Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karrel68

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
Szeretnénk jelezni felétek, hogy az oldalunkon hamarosan - akár néhány napon belül - komolyabb átszervezés várható.....
Érkeznek a közzététellel kapcsolatos újabb és újabb információk és a titkos űrprogramokban is megindulni látszik a mozgolódás. Corey és Cobra hamarosan közös rádióinterjút fog adni, ennek apropóján érdemes lehet elolvasni ezt a rövid helyzetjelentést, mert ennek részletei bizonyosan szóba fognak…..
Karrel68 2016.05.08 19:08:02
@UFO Kutató: A Naprendszert hagyta el , nem a helioszférát.... Azon még belül van.
Cobra az elmúlt évek során már rengeteg információt hozott nyilvánosságra a titkos űrprogramok vonatkozásában. Az alábbi cikkben most megpróbáljuk összefoglalni és egyberendezni Cobra témába vágó közléseinek fontosabb pontjait. Egyes állításai erősen ellentmondanak, mások…..
Több évezredes vita végére került pont két egyszerű híradó-tudósítással. Most már tudjuk, hogy van Teremtő, s a neve sem titok többé.A Hírtévé kiküldött munkatársának élő tudósítását idézzük:"Beszéltem még Tállai Andrással is, a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
Karrel68 2015.08.26 16:32:56
@bértrollbosszantó_kovi1970: Ezért vezet az Istenhegyi út az Orbán hegyre..... :D
Ebben a cikkben először Alex Collier-től szeretnénk idézni, aki a galaxis történelméről és az emberi faj földönkívüli gyökereiről, eredetéről beszél, majd ehhez kapcsolódóan…..
  Corey felfedi a náci Németország irányítóiból és a hozzájuk köthető titkos társaságokból alakult ún. Szakadár Civilizáció eredetét. Ez a csoport a II. Világháború után egyezményeket kötött az USA-val, szövetségre lépett több földönkívüli fajjal, majd teljes…..
Corey ezen írása sok embernek egyenesen sci-fi-nek tűnhet majd. Elmondja nekünk, hogy a különböző titkos űrprogram csoportok és a velük szövetséges „nem emberi lények” szerint létezik a Mesterséges Intelligenciának egy különleges fajtája, mely jelenleg is megtalálható a…..