Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evoken

3 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértem, a Mini-torlódás után most több nem Mini adás jön, a legutóbbi Now-t így egy vendéges követi. Mégpedig az aranylemezt tesszük megint a lemezjátszóra, a jó öreg Mazur papa jön, és újabb gémerszenvedélyéről vall nekünk: a From Software játékairól, vagyis azokról a játékokról, amik miatt…..
Evoken 2022.10.19 14:32:44
A kiadó kultuszát persze régóta ismerem de személy szerint nagyon új vagyok a From közegben, tavaly próbáltam ki csak a Bloodbornet, azt is csak többszöri unszolásra. Hogy végül annyira a rabjává váljak, hogy az elsö végigjátszás után azonnal belekezdjek az NG+ba a sok kihagyott titok és a dlc miatt. Most a napokban kezdtem el megint egy új karakterrel és ugyanaz a jólesö melegség árad szét a mellkasomban, ahogy kb 2 másodperc alatt szippant magába a gyönyörüségesen borzalmas világa. :) Itt megemlíteném a számomra hatalmas kedvenc Disciples 2-öt, aminek a hangulata ezerrel parázslik a felszín alatt a játék elsö felében, nyilván ez sem elhanyagolható tényezö a rajongásomban. :) Régi játékokon szocializálódtam, csak elvétve, nagyon ritkán tudott elkapni az elmúlt 10+ évböl bármi, nem hittem hogy valaha képes leszek még ennyire rákattanni valamire. De ez újra el tudta érni azt, hogy arra várjak mikor érek már haza, mi van azon a sarkon túl ahol elözö este otthagytam... Függöség lvl1000. A Soulsok és a Sekiro még hátra van, se idö se kedv már annyit játszani, de valamikor muszáj lesz végigmennem rajtuk mert annyira tetszik ez az egész Mijazaki szellemiség és hozzáállás. Érdekes módon viszont az Elden Ringröl lepattantam, nekem az open world miatti nehézség ingadozás megfeküdte a gyomrom. Azt hiszem ott engedtem el (töröltem le azonnal és adtam el másnap) amikor egy óra és kilométeres szopások/anyázások után jutottam el, a karakteremnek ölhetetlen dupla bosshoz valami dungeon mélyén. :) De ott volt a másik véglet, amikor _nem szándékosan túltápolva érkeztem valami bosshoz (a leidézhetö élnyek egy cheat akkor is:p). Ezek mellett még hiányzott a shortcut élmény, az hogy valamennyire vezet a játék és ezért nincsenek difficulty peakek. Tul nagy, túl sok - és tul könnyü elmenni a kis titkok mellett is, szoval nekem már nem hozta az élményt ami annyira megtetszett korábban. Bár néha villantotta azt is, a mágus város pl egész jo volt az elejétöl a végéig, a bossfighttal együtt, az hozta a klasszikus flesst. De szerintem ennek a játélnak már nem én vagyok a célcsoportja. :)
Andrea Cambiaso a Juventust választotta nemrégiben, azonban a 22 éves balhátvédet a klub továbbpasszolta a Bologna együttesének, ahol Siniša Mihajlović vezérlete alatt fejlődhet és bizonyíthat. A játékos ügynöke, Giovanni Bia tegnap este a Sportitalia műsorában beszélt a játékos helyzetéről, és…..
Evoken 2022.07.23 08:11:26
@MGB75: az a 19 éves holland akkor már túl volt egy bl menetelésen és egy elődöntőn, lehet hogy számít.
Decemberben kisebb adásdömpinggel szeretnénk kedveskedni, szóval máris itt a Checkpoint Now, vagyis az előző hónap legfontosabb hírei + hozzá a kommentárjaink és a hónap mindenféléi. Visszajelzések továbbra is jöhetnek bátran. November balhéktól volt hangos, és igazából hasraütésszerűen…..
Evoken 2021.12.09 13:30:25
@molnibalage: maximálisan egyetértek, de azért még böven van példa olyan elsönapos AAA címre ami minöségi. Nekem csak tavaly az FF7 remake, Last of us 2, Ghost of Tshusima ilyen volt. Jövöre pedig szerintem nyugodtan boritékolható az Elden Ring, a Gran Turismo 7, a God of War és az új Horizon magas minösége is. De ha visszamennék régebbre, akkor sem hiszem hogy találnék olyan day1 vételt amit megbántam volna késöbb, miközben próbálom hinni, hogy tudatos vásárló vagyok.
