Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prekog369

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
prekog369 2020.09.01 01:39:00
@Meridian74: 1 hónap teljes lezárás mindenhol. Majd Mariska néni,aki kicsit köhögö Pisti bácsival találkozott a kunyhójában 2 hete,bemegy a városba bevásárolni.
Utána még egy hónap világ kijárási tilalom, aztán még egy hónap? Hány eldugott helyen élő ember adhatja egy hónap alatt körbe egymásnak a vírust, utána meg a többieknek. 7-8 milliárdan vagyunk? Biztos hogy több ezer ilyen eset lenne, és eredetileg egy eset is elég a világ újrafertőződéséhez. Ez jól hangzik,de nem működne.
prekog369 2020.09.01 01:30:04
@molnibalage: Azért erről a grafikonról a korrekt öszehasomlítás jegyében erősen hiányolom, Olasz, Spanyol,Belga. és a többi Skandináv ország grafikonját.Ezek nélkül ez így egy kicsit manipulatív összehasonlításnak tűnik...
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..