Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ceriak

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány egyetlen mozdulattal, parlamenti hozzájárulás nélkül egyszerűen lekapcsolhatja az egész internetet. Nincs e-mail, nincs Facebook, nincs semmi. Többek között ez vár rátok, ha az Országgyűlés megszavazza az „alaptörvény” legújabb módosítását. Betilthatják a postát, a telefonotokat nem…..
Ceriak 2016.01.17 21:20:04
A megsebzett fenevad fájdalmában sebeket oszt. A mi drága, a gonosz Deutsche Telekom által megsértett kormányunk dacos dühében sebeket oszt - saját népének és hazájának. Egy vérszegény magánjogi, szponzori szerződés felbontása miatt sértegetni a világ egyik vezető…..
A Blikknek nyilatkozott tegnap Los Angelesből lefekvés előtt Király Viktor, aki már javában készül a jövő heti élő adásra. mint elmondta, Mestere, Gwen Stefani (46) egyik kedvenc dalát adja majd elő a show-ban. Jelenleg húszan vannak versenyben, és az, hogy ki jut tovább, lehet…..
Ceriak 2015.11.05 13:16:59
@efeller: Ő nem proli magyar, hanem egy gyűlölködő mózeshitű.
Nem érdekelnek se a zsidó (identitású, félidentitású, származású, vallású, bármilyen), se a mélymagyar, se a komcsi, se a keresztény, se polgári, se a beképzelt sérelmek -- ezeket teljesen szubjektív problémáknak tartom, amelyeknek a demokratikus politikában semmi keresni…..
Ceriak 2015.10.31 10:27:49
@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert): Tegnap olvastam, hogy Feldmájer Péter is náci!!
Ceriak 2015.10.31 11:07:13
@Hidvégi Mihály: Kb. az általános iskola 5. osztályos szintet sem ütöd meg. Aki ilyen keveset tud a magyar történelemről, az minek okoskodik ennyit?
Csak magad égeted le, szánalmas vagy. :)
Ceriak 2015.10.31 11:09:38
@Laptop7712: "...A polgár anyagilag független, személyében szabad..."

Na ezt azért gondold át újra. Ez régen sem volt igaz és most sem az.
Mélyen lement kutyába Tiffán Zsolt a Fidesz Baranya megyei elnöke, miniszteri biztosa és országgyűlési képviselője. Orbán kedvenc borásza azon akadt ki, hogy ellátogattam Beremendre és leírtam a tapasztalataimat. A Facebook oldalán úgy fogalmazott, hogy szerinte ez hazaárulás,…..
Ez volt az elmúlt 10 nap. Orbán csak annyit tanult belőle, hogy az USA lebombázta Líbiát, ahonnan jönnek a menekültek. (Pedig Magyarországra nem jönnek a menekültek Líbiából.) Orbánnak még az is eszébe jutott, hogy külfödön irányítják a sajtót. (Ehhez kommentár se kell.)…..
Ceriak 2015.09.08 03:57:16
@tralalala: Ez is csak azt bizonyítja, hogy ennek a főként fiatal férfiakból álló hordának az utaztatása szervezett. Valahol az EU-n belül találkozni fog a menekültnek álcázott csürhe és az utánuk csempészett fegyverszállítmányok. Na ott lesznek érdekes dolgok...

De úgy látszik az ilyen és ehhez hasonló blogok, (mint az egyenlítő) írói és szerkesztői szeretnének először golyót a fejükbe.
Ceriak 2015.09.08 07:14:21
@pervie but hot: Mindenki, hogy el volt/van ájulva ettől a keletnémet luvnyától. De három óriási probléma, az ukrán válság, a görög válság, és a betolakodó sáskahad-válság megmutatta milyen alkalmatlan vezető. Egy piti, ócska, hazug báb.
Ceriak 2015.09.08 07:17:34
@pervie but hot: Gondolod, hogy ilyen türelmesek és okosak lennének? Mert követelőző, hőzöngő buta sz@r a 90 %-uk. Bemásznak hetvenen egy teljesen zárt furgonba, sok észre nem vall, pedig a ballib hazaárulók szerint csupa diplomás van közöttük. Egy se mondta nekik, hogy héé meg fogtok fulladni?
Semmihez sincs türelmük, még a regisztrációhoz sem. Tényleg ilyen hosszú távon kivitelezhető terveik lennének?
Mondjuk szaporábbak mint a nyulak, ez tény.
Elérte a csúcsát Orbán gyűlöletkormányának menekültügyi aknamunkája: befejeződött a határzár építése, ma már jól öltözött, menekültet eddig csak híradóban látott budai úrhölgyek is be vannak parázva a vérszomjas menekültektől és a Bayer-féle agyatlan…..
A kereszténység -- minden ellenkező hír dacára -- az individualizmus vallása. Akinek nem vagyok elég jó autoritás ahhoz, hogy ezt elhiggye, olvassa a nagyszerű Molnár Tamást (A hatalom két arca: politikum…..
Ceriak 2015.08.18 16:02:26
@csakférfi: Fogadjunk, hogy te írod a ferfiblog.blog.hu bejegyzéseit. Akkora hülyeségeket, mint amik ott vannak, kevés helyen olvasni.
Európa a kereszténység, a humanizmus, és az emberi jogok hazája -- és egyre kínosabban szembesül azzal, hogy nem tud megfelelni ezeknek az eszméknek (pontosabban ezeknek se -- miután az erkölcsös individualizmust, a szabad…..
Ceriak 2015.08.14 07:09:35
Kb. Két perce van az eu politikusainak és a tagállamok polgárainak, hogy észbe kapjanak!! Tízszer ekkora erőfeszítéseket kellene tenni az illegális határátlépők, a néger-kecskepásztor áradat megállítására.
A magyar kormánynak és hivataloknak is!! Ez idáig szinte nulla, amit képesek voltak tenni.