Evoken 2021.12.09 14:01:47
@molnibalage: tlou2 technikai szempontból kikezdhetetlen, alap PSen is biztosan patent. Már a normál ára is igen alacsony (13k körül) de csomót láttam idén akciózva, 7k körül ajándék.

Ha jobban belegondolok, mégis voltak day1 rossz élményeim egy bizonyos játéknál (khm...wow kiegészitök...khm), ami a jellege miatt egy kicsit máshogy súlyozta a dolgokat ugyan, de azoknál éreztem egy ponton túl, hogy bizony soha nem fogja már hozni a korai élményeket és számomra a game design is teljesen rossz irányba halad. Szóval ilyen szempontból valahol csalódások voltak, de ennek ellenére rengeteg óra (hét, hónap, év...) lett beleölve, bizonyos komponenseiben mindig valódi kihívást és szórakozást nyújtva, igy tulajdonképpen ezeket sem kidobott pénznek érzem. Vagy csak áltatom magam. :))

Furcsa, de az xcomokról csak jót hallottam.
Evoken 2021.12.10 11:33:29
@Zolexx: abban egyetértek, hogy a kifejezéssel manapság már tényleg óvatosan kell bánni, de az általam felsorolt játékok már megbízhatóak, bizonyítottak valamilyen módon. Vagy nagyszabású closed teszttel, vagy olyan videók és infók szivárogtak ki róluk amik miatt biztos hogy nem lesznek gta féle átcseszések és Battlefront szintü félkész termékek, vagy egész egyszerüen a Sony nem adná ki öket ha nem ütné meg a szükséges szintet.
Minden évadban van egy (esetleg kettő) adás, amikor kicsit hátrébb lépünk, és nem egy-egy konkrét műfajt, fejlesztőt, játéksorozatot, gémerlapot vagy céget vesézünk ki, hanem általánosságban próbálunk valami okosat mondani egy videojátékokkal kapcsolatos témában. Ezeknek az adásoknak az egyik…..
Evoken 2021.11.09 12:39:49
Érdekes, én pont fordítva müködöm, ha gázos a jelen akkor a legkevésbé nosztalgiázni akarok, mint inkább megoldani a gondjaim. Az maradjon meg a békeidök luxusának. :) Bár mintha 30-on túl egyébként is egyre kevésbé lenne rám jellemzö, valahogy nincs igény rá, pedig anno szerettem ezeken álmodozni.

Ennek ellenére rengeteg olyan nosztalgikus emlék van ahol szagokra/illatokra, évszakra, napszakra, a szoba berendezésére, stb-re emlékszem:
- ahogy haverral nyomjuk a spektrumot hétvégén, az ablakon beszürödö délelötti napfényben, és a betöltés zajára imitáltuk a Végsö Visszaszámlálás film idöugros jeleneteit, amikor a fülüket fogva vergödtek a matrózok:)
- amikor a padlásszobában nyomattuk az elsö command and conquert (szigorúan csak NODdal, az volt a badass!)
- szintén hétvégi összeröffenések Heroes 2-re, Worms Armageddonra, Descend Freespacere, Fallout 2re (ezt utóbbit elég volt csak néznem, pedig alig fogtam fel hogy mi történik a képernyön, de imádtam az összetett játékmenetét
- késöbb nyilt a panelek aljában egy lanozós placc, az elsö intenzív multiélmények: UT, Q3 aréna - az egész nyarat (és minden zsebpénzt) ott t(k)öltöttük el
- A Heroes 3 Beleszerelmesedés Korszaka. Mai napig a tökéletes játék, ezer és egy emlék, rengeteg cimborával a hot seatelésekröl
- az elsö saját konzol, a csoda, PLAYSTATION. Karácsony (minden hozzá tartozó hangulati elemmel), Resident Evil 2-vel és Gran Turismo-val, örök szerelem.
