Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitryolga

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A devizahitel háború már évek óta zajlik a bank, a kormány és a hitelfelvevők között. A háborúba menet közben becsatlakoztak ügyvédek, hiénák, máltai szeretetszolgálatosok és az érdekvédelmi szervezetek. Az elmúlt évek folyamataiból nagyon jól lehetett látni, hogy a…..
vitryolga 2014.11.10 10:22:49
@konrada: Köszönöm az empatiát, ami nyilván annyit jelent, hogy mindenki más hülye, csak maga nem. Nos, az árfolyamkockázattal bizonyára tisztában voltak a devizahitelt felvevők, de a bankok "furfangjaival" nem. Egyértelmű, hogy maga is inkább a bankok oldalán áll, így részemről nincs miről tovább vitatkoznunk.
vitryolga 2014.11.10 12:24:31
@Mészáros Laci: Mindenki áll valamelyik oldalon.
Ne igyunk kólát mert egészségtelen, igyunk csapvizet, az egészséges. De ne igyunk hideg csapvizet, mert szívrohamot vagy rákot kapunk. De még jobb ha nem is csapvizet iszunk, hanem ásványvizet - az sokkal egészségesebb. Ajjaj, ásványvíz!!! Hát abban egy csomó méreg van. Ja nem is,…..
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
vitryolga 2014.02.26 08:22:34
@kela-bá: Igaza van, a kálium valóban egészségkárosító anyag, sőt lassan ölő méreg. Valahogy úgy tűnik, mintha szándékosan adagolnák ezt nekünk éppen a só közvetítésével. Azzal, hogy kevesebb sót fogyasztunk, nem ússzuk meg a mérgezést, legfeljebb lassítjuk, viszont sóra szüksége van a szervezetünknek. Fogyasszunk tehát káliummentes sót, tiszta NaCl-t!
vitryolga 2014.02.26 10:12:59
@kodpiszkalo: Igaz, de ráerősíteni erre már tényleg durva dolog a káliumozott sóval.
  Adott egy ember, Minda Zoltán.   Adott egy pesterzsébeti papíripari vállalat privatizációs ügye, még a hőskorból. Amikor egy papírgyár privatizációja kapcsán Minda Zoltán édesapját kisemmizték.   Adott egy bírósági ítélet, amelyben a…..
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
vitryolga 2012.11.01 11:00:21
@szerella: Kálmán Olga tényleg újságíró, méghozzá a leggonoszabb fajtából. Ultraliberális, elfogult boszorkány.

Borbás Marcsi soha, senkire nem mond rosszat, tehát őt lehet tisztelni!
-           Lajos! Lajos, hagyd már azt ott a fenébe! Gyere már ide… S olyan kacskaringós szitok, káromkodás következik, amilyenre csak a nekibúsult magyar képes. Van abban Isten, annak összes felmenője, még talán szamár is meg a jászol. Lajos baktat megadóan. Néha…..
A híres és hírhedt publicistának a Szűzanya még 2009 Szilveszterének napján egy Pilisben, a Dobogókőnél tett kiránduláson jelent meg. A közíró ezt követően két teljes napon át transzban volt, semmilyen ingerre nem reagált, viszont a „bűn, bűn, bűnös vagyok”…..
A 47 éves O. Jánost kisebb értékre elkövetett színesfém-lopásért ítélte halálra az első fokon eljáró bíróság még szeptember elején. Az ítélet azonnal jogerőre emelkedett, mert sem az ügyész, sem a kirendelt védő nem fellebbezett ellene, illetve fellebbezési jogukról…..
A hírt  Peter Englund, a Svéd Királyi Tudományos Akadémia örökös titkára jelentette be november 9-én Stockholmban. Englund így ismertette a döntés hátterét: „Akadémiánk néhány irodalommal foglalkozó tagjának nemrég kezébe akadt Mr. Kertesi [sic] néhány regénye, így a Sorstalanság is. Megdöbbenve…..
vitryolga 2009.11.13 15:46:03
...akinek a zálogja a kezemben van. - Így szólt a gyermekjáték szövege, de azóta felnőttünk. Játékos kedvünk azonban nem múlt el nyomtalanul, csak most már úgy viccelődünk, hogy hasznunk legyen belőle...Nem mindenki ilyen?Nana!Ismerek egy olyan bűnöst, aki kihasználja…..
 A Gellért-hegyről ma reggelre tűnt el Kisfaludi Strobl Zsigmond 1947-ben elkészült alkotása. A szobor talapzatánál szolgálatot teljesítő rendőr elmondta, hogy csak két percre hagyta el őrhelyét, hogy szükségét elvégezze, de mire visszaért, a szobor már nem volt a…..
 Tíz csimpánz költözött be múlt héten a Magyar Demokrata Fórum Szilágyi Erzsébet fasori székházának egy laboratóriumnak átalakított termébe. A főemlősök dolga eldönteni, hogy milyenre sikerült a párt 2010-es választásokra kidolgozott programja és az ahhoz tartozó…..