöre semmit biztosan tudni. Reméljük, hogy nem igaz...
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
Evoken 2024.05.17 17:49:30
@sleepy8: ne aggodj, ezek fogják szo szerint a zsoldos kurva annyába elküldeni Mottát amikor döcögni fog a szekér. Bár öket ismerve lehet, hogy az is Allegri hibája lesz. :)
Evoken 2024.05.17 18:21:36
@OneT: nem tudom, hol kellett volna lennem? Itt a blogon patkányszarozni Allegrit?
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrásának értesülése szerint a Juventus a vártnál korábban, még a szezon lezárulta előtt, de akár már ma este menesztheti vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A szakember ideje borítékolhatóan lejárt a torinói klubnál, de a Sky Sport Italia újságírója,…..
Evoken 2024.05.17 11:55:37
@Del Pybala: a stilus maga az ember. Csatlakozhatsz a "patkány szarevözö" forumtársadhoz! Elvileg a kedvenc csapatotokról beszéltek. Utáltam Sarri-t de róla se mondtam volna ilyeneket, nem hogy egy top 3 juve edzöröl.

A legminimálisabb kultúráltságot ennyire szükmarkúan mérik manapság?
A Juventus, a ma esti ellenfél hathatós közreműködésével, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ezzel teljesítette a jelenlegi szezonra kitűzött legfőbb célját. A szezon utolsó igazi tétmeccsén a zebramezesek a nagyszerű formában játszó, s az Európa-liga fináléjában is…..
Evoken 2024.05.16 07:42:15
@Zsupi44: az elsö két pont éppen elég ahhoz hogy öszintén örüljünk ennek kupának (amire évek óta nem volt példa...), nehogymár ebböl is a relativizálást hozzuk ki. Továbbra sem az 5-6 évvel ezelötti csapat vagyunk, ne kisebbitsük az érdemeket. Ne mi tegyünk róla, hogy ök jutottak be a döntöbe, akiknek nincs keretük a többfrontos versenyre.
Evoken 2024.05.16 13:58:48
@Zsupi44: Pirlo kerete azért egy pöppet más szinvonal volt... :)) Más mentalitásban volt a klub és a játékosok is, de föleg a szurkolók, zsinorban 9 bajnoki cim után... Pl ordas nagy mákkal lett csak meg a bl hely, azt ne felejtsük el a két kupa mellett.
Evoken 2024.05.16 16:42:20
@Zsupi44: én nem értem, hogy miért vagytok érzékenyek ennyire a mostani keret játékosainak a lelkivilágára, nehogy megsérüljön ha kritika éri öket? Ha leirom, hogy más szinvonal volt a 20/21es, akkor azzal (meglepetés!) nem hitványozom le a mostanit. Be kéne már ezt fejezni végre, konkrétan semmit nem lehet mondani roluk mert akkor máris "kiesöjelöltek" vagy "hitványak".

Már megint megy a relativizálás. A bl csoportelsöséggel, mégis mit értünk el az idény végén? A helyén kezelés, ugye. A többi csak terelés. "Tulértékeljük a tegnapit, az ellenfél igazábol nem is akarta/tudta annyira annyira a gyözelmet", aztán mutogatunk visszafele hogy miért örültök, más is megcsinálta...

Kicsit mások voltak akkoriban az elvárások.

Minden tiszteletem Pirloé, de nem produkált tul jo szezont a maga szintjén, aztán az van az ehhez a teljesen szétesett, szétszedett Juventushoz hasonlitva, aminek a konkluzioja az hogy jol rugdossuk egy kicsit Allegrit.

