Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ízisz4

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Ízisz4 2015.05.01 20:32:11
Kedves Macska_fogó!

Van egy lassan egy éves lány cicám aki kb 2-3 hónapja az agyamra megy azzal amit művel, február környékén lett ivarérett, és bár kertes házban lakom nem tudom őt az udvarra kirakni, mert a kutyával nem sikerült összebarátkozniuk. Nem is tudnám hová rakni a kiscicákat, és féltem is az udvaron való tartózkodástól,mert nincs hozzászokva.
A probléma az, hogy lány létére gyakorlatilag mindent összepisil, mindenhez odadörgölőzik,és folyamatosan nyávog, nyilván a kandúrokat hívja...
Ezen kívül kb egy hónapja szórakozik azzal, hogy kirámolja a fürdőszoba szekrényből a fültisztító pálcikákat, bárhova rakom megtalálja,előveszi,szétszórja és játszik vele, és kiborítja a lakásban a kukákat, van hogy a tartalmára is rápisil. Velem szemben néha teljesen indokolatlanul is agresszív, hiába próbálok vele kedves lenni, szép szavakkal közeledni, elkezd rám fújni,morogni esetleg még meg is karmol/harap.
Igazából erre az agresszív viselkedésre nem találok magyarázatot, én nem bántottam, általában leszidtam ha rosszat csinált, viszont egy hónapot nem töltöttem itthon,külföldön voltam viszont együtt laktam akkor még az unokatestvéremmel,addig ő foglalkozott a cicával,nem tudom, hogy azalatt az idő alatt mi történt,de miután visszajöttem akkor kezdődtek ezek a változások, előtte sokkal bújósabb volt a cica,velem aludt,most már konkrétan félek vele aludni.Egyszer beteg voltam,kicsit nehezebben vettem a levegőt,a cica a fejem közelében aludt, és egyszer csak az arcomnak ugrott és belém harapott...A kérdésem az lenne, hogy szerinted mit kéne tennem, az ivartalanítás segítene rajta? Régóta gondolkodom már ezen..Képes lenne ő ennyi idősen hozzászokni még a kerthez?
A válaszodat előre is köszönöm!