Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sous Vide Center

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nyár, akkor padlizsán, és ha padlizsán, akkor íme egy olyan megközelítése, ami kicsit meghökkentő lehet sokak számára. Tojásgyümölcsből leves, és még hideg is? Igen,…..
Közép-kelet egyik legjobb húsmentes étele a falafel. Pitában, sok zöldséggel és joghurttal igazán egészséges ebéd bármikor! http://svcntr.in/1DXa8AZ ..
Egy kis időre megpihent a Sous Vide Center, hogy néhány fontos dologra sor kerüljön, de íme, visszatértünk! Rögtön egy olyan könnyű nyári levessel, amit ha az ember elkezd enni, képtelen abbahagyni. Töredelmesen…..
Nobody likes to cook in summer next to the hot oven! If I say, you can create a confectionery cake, which does not require baking, you certainly do not believe me! But there is one! It’s name: cheese cake with blueberry sauce Check it out, because extremely delicious! If you like, share…..
Nyáron senki se szeret a forró sütő mellett szorgoskodni! Ha azt mondom, lehet olyan cukrászdai süteményt készíteni, amihez nem kell sütő, akkor biztos nem hiszitek el! Pedig van ilyen! Mégpedig a sajttorta,…..
What the secret of the cooked corn, why everybody loves it? You can find he answer, and a simple recipe! Click and share! http://www.sousvidecenter.eu/en/recipes/recipes-with-photos/208-corn-on-the-cob-made-with-sousvide.html   ..
Ha nyár, akkor főtt kukorica! Ha főtt kukorica, akkor pedig ki kell próbálni a sous vide készülékben főtt verziót! A hozzáadott vaj belediffundál az ízletes kukoricaszemekbe, és még zamatosabbá teszi ezt a nyári csemegét!Ha tetszik a cikk, oszd meg! http://svcntr.in/1CAHK6E ..
Nyári receptajánlatunk azoknak, akik egészséges, könnyű és finom ebédet szeretnének enni, de nincs kedvük egy óránál többet a konyhában tölteni.Roston csirkemell, sajtos cukkini mártássalMegéri kipróbálni! Ha tetszett, oszd meg! http://svcntr.in/1Hgh6yY ..
Enjoy the flavorous, mediterranean, spanish soup called Gazpacho. Made from raw vegetables, olive oil, and soaked bread. Serve chilled with serrano ham! Click to link, and if you like it, please…..
Megérkezett az igazi nyár, rekkenő hőséggel. Aki teheti, elkerüli a konyhát, hiszen kinek van kedve a forró sütő mellett toporogni ilyenkor. Használjuk ki, hogy rengeteg friss zöldség van a piacon, és készítsünk gazpacho -t! Uborka, paprika, olívaolaj, sok paradicsom és némi…..
For breakfast, dinner or dessert, everytime excellent the millet pudding. Gluten-free, lactose-free, vegetarian, and even delicious too! Serve cold with spicy apple sauce! If you like, share…..
Reggelire, desszertnek de akár vacsorára is kitűnő a kölespuding. Gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus, és még finom is! Tálald hidegen, fűszeres almaszósszal! A receptet itt…..
Reggeli nélkül el sem szabadna indulni iskolába, munkába, strandra! És ha már reggeli, akkor kezdjük egy szendviccsel, amiben minden fontos tápanyag megtalálható. Ez pedig a Croque Mángold!Kattints a receptre, ha tetszik, oszd meg! http://svcntr.in/1JZ7w7h  ..
Aki a sertésmájkrémet szereti, annak kötelező kipróbálnia a sertéshúsos pástétomot! Erősen fűszeres, de mégis jól érezhetőek a belsőségek (szív, máj, vese) ízei. Az elkészítéséhez se kell túl sok idő, hiszen a húsok ledarálásán kívül, minden mást már a sous vide…..
Ismerkedj meg a Mellow -al, az okos szuvid készülékkel! http://svcntr.in/1dbRskb #sousvide #Mellow #készülék #okos #app #főzés #szuvid #bemutatás #izgalmas #érdekes #konyha #eszköz #konyhaieszköz..
Aki ebédelt iskolai menzán általános iskolában, az megutálta egy életre a főzelékeket! A ragacsos, liszthabarcsban úszó kókadt zöldségek látványa és íze beleégett az ízlelőbimbóinkba. Pedig el lehet készíteni úgy is őket, hogy egészséges, könnyű nyári vacsorának is…..
Újra beköltözött egy kis időre Ázsia a konyhámba! Sertéscomb + ázsiai pác = rettentően finom vacsora! A hoisin szósz ánizsos íze tökéletesen harmonizál a gyömbér citrusos, csípős aromájával. Az 1 napos főzésnek köszönhetően a hús szinte szétomlik a vákuum tasakban. Ha…..
Találós kérdés: Mi az, kicsi és csak kézzel lehet enni? Sok dolgot lehetne felsorolni, de a helyes válasz a fürj! Egy kevés friss nyáreleji salátával és körtével megbolondítva a legjobb! Kattints a linkre, ha tetszik, oszd meg!  http://svcntr.in/1ILmsDE..
A zöld sprágát képtelenség megunni! Íme egy belőle készült krém, amivel halas, vagy bármilyen más húsos ételt remekül fel lehet dobni. A titka nem más, mint a szódabikarbóna, aminek a segítségével a rikító zöld színét még a főzést követően is…..
Szeretem a spárgát. Könnyű elkészíteni, szép a színe, és finom. De ragaszkodom néhány dologhoz vele kapcsolatban: - Legyen roppanós - Legyen rikító zöld - Legyen természetes az íze Vákuumban főzve nem gond a fentiek betartása, így reggelire pár perc alatt el tudom készíteni!…..
Néha olyan dolgoktól rettegünk, amiről nincsen pontos ismeretünk. Ha gasztronómia, akkor nyugodtan mondhatom, hogy a húsragasztóra aggatják leggyakrabban a "bűnös", "veszélyes", "természetellenes" jelzőket.Érdemes megismerkedni vele, és tisztába tenni, miről is van szó! Kattints…..
Ha eddig úgy tűnt, hogy a sous vide fürdőben való főzés csak a türelmes emberek hóbortja, akkor eloszlatom ezt a tévhitet!Ez a köret 15 perc alatt elkészül, és bármilyen sült húshoz tálalható! Ha pedig már az is (hús) elkészült korábban sous vide -ben, akkor tényleg 20 perc…..
Presearing for sous vide Why we not searing the meat, before we put it to the sous vide bath?  ..
Játék, játék, játék! Itt a lehetőség egy (illetve kettő) Sous Vide Center kép megnyerésére. Nincs más dolgod, mint 5 roppant egyszerű kérdésre válaszolni! Nincs benne trükk, nincs benne csavar! Május 31 -én sorsoljuk ki a két nyertest, akiket e-mail -ben és itt is értesíteni…..
Új szekcióval bővült a Sous Vide Center oldal, ez az Érdekességek.Rögtön egy jópofa kis eszközre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ez a Meld. http://svcntr.in/1bWBwSb..