Ahelyett, hogy örülni lehetne az idény egyik legjobb teljesitményének és az egyetlen kupának az elmult évekböl. Szerintem senki nem szarta össze magát ettöl, csak simán jó érzés.
Massimiliano Allegrit a Milan elleni gól nélküli döntetlen után a DAZN mikrofonja előtt először is Dušan Vlahović cseréjéről kérdezték, mivel a szerb csatár elég dühösnek tűnt a pálya elhagyásakor. „Szokványos csere volt, Dušan Vlahović jól teljesített, de friss lábakra volt szükségem a pályán. A…..
Evoken 2024.04.29 13:52:22
@gomorra21: szörszálhasogatás? Ezt irtad le, mégis mit higyjek, nem látok a fejedbe. Minden kommentet nem olvasok el, szoval nem, nyilván nem tudom mi a kommentelöktöl a legdurvább kritika a keret felé (hozzátenném, hogy veszett Allegri kutyázást szoktam látni szinte mindig ilyenkor, de ez most tényleg mindegy), direkt ezért is kérdeztem rá, hogy pontosan mit értünk ez alatt, de akkor sem derült ki, hogy sarkitott, "szinezett" kijelentés.

Lehet hogy a hír Allegriröl szól, de történtek kinyilatkoztatások egy tök más dologról, akkor egészen nyugodtan lehet a hirtöl függetlenül beszélni róla.

Abban viszont maximálisan egyetértek, hogy Allegrinek már rég kellett volna valami megoldást találnia, kicsusztak a kezéböl a dolgok, nem kérdés. De hogy ez egy szedett vedett keret, nem tul sok dimenzioval, az is biztos. Motta is kínlódni fog, erre azért számitsatok. Talán sikerül annyit pofozni rajta a nyáron, hogy eggyel jobban mutasson majd.
Evoken 2024.04.30 11:41:31
@gomorra21: ha már csak annyit elérünk, hogy Motta érkeztével lehet egy olcsóbb de hatékonyabb mercatot villantani, akkor már megérte. Bár én még most is ugy vagyok vele, hogy Allegrinek kijárna egy minimum olyan keret, mint amikor elment (-Roncika), akkor szerintem tudna még nagyon jo lenni ö is, de ez csak az én véleményem. De ahogy irod is, az még abban az esetben is egy elég drága keretépités lenne, igy ez két szempontbol sem realitás.

Viszont elvileg a Milan is méregeti Mottát, remélem nem happolják el, mert akkor tényleg szarban leszünk.
Evoken 2024.04.30 13:37:32
@venember83: sajnos ezek mind igazak. :/
Luciano Moggi a minap a Libero Quotidiano hasábjain osztotta meg véleményét a Juventus jelenlegi helyzetéről és a Massimiliano Allegrit illető kritikákról. „A pletykák szerint Massimiliano Allegri mellékszereplő, aki továbbá felkészületlen is, de érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt a 31. forduló…..
Evoken 2024.04.10 13:24:40
@Wizzurah: dehát pont ez a lényeg, hogy egy Leicester, egy Girona, egy Bologna középpályája (de igazábol az egész csapat) nem elsösorban az egyéni minöség miatt müködik annyira jól. A kommentedben pedig pont azt probáltad összemosni, hogy a bajnoki helyezés és az adott csapatrész minösége között egyenes arányosság van (hiszen ugye ez nincs igy), ezzel tolva a felelösséget Allegrire. Pont nem Moggi hárit, hanem te akarod csak Allegriben látni a hibát (a folyamatos hallegrizésben elég jól testet öltö utálatod mellett).
Holott akár szerényebb képességü játékosokkal egy kompakt összeállitásban többet lehet kihozni, mint egy egyénileg (valamivel) erösebb, de össze nem illö csapatrészböl/keretböl. Ha Bologna Juve középpálya összevetésben te nem ezt látod, akkor más csapatot nézünk.
Evoken 2024.04.10 13:32:32
@Lanzafame: ha nincs vezérre alkalmas játékosod akkor mégis mit csinálsz? Ez is egy olyan profil kérdés mint, hogy hogyan passzol vagy lö szabadrugást. Buffon és Chiellini idejében, hogy hogy nem, korábban Allegri alatt nem volt gond ezzel, de nyilvan most hirtelen ez is az ö hibája lett.
Evoken 2024.04.10 13:47:47
@gomorra21: pl Pogba elég egyértelmüen key playernek lett szánva. Az, hogy mellette kiket kért és kapott, fogalmam sincs. De laikus szemmel is látszodnia kéne, hogy milyen kvalitások hiányoznak a keretböl. Pl ütközö/landaszerzö (egyedül! Rabiot képes rá valamelyest) vagy box to box a középpályán, de hosszasan lehetne sorolni. Ez a totális lehúzás felé akkor is megvolt amikor bl döntökbe vitt minket? Csak, hogy mit csinálna jobb játékosokkal, ugye...

