Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stellitita

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Stellitita 2015.05.03 18:01:45
Drága Szarvas Norbert,
Ennyi hülyeséget már rég nem olvastam!
Látszik, hogy Londonban ha voltál is csak látogatóban vagy csak nem sikerült megvetned a lábadat és most "bitter" vagy!
Az Egyesült Királyság nem egyenlő Londonnal. A cikkedből meg úgy tűnik mintha ez lenne az egyetlen település mondjuk Nagy-Britanniában.
A Tescos kenyér £1.35-ért hahaha! Az Asda sokkal olcsóbb te bohóc! Ott már 59 pence-ért kapsz, de a Lidls-ben még ennél is olcsóbb...
Látszik hogy 'Bitter Norbinknak' lövése sincs miről beszél, csak unalmában gondolta feltesz egy baromi hosszú unalmas cikket, amit a harmadik bekezdésnél abbahagytam olvasni!
Szerinted véletlenül vándorol ki az egész világ a UK-ba?? Nézz utána és aztán írj cikket róla!
Mi épp most nem ott élünk (és nem is Mo-n, ahogy a cikk írója kőbe véste, mint egyetlen másodlahos opciót: London vagy Magyarország hahahaha! Lmfao!!), de visszasírjuk.
Időjárás miatt költöztünk, nem a Tescos kenyér ára miatt :-D
Szarvas Norbert. Nagyon sok butaságot írtál egy témáról amiről fingod nincs. Ez a cikk teljesen alaptalan és (magyar) fiatalok, menjetek oda ahova csak akartok a világban. Nem kell a szarban bekockásodva élni, mert rengeteg lehetőség van és családosan már picit nehezebb az országváltás. És ha az Egyesült Királyságba szeretnétek akkor mihamarabb tegyétek, mert most még nagyon jó, de a
fokozott emigráció miatt meg fogják változtatni a törvényeket.
Ja és angol nyelvtudás szükséges!
Stellitita 2015.05.03 23:01:38
@Skagerrak: No1: London nem egy ország, hanem egy a sok ezer városból az Egyesült Királyságban és egyetértek, hogy koszos meg zsúfolt, engem mindig is Budapestre emlékeztetett! Igazad van, ugyanolyan koszfészek csak sokkal nagyobb.
No2: Melyik normálisabb országot ajánlanád 'szakértő' lévén? Mert én 5 különböző országban éltem Európában és az Egyesült Királyság messze a legjobb egészségügyi és szociális ellátást biztosítja (még a külföldieknek is) ez az oka annak, hogy miért van ennyi 'afrikai, arab, india, lengyel, román stb...' az országban, ahogy ezt Szarvas Norbi is említette a cikkben simán 'lebüdöstöröközve' őket.
Egyébként a briteket sokkal jobban zavarja az a sok betelepülő, akik az angol adófizetők pénzén élnek, mint titeket az hogy a szomszédék Karcsija miért hagyja el az országot és éppen hol és mit csinál. (az a jó magyar mentalitás!)
És könyörgöm London nem egy ország csak hogy földrajzilag pontosak legyünk, nem egyenlő az Egyesült Királysággal. Úgy mint Budapest belváros sem egyenlő Magyarországgal.
Stellitita 2015.05.31 01:46:08
@Skagerrak: Te egyértelműen az egyik Anglia felett álló fejlett nyugati országban élsz és imádod a statisztikákat nézegetni arról, hogy merre a világban a legjobb az életszinvonal, csak hogy tudd hova kell költöznöd legközelebb :-D
A bibi az, hogy az eredeti cikk nem erről szólt.
Én pedig tapasztalatból beszélek és nem az interneten/utikönyvekből/tévéből szerzem az infót.
A 'hülyegyerek' pedig te vagy, ráadásul nagyon bunkó is.
A hozzászólásodból ítélve valószínűleg még pubertás kor előtt :-)