Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.A. Cooper

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• A magyar miniszterelnök egyfolytában provokál, de annyira nem bátor, hogy olyan ellenfeleket válasszon, akik vissza tudnak vágni az urnáknál  • Orbán a maga politikájának megfelelően igyekszik átalakítani az uniót - siralmas kép a BBC-ben a mai Magyarországról  • Trócsányi László kitűnő fideszes…..
A.A. Cooper 2019.03.11 09:32:33
@közíró MAXVAL bircaman:
Birka, vazzeg! Te télleg közírónk nevezed magad? Közönségesnek közönséges, írónak meg irtóra nem, egy író képes rá, hogy értelmes szavakat, mondatokat ír egymás után.
A.A. Cooper 2019.03.11 09:36:34
@Lakatos Rodolfó:
Jaj, mucikám, te teljesen alkalmatlan vagy arra, hogy arról dumálj, amiről a cikk szól, meg amiről mások? Te nem érted, ami le van írva, vagy ennyire infantilis barom vagy? Úgy jársz, mint csauseszku járt. Csak lesett, amikor a csövek elé állították, nem nagyon akarta elhinni, hogy vele ez történik.
Az új Orbán-kormány minisztereinek meghallgatása csalódást okozott. Már akinek ez a színvonal még csalódás tud lenni. Persze, mindenre rámondható, hogy a csalással elért kétharmad mindent igazol, de akkor sem normális, hogy migránsok által szendvicsre hivatkozzon az egyik, a másiknak ne számítson,…..
A.A. Cooper 2018.05.16 18:41:28
@szekertabor:
Neki legalább fantáziája van. És neked meg a nertársaidnak?
A kormány pénteken újabb fél évre meghosszabbította a tömeges bevándorlás miatt elrendelt válsághelyzetet. Ezzel mindössze egy aprócska gond van: nem, hogy tömeges, de lényegében semmilyen bevándorlás nincs. Legalábbis a határt védő rendőrség szerint...
A Fidesz a korrupt MSZP-re építette rendszerét. A centrális erőtér talapzata maga az, hogy a baloldal megspórolta a megújulást és megúszta a teljes – a parlamentből történő kiesést és megszűnést jelentő – bukást. Ebben pedig a Fidesz sietett segítségére a választási szabályok átírásával. Arra…..
A pálfordult exszocialistának csak az a nemzeti, aki pont ugyanazt mondja, gondolja és teszi, mint amit a Fidesz. ..
Kevés kínosabb pillanat lehet annál, mint amikor Botka László és Fodor Gábor összefog. Az egészről ordít a megújulás, és a szakítás a múlttal. Nem számít, hogy Botka eddig érdektelen liberális kispártokról beszélt, most meg mindenki által elutálva már a mindenki által megvetett volt (?) fideszessel,…..
A.A. Cooper 2017.09.21 06:12:20
@laszlo ador: ! Nem az alternatívával van itt gond, barátom, hanem azzal, amit helyettesíteni próbálnak.
„Magyarosították” a cafeteria-rendszert hat éve. Most megfizetjük az államosítás, az OTP és az Orbán-kormány kapzsiságának árát. Úgy, hogy mindezt látni lehetett előre. ..
A.A. Cooper 2017.09.20 16:53:13
@Ballib cenzúrázók réme 25: Agybeteg hazaáruló jobber! Még mindig van pofád a drágábbat, a szarabbat, a csúfabbat, a mocskosabbat hirdetni nemzetinek mondott, pedig csak agyhalott buzgalomból. Te tényleg ennyire hülye vagy, koma? Te tényleg nem érted, hogy mi fizetjük meg (te is, barom!) azt, hogy téged, meg még másik kétmillió elmeháborodottat félrevezettek?
Veres András volt az államalapítási ünnepi mise szónoka, a Szent István bazilikánál elmondott beszédében pedig szokatlanul éles kritikával illette a kormányt...
A.A. Cooper 2017.08.22 07:26:25
@Ésszelteli: Zagyvaság.
Persze, van, aki az erdélyi sörbe öli a bánatát, de azért előremutatóbb lenne azzal foglalkoznunk, hogy egyre élhetetlenebb országban kényszerülünk eltűrni a hatalom cinizmusát. Nem véletlen, hogy maga Lázár János miniszter tartja legmagasabbra a zászlót a Csíki Sörért folytatott harcban, mert jól…..
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
A.A. Cooper 2017.01.22 18:16:05
@LKerekes: Hülye vagy.
A 24.hu szúrta ki a Mérték Médiaelemző Műhely észrevételezése után, hogy az MTVA augusztus 22-i Híradója, hogy is mondjuk, hogy érthető legyen, megint nem a teljes igazságról számolt be egy hír tálalásakor. A rendkívül szomorú történet azzal indult, hogy augusztus 21-én a törökországi Gaziantep…..
A.A. Cooper 2016.08.30 10:53:20
@11110000:
Te nem csak tanácstalan vagy, de túlkomplikálod, ráadásul rosszul is értelmezed a helyesírást. Van, amiben igazad van, és van, amiben túltoltad a biciklit. Szó nincs arról, hogy őrá, a fiúra kényszerítették az övet. Pontosabban van, de őrá, a fiúra kényszerítették rá (ha viszont az ige előtt áll, akkor rákényszerítették) az övet. Értelmezési problémáid vannak, és ezért írod rosszul. (A szerző is követett el hibákat, de legalább nem magyarázza meg...)
A.A. Cooper 2016.08.30 10:56:32
@krisz__001: Gondolom, te éppen most csomagolsz, és indulsz Etelközbe.