2. Én ezt nem gondolom igy. Buffon, Chiello vagy Delpo sem az edzöik miatt lettek olyanok, amilyenek. Nyilván sokat tanultak tölük, de ennek a képességnek/hajlamnak meg kell lennie a játékosban. Van pszichologiai profilozás is a futballban.

3.amilyen össztüzet kap, én nem csodálkozom annyira, hogy "sértödös". Egyszerüen ilyen a stilusa. De ez is tök szubjektiv, hogy tetszik e vagy sem. És ugye onnan indult az egész, hogy Moggi szavába kötöttél bele. De tudod mit, bárcsak ez lenne a legnagyobb gondja.
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
Evoken 2024.04.09 12:40:30
@SuperTrezi: minden, interben eltöltött év hetet ér.

Felölem jöhet, de fájni fog a tudat.
Alessio Tacchinardi a La Gazzetta dello Sport számára nyilatkozott nemrégiben, s nem tagadta, hogy bizony tévedett a Juventus vonatkozásában. „Az Empoli elleni meccs előtt meggyőződésem volt, hogy a Juve megtette az utolsó lépést, és érett csapatról beszélhetünk. Ehelyett a csapat megmutatta komoly…..
Evoken 2024.03.01 13:16:47
@FAF: tehát most már az a szint hogy Allegrinek SEMMI érdeme nincs. :) Mások hibája miatt vagyunk másodikok, a fiatalok is maguktól jók, senki nem építi és nem instruktálja öket. Ennyi erövel akkor ti is ott állhatnátok, ahogy látom ugyis nagyon értetek a futballhoz! :)
Massimiliano Allegri az Inter egygólos győzelme után a DAZN mikrofonja előtt értékelt, s először arról kérdezték, hogy ezzel az Inter bebiztosította-e magának a scudettót. „Ezt nem tudom megmondani, de nekünk folytatni kell az utunkat, a mai nehéz meccs volt, tudtuk, hogy ez lesz egy erős csapat…..
Evoken 2024.02.05 10:19:56
@xXPeiperXx: egy Sassuolo ellen biztosan nem mondta azt, hogy gyengébbek vagyunk, max a realitást, hogy igenis meg kell küzdeni a pontokért. Fiatalokkal, tapasztalatlanokkal teleszórva mégis mit mondjon? Irreális elvárásokkal vagytok a kerettel szemben. Maradva az inter meccsnél: SENKIT nem tudnál lecserélni a legerösebb kezdönkböl az övékre. Ez mindent elárul...
Evoken 2024.02.07 10:29:29
@FAF: kiestünk a csoportkörböl és az EL elödöntöben kikaptunk a késöbbi gyöztestöl. Skandallum!

Az nem teleszart gatya, hogy óvatosabban kénytelenek játszani mert nincs meg az a minöség amivel bátran ki lehet támadni. Ugyanis volt példa rá, egy rakás olyan megmozdulásra óriási para lett hátul. De nyilván ez is Allegri sara... Hahó jóreggelt, mindig is biztonsági focit játszatott! Csak nem mindegy, hogy a 16/17es keret, vagy a mai áll rendelkezésre.

