Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolondrum369

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai teszt rendhagyó, lévén egy elektromos rollerről lesz szó. A Segway Ninebot ES1 az ES2 fékezett habzású variánsa, a kvázi összecsukható néproller, amely a nagyobb testvérénél karcsúbb hardveres jellemzőkkel száll harcba. Azért maradt még a cégnek energiája 20-25 km hatótávot belecsempészni a…..
A Dunakanyar kedvelt célpontja az egynapos kirándulásra vágyóknak, de ezen kívül egyre több és több fővárosból kiköltöző család is itt talál új otthonra...
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
Kolondrum369 2016.12.16 22:11:35
  Tóth Gabi maradt meg csak az előző gárdából, azaz bejött a Blikk tippje a mentorokat illetően. A harmadik évadát kezdő énekesnő mellett Puskás Peti, Márta Alex, azaz ByAlex és Gáspár Laci mondja majd meg a frankót az énekeseknek hamarosan. Érdekes helyzet, a mentorok közül mindenkit valamilyen…..
2016. január 1-jétől egyesítik a családsegítő központokat és a gyermekjóléti szolgáltatókat. A pár hete hatályba lépett, teljesen új gyermekvédelmi alapellátási rendszer a szegénységben élő családoknak az életét jelentősen befolyásolja, tehát érdemes áttekinteni, mire számíthatunk. Blogsorozatunk…..
Egy autós életében a legszebb és talán legidegőrlőbb pillanat is, amikor autóvásárlásra szánja magát. Ebben a cikkben megpróbálok segítséget nyújtani az autó kiválasztásától egészen a frissen vásárolt autó saját névre vételéig, és a felmerülő költségek kiszámításáig. Most az idehaza vásárolt…..
Azt ugye mindenki sejtette, hogy amint a férje, Vajna András (korábban: Andy Vajna) állami kölcsönből és némi OTP-s hitellel megtámogatva megveszi a TV2-t, a feleségének menten jut majd szerep a tévénél, de azt nem gondoltuk volna, csak egy mezei időjárásjelentést bízna rá az ura, hát annyi műsor…..
A Bors szerint a Répás Lajos prostiügyében tartott legutóbbi tárgyalási napjára tíz újabb csajt idézett be tanúként a bíróság, köztük egy volt VV-szereplőt is, de (most jön a csavar) a csaj nem ment el a bíróságra. Répás, Magyarország valószínűleg hivatalosan is…..
Kolondrum369 2015.10.18 04:23:28