- pár évre rá vissza PCre: Warcraft 3, a teljes elveszés, az nagyon durva kattanás volt. Azt hiszem hetekig vittem végig a kampányt, mindig rohantam haza hogy végre folytatódjon a történet-> a Burning Crusade kiegészitövel becsatlakozni a wowba és még brutálisabban elvesziteni a kapcsolatot a valósággal. :) 2007 nyarát azt hiszem csont nélkül a panelban tocsogva töltöttem, a mai napig felidézem a körülményeket ha Terokkar Forestben járok.
Hirtelen, elsö impulzusra ennyi, de lehetne még mit. :)

Azért azt hozzátenném, hogy egyre ritkábban de tényleg vannak nagyon jó élményt ado játékok manapság is. De. A mai játékok (kb 15 éves ciklusról beszélünk) legtöbbször rókabör effektusok, nincs bevállalás mert az profitvesztéssel jár, a mai társadalom hiperérzékeny és rengeteg téma/megoldás egyszerüen kiesik a szórásból, túlságosan felhigult a közeg (értsd: a játékok butulása), értelmetlenül akarnak túljátszatni, azt akarják hogy minél több idöt tölts a termékkel, ezzel kötelezve rengeteg értelmetlen pótcselekvésre. BEZZEG régen objektíve voltak jobbak: megkívánták a kitartást, az odafigyelést, a "beleásást" de közben játékok maradtak. Nem volt newgame+? Kit érdekel: lenyomom ujra mert király a zene, jo a sztori, akármi. Az online játékok "logolj be minden nap hogy csinálj valami hülyeséget" megoldása a csúcs...
A Juventus százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül, csoportja első helyén állva várja a Bajnokok Ligája csoportkörének folytatását, amely során a zebramezesek a Zenit Szentpétervár otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik a hétvégi bajnoki mérkőzésre már…..
Evoken 2021.10.20 21:38:47
@Apuleius: jajj, ugy hiányzik ronó:(
Az AC Milan elleni 1:1-es döntetlennel tovább folytatódott a Juventus nyeretlenségi sorozata a bajnokság idei szezonjában, így a zebramezesek két szerzett pontjukkal a tabella tizennyolcadik helyén állva várják a folytatást. A torinóiak szerda este a Spezia otthonába látogatnak az első győzelem és a…..
Evoken 2021.09.22 19:02:37
@Del Butus: tudod a goloknak örülni szoktak, akárki ellen is lövik. Üdvözöllek a futball világában.
Evoken 2021.09.22 19:20:08
@Del Butus: és ennek mégis mi köze a gólörömhöz? Kb élete golját lötte a spezias csávo, amugy helyzetük nincs, ZÉRÓ. Ennyi negativ szart, rinyálást és picsogást ami itt folyik...
A Juventus komoly gödörből szeretne kilábalni, hiszen mindössze egyetlen bajnoki ponttal szerénykedve várja a negyedik fordulót, amely során a mindeddig magabiztos teljesítményt mutató AC Milan látogat Torinóba. A héten mindkét csapat megmérette magát a Bajnokok Ligája csoportkörében, s a Juventus…..
Evoken 2021.09.19 22:52:58
@Keniíi: szerintem mindenkit elkéne küldeni, még a takaritonöt is! Hiszen nem csillog elég szépen az a padlo a folyosón, skandallum!
Evoken 2021.09.19 22:59:06
@babo0410: 4 szeria meccs után küldjük el az edzöt :DD hát amiket itt olvasok, esküszöm nem százasok egyesek...
A Juventus a tegnap este nem súlyos, ám igencsak fájó vereségbe szaladt hazai pályán a feljutó Empoli ellen,  Leonardo Mancuso találata három pontot ért, a Juventusnak pedig a második félidőben kapura tartó lövése sem volt. „A srácok erősen kezdtek, aztán az első hibából gólt kapott a csapat, majd…..
Evoken 2021.08.29 09:26:56
@FeriGjuve: Pont ezért kéne még türelmesebbnek lenni... Két tétmeccs ment le, a keret sem teljes még, ha tegnap lett volna egy Kean Morata helyett, lehet hogy máshogy alakulnak a dolgok. És elvileg még egy középpályást is akarunk még. Nem értem ezt a hópihe mentalitást, most kezdődött a szezon, bármi lehet még.