Az meg már óvoda, hogy miénk a legszarabb keret, mindenki más tökéletes. Ilyet soha senki nem mondott, cserébe így beszélni sem lehet semmiröl. Hasonló szinvonalon maradva: mindenért Allegri a hibás, a játékosaink Scudetto és BL esélyesek!

További jó Allegri anyázást kivánok mindenkinek.
Massimiliano Allegri az Empoli elleni döntetlen után a DAZN stábjának értékelt, s természetesen a legfőbb kérdés az volt, miért Arkadiusz Milik kezdett az elmúlt időben jó formát mutató Kenan Yıldız helyett. „Arkadiusz Milik kiválóan érezte magát, míg Kenan Yıldız nem játszott jól Leccében, és…..
Evoken 2024.01.28 13:41:38
@Alessandro Dybalinyo: Mert persze a játékosok is pont olyan erősek, hogy Allegri csak úgy pattogjon, hogy mi vagyunk a legfaszábbak... :D Néha nem tudom eldönteni, hogy egyesek a múltban ragadtak és Capello meg Lippi féle játékoskeretet hallucinálnak a pályára, vagy szimplán nem látják a realitásokat.
Evoken 2024.01.28 18:20:03
@venember83: ez a Napoli bőven alulteljesít, a Juvéhoz képest sokkal kompaktabb a keretük és mindenki a helyén van. Nálunk idén lett csak megtalálva Mckennie helye vagy felépítve Locatelli, például. Szerintem az, hogy még most is tök reális, hogy versenyben vagyunk a bajnoki címért, tökéletesen reflektál a keret minőségére és a bajnokság színvonalára, és nem mellesleg Allegri hozzáértésére. Vagy mi a hiányérzet, hogy nem pontokkal megyünk ezelött az Inter elött? Tele fiatallal és tapasztalatlannal az ilyen szinte egész meccses emberhátrányos meccsek simán beleférnek x-nek (egy- két éve tényleg sima vereség lett volna ezekből, fáj vagy sem, ez előrelépés). Ha meg kikapunk a nagy támadások közben akkor még azt az 1 pontot is sirathatjuk.. És egyébként én sem mondtam hogy gyenge a keret, kifejezetten sok potenciál van benne, csak egy kommentre reagáltam, hogy a mostani körülmények között miért nem zengjük tele a világot azzal, hogy mi vagyunk a legjobbak és a bajnokság a minimum. Ez egyszerűen még ebben a gyengébb bajnokságban sem lehet elvárás félkész, felemás, hiányos kerettel.

@babo0410: én meg azt látom, hogy Allegri nem kishitü hanem realista. Az, hogy kifele mit kommunikál nagyjából teljesen lényegtelen. Egyértelműen látszik, hogy szedi össze magát a csapat (pláne az elmúlt 2 évhez képest), egyre jobbak az eredmények és az egyéni teljesítmények, ezek egyelőre őt igazolják. Ha elkezdene arról magyarázni minden meccs után, hogy a scudetto az elvárás (nagyjából Guardiola sem nyilatkozik ilyet soha), nem kis terhet rakna mindenkire, aztán meg ha jön a pofára esés az idény végén abból meg csak újabb sírás lenne. A BL helyekre koncentrálás azt is jelenti, hogy év végén 3 ponttal lemaradunk a bajnoki címről, a milan meg 15 pont minusszal nézi a seggünket.
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
Massimilano Allegri a DAZN munkatársának értékelt a Lecce elleni 3-0 után, ám a mester elmondta, a vezetés tudatában sem volt izgalmaktól mentes a meccs. „Volt egy pillanat, amikor megijedtem, ilyen pillanat bármikor előfordulhat a meccsen, de más kívülről látni ezt. Természetes, hogy egyes…..
Evoken 2024.01.22 11:56:22
@Pavel1988: Mirettinek valoban vannak hiányosságai, de tegnap volt konkrétan egy fasza 16-os közeli, középpályás labdatartása és passza amiböl kis híján gól lett. De ettöl függetlenül is villantott idönként a meccsen, viszont tény, hogy jelenleg inkább lefelé húzza a középpályát. Van benne anyag de kérdés, hogy az eddig tartott, vagy ki lehet hozni belöle többet is.
A Checkpoint indulása óta igyekeztünk minden évben összehozni egy élő felvételt. Így zajlott le a 100. adás, aztán a 150., a 200. és a 250., egy live-ot akkor is csináltunk, amikor külföldre költöztem, tavaly pedig a 400. adásnál. Csak a Covid miatt volt egy hosszabb szünet, de 2022-ben már megint…..
Evoken 2024.01.12 12:24:07
Franko adás volt, egészen szentimentális hangulatban hallgattam. :) Gyakorlatilag az egyetlen gamer lap amihez kötödésem van/volt.