Legsürgősebb magyar feladatok:

- Tervezettnél kétszer élesebb pengefal

- fegyveres határőrizet vissza, tűzparanccsal!

-akik már itt vannak, visszatoloncolás azonnali hatállyal.

-migránssegítőknek és seggnyalóknak többszázezer Ft büntetés, súlyosabb esetben börtön.

Kimondani a multikulti végét, eltemetni, közben persze szarni a szélsőliberális megmondóemberekre és a médiájuk csaholására.

Ha rövid időn belül nem tesznek hathatós intézkedéseket a mesterségesen beindított sáskajárás ellen, az EU-nak valóban vége lesz, fél évtized alatt le lesz söpörve. Ne hagyjuk, hogy a vuvuzelázó kulturálatlan, rovarmód szaporodó embertömegek elsöpörjék Európát.

Haladék nélkül büntetni kell azokat, akik pátyolgatják az illegális határátlépőket. Pénzbüntetés és börtön, ha kell!!

A legkisebb jelét sem mutathatjuk annak, hogy az illegális határátlépők bármiféle segítséget kaphatnak Magyarországon és az EU-ban.

Számukra:
- Nincs ingyen étel-ital!
- Nincs ingyen szállás!
- Nincs ingyen orvosi ellátás!
- Nincs ingyen tömegközlekedés!
- Nincs költőpénz!

Ezekről ne is álmodjanak!
Ceriak 2015.08.16 00:59:47
@lorantka_а_gall: Lényege az lenne, hogy ha 100, a határt illegálisan átlépni szándékozó népvándorló vagy embercsempész akar átjutni rajta, akkor mind a száznak miszlikbe darabolja a kezét és a karját. Ezt jelenti.
 Honfitársaink, osztrákok!   Tisztelt osztrák polgár! Mi, osztrákok úgy határoztunk, hogy minden fontos kérdést megbeszélünk egymással, mielőtt döntéseket hozunk. Ezért indítottunk nemzeti konzultációt többek között az ország új alaptörvényéről,…..
Azért rossz, mert nem a funkciója adja az igazi súlyát, hanem a világos illeszkedése a kormány bezárkózó, etnicista, versenyellenes nemzetképéhez. Nem lenne semmi bajom a kerítéssel (pontosabban nem tudok jobbat), ha az egy egyébként nyitott, az emberek szabadságára és…..
Nyilvánvaló, hogy a magyar társadalmi közeg és a meglehetősen befelé forduló, etnicista magyar kultúra nem támogatja a nagymértékű bevándorlást, és én sem helyeselnék ilyet ilyen körülmények között. Nem helyeselném azért sem, mert a nyugat-európai tapasztalatokból…..
Ceriak 2015.06.16 18:30:50
@röf: A függetlenség napja c. film jut eszembe róluk. Ott is az ufóhívők táncoltak a város legmagasabb felhőkarcolójának a tetején örömükben, " gyertek, szeretünk benneteket' feliratú táblákkal. Aztán őket lőtték szét először az idegenek. :))
Ceriak 2015.06.16 22:57:24
@Keszthelyi.Aron: Fenntartásokkal kezelték a zsidók is, amikor Mózes lesétált a hegyről a saját kőtábláival. Következmény? Azóta is szívnak. : Gondolom már gyártják a "bizonyítékokat" a hatvanmilliárd lélek hangja pajeszosai.
Gondolom a te gyereked a rabbi tanítja, mint a Sivatagi nemzedék c. filmben. Folyamatosan.
Ceriak 2015.06.16 23:20:25
@Ceriak: Na szóval, helyesen:

"Fenntartásokkal kezelték a zsidók is, amikor Mózes lesétált a hegyről a saját kőtábláival. Következmény? Azóta is szívnak. Folyamatosan."
Nem tudom, az anti-homofób aktivisták miért ragaszkodnak ahhoz, hogy megváltoztassák a homofób polgárok ízlését vagy világképét (amihez az utóbbiaknak is joguk van), miért nem veszik célba ehelyett a törvényeket. A polgárjogi egyenlőségből ugyanis viszonylag problémamentesen…..
Ceriak 2015.05.31 14:28:57
@any one: Egy magát kiválasztottnak tartó, mára leselejtezett népen kívül ma már kit hatnak meg ezek a mózesi törvények?
Hajlamosak vagyunk elfelejteni száz év távolából, hogy az I. világháború volt az első civilizációs sokk a modern Európában, a fejlődés és a humanizmus első látványos kudarca. Ypern, Verdun, Gallipoli, Isonzo, Galícia stb. után egyszerre szakadt meg az antropológiai optimizmus,…..
Ceriak 2015.05.25 20:47:30
@PAPÓ38: Mármint csak szeretnétek, hogy fájjon az egész világnak, de valahogy mégsem akaródzik fájni...

És tévedésben vagy. Ami nagy tragédia a világnak az éppen a trianoni gyalázat. Senkinek sem kívánok, olyan borzalmakat, amely majd azon országokra és csoportokra vár, akik részt vettek ebben a nemzetgyilkossági kísérletben. Elképzelni sem tudják még, mi vár majd ezért rájuk.
Rakott krumpli a javából!  Vagy inkább rakott hús krumplival? Hozzávalók: 1,5 kg krumpli 1 szál füstölt kolbász 0,5 kg virsli ujjnyi füstölt szalonna 10 dkg sonka 6-8 db tojás 450g tejföl 30 dkg sajt A krumplit simán 2-3 csipet sóval megfőzzük vízben. Ennek…..
Ceriak 2015.05.13 00:01:47
@bit_vector: sütve akár egészségre is káros lehet a benne található adalékok miatt!"

Akkor, hogy áruhatják élelmiszer címszó alatt
Ceriak 2015.05.13 00:03:46
@Szumi: . "A bolti virsli meg max. a macskának jó."

Miért, milyen van még? Te otthon készíted?
Mit jelent? Nem megyünk el Moszvába Putyinnal ünnepelni, és nem megyünk el a régió államfőivel sem az ellenünnepre Gdanskba. (Vagy hát mindkét helyre el, alacsony szinten -- látják a képen hátul az a nőt, bizonyos Mátrai M. nevűt? Az képvisel minket az utóbbi…..
Ceriak 2015.05.12 21:30:18
@Counter: Történelmi alapunk. Üdvtörténeti alapunk.
Ceriak 2015.05.12 22:40:37
@Counter: te nem tudod értelmezni a kettőt egymás mellett?
Szokás szerint mindkét oldal azt hiszi, hogy ez az ügy (is) pofonegyszerű. Ha jobbos vagy, tiltani kell, ha balos, a kebledre ölelni őket. De ebben az ügyben is eltérő szempontok keverednek, és egymásnak ellentmondó megfontolások érvényesülhetnek, amelyeket ideológiai alapon…..
Ceriak 2015.05.04 17:06:57
@borzimorzi: Kell-e többet elmondani a témáról annál, mint amit fentebb leírtál? Szerintem nem. Várjuk a következő bejegyzést.
Miközben a frakciójának elhízott férfisovinisztái szélesen vigyorognak Szél Bernadetten, és a kormányfő egy napon belül képes beszélni a határok lezárásáról és/vagy a bevándorlók (menekültek?) kitoloncolásáról és (nem először, ha csökken a népszerűsége) a…..
Ceriak 2015.04.30 13:33:09
@HaFr: Felesleges, nehogy beálljon a derekad.
Tiltogass csak, itt legalább kiskirály lehetsz. :)

Én csak annyit írtam, hogy kimegyek a március végén tartott szónoklatodra, és kiröhöglek.
Ne hápogj itt minőségről, amikor egyszerűen csak megsértődtél. Nevetséges. :)
Ceriak 2015.05.04 11:46:36
@redriver2: ..."Hogy ebben mi az, ami polgári konzervatívnak mondható"..
Megmondom én neked, semmi az ég adta egy világon! :)

Aki ilyen pitiáner a blogjában, az politikusnak sem lesz különb.
Vona Gábor igennel szavazna egy, a halálbüntetésről szóló népszavazáson, de nem tartja hitelesnek Orbán Viktor miniszterelnök szavait, miszerint napirenden kell tartani a kérdését, nyilatkozta maga a Jobbik-elnök. Orbán a versenytársa szemében nem elég hitelesen beszél az…..