Evoken 2021.08.29 10:42:52
@Attilio79: Nem tudtam, hogy elbuktunk volna bármilyen sorozatot is. Az udinét amugy tükörsimán vertük (csak az a két szánalmas csöcsnyi hiba, ugye), nem értem miért ne lehetne egy formálódás legközepén kikapni egy feljutó csapattól. Azért mert tavaly a B-ben játszottak? Nem látom az összefüggést. Hagyományosan brutál szervezettek a kiscsapatok olaszban, komolyan az az érzésem, hogy itt sokan nem ismerik a calciot...
Evoken 2021.08.29 19:55:58
@Attilio79: Roni kikerülésével, Allegri visszatérésével azért nagyon sok minden megváltozik (megváltozhat), más taktika és szerepkörök, és valószinű hogy a fejekben is rendet kell tenni. Pár edzőmeccs és két bajnoki után nem tudom mit vártok. Amúgy meg jól irta fentebb a kolléga, Pirlo tavaly az első meccse után szét lett istenitve, mint utólag látjuk az is kb annyira volt értelmes mint most Allegrit és a csapatot szídni.
Ahogyan az az elmúlt napok alapján várható volt, Cristiano Ronaldo három szezont követően, egy szezonnal szerződése lejárta előtt elhagyja a Juventust, azonban nem a Manchester City-hez igazol, hanem visszatér egykori csapatához, a Manchester Unitedhez. "A Manchester United örömmel jelenti be, hogy…..
Evoken 2021.08.27 18:39:01
@Ravanelli: Lehet menni ManU szurkolónak, szevasz!
Evoken 2021.08.27 20:17:54
@Ravanelli: Sajnos nem látszik, apám!
Már egy hét eltelt elseje óta, ideje kilőni az ehavi Checkpoint Nowt. Tudjátok, ez az előző hónap legfontosabb híreit végigkommentáló adásunk, néhány egyéb aprósággal. Visszajelzések továbbra is jöhetnek bátran. Nem volt kérdés, hogy mi lesz a júliusi hírösszefoglaló témája: a Blizzard körüli…..
Andrea Pirlo meglepetésemberként érkezett a Juventus felnőtt csapatának a padjára, azonban mai távozása korántsem meglepő, mivel a tegnap már szinte az összes megbízható médiaforrás Massimiliano Allegri visszatérését erősítette meg. A Juventus a mai napon búcsúzik Andrea Pirlótól az alábbi…..
Evoken 2021.05.28 15:25:37
@DegerFaCan: ennél elcseszettebb szezon nem is lehetett volna, a kinevezésétöl az elküldéséig. Ha a pofátlan biroi belenyulkálásokat nem vesszük, már azzal nyugodtan meg lett volna a BL hely. A játék képe hol rosszabb volt (az idény utolso harmadában), hol kifejezetten jo (a téli idöszak). Láttam koncepciot, hogy akar valamit de rengeteg minden hátráltatja, simán megérdemelte volna a rendezett körülményeket. És nem mellesleg, a kontinuitás egy fontos faktor ebben a kérdésben.
Evoken 2021.05.28 15:27:07
@GodPiero: ha neked ennyi jön le, hogy ugyanannyi ideje volt mint másnak, akkor egyszerüen nincs miröl beszélni.
Első komolyabb meglepetésünk 2021-re egy új adástípus, a Checkpoint Now (oké, jobb nevet nem találtunk, ne akadjunk fenn ezen). Tavaly és tavalyelőtt is az derült ki visszajelzéseket firtató kérdőíveinkben, hogy sokan hiányoljátok az eltűnt hírblokkokat. Ezeket szeretnénk valamilyen formában…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Evoken 2020.01.24 14:47:31
@Fedaykin: erröl én is csunyán lekéstem pedig zenészként/zenebuziként az elsö toplista amit igazán tudok élni. :) Majd az utókor értékel minket. :))

Elsö kanyarban csak olyanokat tudok irni amiket képtelen vagyok rangsorolni mert annyira tökéletesek és meghatározóak, az összes dal mindenek felett áll. 11/10esek, ha ugy tetszik.