Nekem két korszakból állt az 576os idöszak. Elöször még általánosban, az elsö találkozás, hogy létezik egyáltalán ilyen, hogy gamer ujság. A képaláirásokon röhögés, és azok idézgetése az osztálytársak között, értékeléseken vitatkozás, a Covboyos csevin borulások. Az elsö számom asszem még a Dungeon Keeperes volt ('97 nyár?), de elötte is közkézen forogtak a korábbi számok. Az igazi klasszikus pc-s korszak, a csodás 90-es évek, az aranykor. :)

Aztán az ezredfordulónál jött a konzolosdi, PSX és a gimi, ott már minden honapban vettem a Konzolt és végig is kisérte ezt az idöszakot, igy ez áll hozzám közelebb. Emiatt örültem nagyon Martin apánk (alias Tyler Durden ;)) szereplésének, orákig hallgattam volna még a sztorijait Csipiröl és a többiekröl, vagy akármiröl ami a Konzollal kapcsolatos. És meg kell erösitenem, hogy abszolut volt a lapnak egy egyedi hangulata, ami áradt a cikkekböl, az unikumnak számito tartalmakbol (big in japan!), és a designbol ami vitte a hátán a bulit. Még a legrosszabb játékról szolo cikket is érdemes volt elolvasni, a legtöbb esetben, mindentöl függetlenül, az irás tartalmán és a vizuálon csomót lehetett csüngeni. Egy-egy kis szertartások voltak ezek, a hónapra szépen elosztva.

Szóval köszi utólag is 576: Zolee, Martin és a többiek. Meghatározóak voltatok!

A Checkpointnak pedig külön köszönet, hogy létrehoztátok ezt a beszélgetést, régi álom volt (a közben megjelent CoVboyos adás pedig a nonplusultra!).

Hála!
Az év első adása igazából az előző év utolsó adása, mert az early accessre jogosult patrónusaink már év végén hallgathatták. És nem akármilyen adás ez, de igyekszem kerülni a nagy szavakat, mert nem a felkonferálásom a lényeg, hanem a vendég: Kiss László, azaz CoVboy. Igen, eljött a stúdióba…..
Evoken 2024.01.10 15:20:34
Ahhoz képest, hogy az Obsidian Entertainment olyan stúdió hírében, áll, aki jó játékokat csinál - sőt, vannak, akik egyenesen a szerepjátékok királyának tartják őket -, elég szerencsétlen fiaskókkal vergődtek keresztül az elmúlt 20 éven. Kisebb csoda, hogy megérték az idei kerek születésnapot, és…..
Gianluca Di Marzio tegnap este arról számolt be, hogy Adrien Rabiot elutasította a Manchester United ajánlatát annak ellenére, hogy az meghaladta a Juventus szerződésjavaslatában szereplő bérösszeget, így Adrien Rabiot nagyon közel áll szerződésének a meghosszabbításához. A Sky Sport…..
Evoken 2023.06.27 16:45:12
@Wizzurah: Jesszusisten. Ne menjünk már le egybitesbe... Conte statjai a juvénál ugyanezen értékek alapján: 420 meccs, 44 gól, 24 gólpassz, Edgar Davids: 235 meccs, 10 gól, 19 gólpassz. Csak hirtelen, kb poszton lévő játékosoktól. Ettől még persze nem lesz világmegváltó, vannak hiányosságai (de azért csak egy EB győztes/VB ezüst alapember), de a gól/gólpasszra felhuzni egy középpályás teljesitményét, ami ennél sokkal komplexebb, pontosan a semmit jelenti.
Evoken 2023.06.27 17:42:48
@Wizzurah: Hűha, azért ennyire nem kell besértődni, hogy elküldenél a kurva anyámba mert úgy mertem irni hogy "ne menjünk már le...". Ha ez ennyire offenzív, akkor nem tudom mi lehet egy valódi sértés.