Valamit valamiért. Ha az angolok így döntöttek, akkor menniük kell. Ami történt legyen figyelmeztetés Európa hazardőreinek, populistáinak és nemzetvesztőinek. Elsősorban Orbán Viktornak. Idevezet a hitványságuk: erősödő orosz befolyás, területi igények, zuhanő tőzsdei és valutaárfolyamok. Nem a…..
Nekem kellemetlen, hogy a magyar kapitalizmus története legújabb fejezetének huszonhatodik évében fel kell hívnom a figyelmet valami egészen alapvetőre. A dolog azért nem teljesen meglepő, hiszen a magyar kapitalizmus a feudalizmus dögszagát árasztja. Ezrek leírták már, hogy mi a baj a taxisokkal…..
Nemigen vették észre az úgynevezett elemzők - vagy nem akarták észrevenni - de a legutóbb megjelent kutatások szerint a LMP kiesne a parlamentből. Gyakorlatilag minden kutató cég ezt méri. Schiffer András útelágazódáshoz érkezett... Nem csak az a tanulsága az évkezdetnek, hogy az Együtt, a PM, a…..
Ezzel az ártatlanul feltett, mégis mellbevágó kérdéssel kezdte hétfő éjjeli műsorát Baló György az RTL Klubon...
A.A. Cooper 2016.03.02 15:19:05
@Szelid sunmalac: Nem jól mondod! Mondd úgy: a Magyaroknak nincs szükségük rá.
Érdemes komolyan venni a propaganda miniszter szavait. Egyrészt azért, mert a hangján Orbán szája mozog, másrészt pedig gyakorlatilag megfenyegette az országot az előrehozott választással. Ha nem kapjuk meg az ellenzéki támogatást, az emberekhez fordulunk - jelentette ki a Pasa park minisztere.…..
A.A. Cooper 2016.02.08 14:51:15
@Gabriela Gerendásy: ! A Jobbik támogatottsága a mért adatoknál lényegesen KISEBB! A helyhatósági választásokon a futottak még kategóriába küzdik fel magukat, igen sok településen egyetlen képviselőjük sem jut a testületbe. Vidéken alul művelt, bőrfejű nyikhajok a képviselőik, az egyszerű ember a pártot még támogatná is, de a prominenseit kiröhögi.
A.A. Cooper 2016.02.08 14:53:39
@Meister: ! Szerintem meg te egyáltalán nem látnál szívesen egyetlen ellenzéki pártot sem. Neked így is jó.
Sándor Zsuzsa: Jogászszemmel: Ég az arcom „Ég az arcom, mert az igazságszolgáltatás érezhetően a politika befolyása alá került.” Bárándy Péter ügyvéd még az első Orbán-kormány idején mondta elhíresült szavait. De ki emlékszik ma már a Schlecht Csaba-ügyre, a 88 millió forintos adótartozással…..
Több pártban dominál a posztkommunista hagyomány vagy mentalitás, a címben jelzetteken túl a Fidesz a harmadik. Az MSZP-t egykori kommunista káderek és gazdasági kedvezményezettek vezették 2002-es szavazótábora kétharmadának elvesztéséhez, a DK-t olyan ember vezeti, akinek…..
Szinte oda se figyelve hallgatom a rádiót, a Kossuth szól, magazinműsor. A téma itt is: ISIS. Már engedném el a fülem mellett, mert minden ezzel van tele, így lassan a hócipőm is. A rengeteg kérdőjel, a rengeteg életidegen értelmezés, abszurd módon tényekről folyó hitviták, amik…..
A.A. Cooper 2015.11.27 07:29:31
@maxval bircaman BircaHang Média: !
Balliba Merkel, mi?! A profilképed nagyon találó. Nem mindenki balliba, akinek van egy csepp esze. Vannak kivételek.
Nem csak az időjárás verőfényes, hanem a hangulatom is. Jó volt sokszáz kilométeren át úgy utazni, hogy nincsen kátyú, az utak minősége hibátlan, a sávok szélessége megfelelő.  A városok szélén gombamód szaporodnak az óriási ipartelepek, építkezések zajlanak, üzemek,…..
A.A. Cooper 2015.11.13 19:45:52
@Éhes ló: ! Nem kell a "románt" imádni. Bőven elég, ha nyitott szemmel jársz, és látod a különbséget a fejlődő Erdély (és akkor a szerző még nem is járt a még jobban fejlődő Székelyföldön), és a Nagykunság, Sárrét vagy Őrség között.
A.A. Cooper 2015.11.13 19:54:22
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Most vagy nem olvasod a "ballib" médiát, vagy olvasod, de annyira ostoba vagy, hogy nem tudod, mit olvasol. Bizonyára én is "ballib" vagyok a csökött agyadban, ezért megsúgom: nekem már akkor voltak erdélyi magyar (és román) barátaim, amikor te még magadról sem tudtad, hogy ki vagy. Harminc éve nagyjából hetvenszer jártam náluk, nem hiszem, hogy neked kell elmagyarázni, hogy kik is ők. A barom jobbikos ismerőseimet pedig heti rendszerességgel javítom ki, mert székely vendégmunkás munkatársaikat rendre románnak titulálják.
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
A.A. Cooper 2015.10.14 23:32:43
@Mikrobi: Tahó paraszt vagy, de neked még ez is jól áll. Mintha rád szabták volna.
A.A. Cooper 2015.10.15 00:21:36
@Hannibal ante portas: Nem tudom, mit nyomsz, de az a szer nekem is kell! Azt állítod, hogy a benzin 50 százalékos emelését az ellenzék intézte? Ez jó. Naggyon jó.