1. Heroes 3
1. Disciples 2
1. Resident Evil 2
1. Warcraft 3
1. Diablo 1

Persze rengeteg van még ezen kivül amiket már tudnék rangsorolni (ezek legyenek a "csak" 10/10esek) de nem akarok wall of textet irni szoval ezeket csak ömlesztem.
Wow Classic/Burning Crusade, Starcraft 1-2, Heroes 2, 4, Into the Breach, Silent Hill 2-3, Diablo 2, TES Oblivion, stb.
És akkor lennének még a 9/10es kategoriájuak amiböl ujabb végtelen listát tudnék állitani de akkor az életben nem végeznék a poszttal. :)
Evoken 2020.01.24 15:56:53
@Fedaykin: a WC3ban van némi igazságod, valoban átszövi egy erös ambient jelleg amitöl kevésbé hallgathato önmagában. A mellette szereplö cimek mellett legalábbis biztosan. Talán nálam is átmenet a 11/10 és a 10/10 liga között. :) De ez szinte vallási kérdés, nem lehet nem mindenek fölé rakni. :D
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Közeleg az év vége, és több gyűjteményes adást is tervezünk. Hogy ezek ne csússzanak nagyon össze, elkezdjük kitolni ezeket, először a Checkpoint Retrográdot, amivel találkozhattatok már tavaly és tavalyelőtt. Tudjátok, ez az, amikor felidézzük, milyen volt a játékpiac helyzete 10, 20, 30 vagy éppen…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Elég durva, hogy már húsz éve annak, hogy a lenti listában szereplő dalok megjelentek, pedig bizony, mind az 1999-es év termései. A Loudwire illetékesei a kerek évforduló tiszteletére ebből az évből nem kevés, mintegy félszáz, időközben már klasszikussá érett tételt szedtek…..
Evoken 2019.04.11 13:34:32
@Ződ2000: nem tudom hogy ez a hsz csak trollkodás e (no offense) de itt kb csak alap lemezek vannak felsorolva a metál minden szegletéböl.
IDDQD Checkpoint 5x06: Zen Studios 2019.03.29 22:19:37
Tök véletlenül jött ki így, hogy az Operencia: The Stolen Sun megjelenésének napján jelenik meg podcastadásunk is a fejlesztőkkel. Amikor a felvétel készült, még nem volt publikus a premier dátuma (csak az, hogy már nagyon közel van), aztán valahogy pont így jött ki a vágás. Ja, igen, mert a játék…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Evoken 2019.03.26 10:53:27
@Grath: ja igen ez az, bár nem emlékeztem rá hogy ez az armageddons blade keretein belül lett volna. Végülis ezekután megértem hogy valakinek vérszegény lehet az ami végül megjelent de talán ez a Forge vár és a körités még mai fejjel is egy kicsit too much. Persze kitudja, hogy ha anno ezzel találkozom akkor sem tetszene e de szerintem koherensebb az ami végül megjelent. Annak ellenére hogy a Might and Magic világ része a scifi, a Heroes elötte és utána is mindig a klasszikus fantasyra épitett.
Evoken 2019.03.26 13:49:07
@molnibalage: mert egy azota sem látott mértékben sztori központu rts volt (talán a sc2 hozta még ezt a mélységet), nyilván ez azzal járt amit te is irsz. Tök megértem ha ez valakinek nem tetszik de rám meg pont ettöl volt elementáris erejü hatással, amire azon kivül kb 2-3 játék volt képes - ever.
Evoken 2019.03.27 08:44:26
@molnibalage: szerintem ez már tulzás, nyilván voltak rávezetö helyzetek egy adott skillre a korai pályákon de ez nem volt ennyire merev emlékeim szerint. A példádban is ugy nézett ki hogy megkaptad a wolfraidereket, aztán megmutatta hogy van a hálos skillje de ennyi, utána te attol még headhunterekkel vagy a késöbbi pályákon repülö egységekkel is leszedhetted az air unitokat. Én például sokszor nem használom azokat az egységeket amiket éppen unlockol az aktuális pályán. És ez ugye csak a kampány, a Starcraftokban is ugyanigy müködik.
