Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyurika

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öregmotoros a pesti nép etetésében a Nagyi palacsintázója, mely a Hattyú utcai korai bázisról kinőve mostanra hálózattá nőtte ki magát 6 helyszínnel. A netes vélemények alapján a fénykorán már rég túlvan, a terjeszkedés pedig rendesen odatett a minőségnek. (A képet az Ittjártam.hu-ról…..
agyurika 2017.03.06 01:56:55
@Manyecs: hát nemtom, de a honlapjukon arcátlanul hazudnak, az ziher!

Több mint húsz éve sütögetjük, hajtogatjuk finomabbnál finomabb palacsintáinkat azért, hogy ha megéhezel mindig eszedbe jussunk és tudd, mi várunk Rád pesten és budán a nap bármely szakában!
“Jelezném, rendkívül jó érzés ide belépni. A kiszolgáló személyzet nagyon kedvesen fogad és gyorsan szolgál ki. A helység nagyon kulturált és tiszta.”

“Nagyon szeretnénk, ha ebben az üzletben is lenne helyben készített tejszínhab, mert hétfő reggelente ez éltet minket! Válasz levelet nem szeretnénk, de tejszínhabot annál inkább!”

nagyipali.hu/
agyurika 2017.03.22 21:31:09
@Manyecs: ne is legyen te balfasz.
Még most is nehéz megszerezni egy jó állást, hiába ment már el elég sok ember külföldre. Ezért nem árt, ha az interjú előtt állók ismét átveszik a leckét: mit nem szabad elkövetni egy felvételi beszélgetésen...
agyurika 2017.03.20 12:30:41
Istenkém, ennyi szemforgató hülyeséget osszahordani. Nehohgymár megsértődjön a HR-es (aka személyzetis) ha rákérdez a magabiztos pályázó hogy mégis mennyi lenne az annyi. Jött valahonnan, tud is valamit, ért is hozzá valamennyit. Simán ki kell állni vele, hogy annak mennyi az ára. Lehet hogy a HR-esek szeretnek - elvben - droidokkal dolgozni, de miért hihetné bárki is bármekkora cégben is ülve, hogy aki oda akar menni dolgozni, az már pusztán a tudatért hálás lenne, hogy ott termelheti a hasznot a gyakorlatilag örökre megismerhetetlen tulajdonosoknak? Céglojalitás, meg szakmaszeretet... Ja. Meg élj együtt a vállalalttal. Hogyne! A kedvenc baráti köröddel, a gyerekeddel, a családoddal dobogjon együtt a szíved, ne már egy vállalatéval - baszod!
Jól könyvelek, hasznot fogok nektek termelni, ennek viszoint ennyi és ennyi az ára.
Jól kereskedek, sok jó üzletet fogok nektek tető alá hozni, de ez ennyi és ennyi lesz nekem havonta.
Hatékonyan viszem a hátamon a loggisztikát, amiért cserébe ennyit és ennyit kérek.
Aztán meglátjuk ki mennyit enged.

Persze ha maga a munka átlagmeló, amit egy félhülye is el tud látni, akkor valóban érdemes gazsulálni azzal, hogy tapintatból (seggnyalásból) nem firtattjuk az anyagiakat. Mert annyit biztosan kapni fogok, hogy ne dögöljek éhen, és tudom, hogy ha én most túl határozottkának tünnék nekik, akkor lesz ezer bárkimás aki kussban beáll majd a helyemre. De ott nincs is ilyenfajta állásinterjú, mint amire példákat hoz a poszt.
Egyre vadabb eszközökhöz nyúl az Együtt nevű viccpárt, mióta úgy döntöttek: mindenkitől elhatárolódnak és majd ők Külön fogják megdönteni Orbán rendszerét. Szigetváriék régóta mellékvágányon vesztegelnek: Bajnai lelépése óta csak porlad a párt, önálló arcél nincs, a társadalmi támogatás…..
agyurika 2016.10.21 19:19:27
@Androsz:
de ki a faszt érdekel az ideológiájuk? pláne ezeké? téged igen? menj és tapsolj. aztán készítsd a nyakad amikor hullani kezd rátok is a guillotine pengéje.
agyurika 2016.10.21 22:45:02
@Androsz:
nem nézed, mégis véded a nimbuszukat. minek? ha álságosak, notabene hazugok? pláne miért épp ezekét, akiknek minden szavuk hamis???
de mindegy. jól el lehet igazándiból az az "elnyomott" ellenzék, amelyik kussra inti a hozzá képest még inkább (azaz valóban) elnyomott híveit...
Bornai Tibor Felhívás 2012.05.28 22:13:00
Kedves barátaim, testvérbátyáim és nővéreim, akik a hatvanas éveket csináltátok! Akikre úgy felnéztem! Akik miatt vagyok most az, aki vagyok. Ugye, emlékeztek még arra az időszakra? Öt-tíz évvel voltatok idősebbek nálam, és azt mondtátok, apáitok megbuktak a vizsgán. Két…..
agyurika 2015.11.09 09:53:42
@Bogdányi Attila: még mindig jobb hogy belül kádári és csak kívülről horthy, már ha muszáj választani. :)))

egyébként engem - aki a fészbukról csöppentem most ide - eléggé lehangol, hogy itt mindenki másoktól várja a lökést - még az olyan méltán ajnározott közblogger művészek is, mint bornai tibor. mert hiába minden, ha ő is csak könyörgőn visszarévedni tud az egykori harcosok csodatetteire és tőlük tud csak elvárni forradalmi tettet... azzal ugyanis mindennél jobban elismeri saját meghunyászkodását.
mert barátaim, dumálni mindenki tud. szépen verselni is sokan, danolni meg aztán pláne. na de tenni? lépni? fellázadni?
jobb helyeken egy göncz temetés után már lángba borult volna fél óbuda, de hogy az összes városi fidesziroda, az ziher. itt meg csak az ajvékolás megy... oké hogy mindenki fél, mert kölyke vannak, meg vagyona - akármekkora is. meg hogy a demokrata habitustól távol áll az erőszak alkalmazása, de akkor elég a szócséplő papirhuszárkodásból és elő a vesztenivaló nélküli csőcselékkel, akik kijárhatják a bornaik helyett és mellett a változtatás útját. ja, illik persze leszólni ezt a mindig mindenre kapható droid réteget, de nélkülük soha nem volt még valódi változás. lehet hogy csak fizetett rohamosztagosok, de ha az éceszgéberek a tollaikon nem képesek tovább lépni, akkor bizony a csőcseléknek van itt az idejük. ha olyan okosak a lázadó értelmiség, mint amilyennek szereti magát láttatni, akkor szedje össze rájuk a muníciót és állítsa maga mellé ezt a bárkit kiszolgálni képes bé(r)középet. nélkülük ugyanis csak a szent pofázásra fogja tudni futni. márpedig ez a hatalom csak az erő szavát érti, azt pedig a csőcselék tudja jól artikulálni. és ha majd a mezei nép azt látja, hogy már lángokban a parlament, és elverve jó pár miniszter, akkor maga is elő fog majd merészkedni a barlangjából és új irány születhet a romokon. persze lesznek áldozatok, de megtisztulhat a kép. ha pedig mégsem - mert elfogy a muníció, vagy mert kisül, hogy megmenteni vágyott barlanglakó tömegeknek végül is tökmindegy -, akkor be kell ismerni, hogy ennyi volt. és lehet szépen hazamenni. vagy a világ szebb reményű helyeire.

ilyen durva egyszerű a képlet. a szép szavak, pláne a visszarévedő könyörgés ma már csak lárifári...