De a témára visszatérve. Nyílván nem véletlenül írtam oda hogy kábé, direkt két amúgy különböző, de a középpályán eltöltött szerepüket tekintve hasonló (vízhordó, kifejezett kapocs a védelem és a támadószekció között, leosztja a labdákat, stb) játékost hoztam fel, aminél van fedés Rabiot irányába. Ahogy irod is, volt azonos vagy hasonló szerepkörben. A mondandóm lényege az volt, hogy nem egy echte támadóközéppályás, ahol tényleg számitanának, igazán beáraznák a játékost ezek a statok, hanem egy ennél komplexebb játékos/poszt, aminél vajmi keveset számit egy árva gol/golpassz mutató. És azért azt se felejtsük el, hogy ki, milyen csapatokban érte el, azt amit. Valószinüleg ebben a juvenusban is hasonló "szuper" statokat produkálna még egy csúcs korszakos messi is. Lehet és kell kritizálni Rabiotot (bár szerintem több van benne), de egy ilyen staton keresztül lehúzni a sárga földig, na annak nincs semmi értelme szerintem.
Elsőként a spanyol Relevo számolt be arról, hogy a Juventus értesítette az ügyben mindeddig makacsul kitartó másik két klubot, a Real Madridot és a Barcelonát, hogy kezdeményezte az Európai Szuperligából való kiváláshoz vezető jogi eljárást. Az eljárás több hetet vesz igénybe, de a döntés…..
A Juventus 1-1-es eredménnyel zárta az EL-elődöntő torinói meccsét, hála Federico Gatti góljának, aki egy szöglet után talált be a mérkőzés utolsó pillanataiban. „Az ellenfél kapujáig nagyon jól járattuk a labdát, de aztán a ott mintha minden túl egyszerű lett volna, és túlságosan sok hibát…..
Evoken 2023.05.12 11:18:28
@Matteo89: és a harmadik edzöjük idén, nézd meg hogy milyen eredményeket hoztak eddig a mostanival. Utána visszatérhetünk rá, hogy mennyire semmit nem jelent a bajnoki poziciójuk.
Hétfő este a Report című műsorban Luciano Moggi ismét elővette az ászt, amiről már a januári tisztújító gyűlésen beszélt, és a médiához eljuttatott 170 000 beszélgetést tartalmazó hanganyagot, amelyek mind a 2006-os calciopolihoz kapcsolódnak, s amelyek alapján a TuttoJuve értesülései szerint az…..
Evoken 2023.04.20 11:35:51
@GGábr81: nem felejtették el használni, csak át lettek verve. Beszellöztették a klub megszüntetését, Serie D-be való számüzetést és hasonló finomságokat. Cserébe viszont felajánlották a Serie B-s lehetöséget - az ugy már egész barátinak hangzik, nemde? Ezt önszántából elfogadta a Juve amivel leszükitette minden mozgásterét.