Eddig tartott a 2018 végi adásdömpinget követő pihenésünk: 4 adás felvéve, abból 3 már megvágva, szóval ideje, hogy ezekből az elsőt publikáljuk végre. És ha már számok: 2018-ban 61 adásunk volt (30 Mini, 30 vendéges, 1 besztof), a vendéges adásokból hármat élőben vettünk fel, és bár volt 3 olyan…..
Evoken 2019.01.21 08:04:47
@Palánta: De még mennyire hogy emlitésre méltó, nekem az elmúlt 10 év legkomolyabb megjelenése lesz! Idén a másik tutiság a Heroes 2 kvázi remake-je -> www.youtube.com/watch?v=A9H_3rX_NG8&fbclid=IwAR2DEKerVjPRJ5tlILsfH4MioS6JEAq8J4iKpCPaOtUgfWxcNcZbZWnUybA Igaz hogy rajongói cucc de szerintem minden ős heroesosnak lesz megint beletéve kb ~végtelen óra. A Warcraft Reforged lenne még idén amit nagyon várnék de szkeptikus vagyok. Tuti vétel de a grafika/müvészi designnal nem vagyok elégedett, WoWos szinkron hangok és zenék sem a régiek lesznek. A felujitott intró amugy kurvajól néz ki de attól az emberarcú orktól kikeltem magamból... Viszont azért jár egy körmös hogy Activison név alá raktátok. :(
Nagy kérdés, hogy a Juventus vajon miért szeretné eladni egyik legigéretesebb védőjét, akit korábban a legendás Gaetano Scireához hasonlítottak. Daniele Rugani már első idényében bajnok lett a Bianconerivel. "Nagyon remélem, hogy még évekig itt fogok játszani." - lelkendezett 2016.…..
Evoken 2018.07.20 07:47:08
@DegerFaCan: Azért édekes hogy sokan egy 23 éves sráctól várják a kiforrott védőjátékot ami köztudottan a legkésöbb érő poszt. Cannavaro sem volt ennyi idősen olyan profi mint amit a fénykorában megszoktunk tőle, egyszerűen faszság a párhuzam. Huszadrangú, persze... Mutassatok hasonló korú, sokkal jobban teljesitő védőt. Sokan jöttök itt hogy bezzeg tavaly megkapta (ELŐSZÖR A JUVENTUSNÁL!) a több lehetőséget Allegritől, igen valóban egy idény után már egyből csúcsszinten kell játszania mert különben falábú, beszari, döntésképtelen, stb. Ha nem láttátok hogy jól játszott összeségében (mert NYILVÁN van még mit fejlődnie) akkor egyszerüen vakok vagytok, irreális elvárásokkal.
Evoken 2018.07.20 10:18:02
@Thug6Life: cannavaro 96-ban lett 23, a Juvéba 2004ben igazolt. caldarára amugy nagyon kiváncsi vagyok. De ők nagy páros lehetnének a jövöben!
Evoken 2018.07.20 13:35:35
@Génmanipuláltházikecske: Persze hogy nem igaz, amikor játszott akkor volt ugyan hogy hibázott de mindig látszott a játékán hogy magabiztos, nem fosott hogy nála a labda. Egyszerüen az az x évnyi tapasztalat hiányzik belőle ami megvan a kiforrott, idősebb védőknél. És valóban, ez egy annyira kritikus poszt ahol egy hiba sokkal többet számit mintha egy csatár mellé lövi a labdát. Sokkal kevésbé lehet a mélyvizbe dobni és láttuk Dybalánál hogy finoman szolva őt sem küldte ki az első meccsén Allegri. Szoval én egy nagyon szép felépitést látok csak minden maradjon is igy és ne herdáljuk el.
Hát megvolt az idei E3, néhány kisebb meglepetéssel és baromi jó trailerekkel. A sokadik E3 volt, amit végigkövettünk (sajnos idén nem a helyszínről), de minden évben van pár játék, ami ugyanúgy fellelkesít minket, mint 14 éve, amikor először voltunk kint együtt a show-n. És persze idén is…..