Persze utólag tudjuk, hogy a fentiek üres fenyegetözések voltak, de ezt akkor és ott lehetetlen volt megitélni. Minden percröl percre zajlott, emlékszem hogy naponta volt mit kitárgyalni egy akkori fórumon. Ha lett volna idö egy alapos, tisztességes eljárás akkor minden másképpen alalulhatott volna - persze a szezonkezdés elött akarták döntésre vinni az ügyet, ami ekkora méretben teljesen abszurd elképzelés volt. A Juvenak pedig nyilván semmilyen nyomásgyakorlásra nem volt ereje, csak sodródott az árral... Szóval a bréhasználat ilyen körülmények között túlzott elvárás. :)
Ahogy ígértem, a Mini-torlódás után most több nem Mini adás jön, a legutóbbi Now-t így egy vendéges követi. Mégpedig az aranylemezt tesszük megint a lemezjátszóra, a jó öreg Mazur papa jön, és újabb gémerszenvedélyéről vall nekünk: a From Software játékairól, vagyis azokról a játékokról, amik miatt…..
Evoken 2022.10.19 14:32:44
A kiadó kultuszát persze régóta ismerem de személy szerint nagyon új vagyok a From közegben, tavaly próbáltam ki csak a Bloodbornet, azt is csak többszöri unszolásra. Hogy végül annyira a rabjává váljak, hogy az elsö végigjátszás után azonnal belekezdjek az NG+ba a sok kihagyott titok és a dlc miatt. Most a napokban kezdtem el megint egy új karakterrel és ugyanaz a jólesö melegség árad szét a mellkasomban, ahogy kb 2 másodperc alatt szippant magába a gyönyörüségesen borzalmas világa. :) Itt megemlíteném a számomra hatalmas kedvenc Disciples 2-öt, aminek a hangulata ezerrel parázslik a felszín alatt a játék elsö felében, nyilván ez sem elhanyagolható tényezö a rajongásomban. :) Régi játékokon szocializálódtam, csak elvétve, nagyon ritkán tudott elkapni az elmúlt 10+ évböl bármi, nem hittem hogy valaha képes leszek még ennyire rákattanni valamire. De ez újra el tudta érni azt, hogy arra várjak mikor érek már haza, mi van azon a sarkon túl ahol elözö este otthagytam... Függöség lvl1000. A Soulsok és a Sekiro még hátra van, se idö se kedv már annyit játszani, de valamikor muszáj lesz végigmennem rajtuk mert annyira tetszik ez az egész Mijazaki szellemiség és hozzáállás. Érdekes módon viszont az Elden Ringröl lepattantam, nekem az open world miatti nehézség ingadozás megfeküdte a gyomrom. Azt hiszem ott engedtem el (töröltem le azonnal és adtam el másnap) amikor egy óra és kilométeres szopások/anyázások után jutottam el, a karakteremnek ölhetetlen dupla bosshoz valami dungeon mélyén. :) De ott volt a másik véglet, amikor _nem szándékosan túltápolva érkeztem valami bosshoz (a leidézhetö élnyek egy cheat akkor is:p). Ezek mellett még hiányzott a shortcut élmény, az hogy valamennyire vezet a játék és ezért nincsenek difficulty peakek. Tul nagy, túl sok - és tul könnyü elmenni a kis titkok mellett is, szoval nekem már nem hozta az élményt ami annyira megtetszett korábban. Bár néha villantotta azt is, a mágus város pl egész jo volt az elejétöl a végéig, a bossfighttal együtt, az hozta a klasszikus flesst. De szerintem ennek a játélnak már nem én vagyok a célcsoportja. :)
Andrea Cambiaso a Juventust választotta nemrégiben, azonban a 22 éves balhátvédet a klub továbbpasszolta a Bologna együttesének, ahol Siniša Mihajlović vezérlete alatt fejlődhet és bizonyíthat. A játékos ügynöke, Giovanni Bia tegnap este a Sportitalia műsorában beszélt a játékos helyzetéről, és…..
Evoken 2022.07.23 08:11:26
@MGB75: az a 19 éves holland akkor már túl volt egy bl menetelésen és egy elődöntőn, lehet hogy számít.