Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Kovács

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha sem mondta azt senki erről az országról itt kolbászból van a kerítés, nagy a jólét, az emberek boldogok, mindenki elégedett. Mindig is volt itt probléma, volt itt sok szegény, volt aki meggazdagodott, lettek nyertesek, és sokan pedig vesztesek. Egy ország vezetése sem tagadhatja…..
Peter Kovács 2015.10.11 14:19:29
@Toadwart66: libsibolsi blog ebben a formában. Nem vitte előre az ügyet semmilyen értelemben, panelek pufogtatása. Gratulálok ezért ! Ha esetleg a mélyére nézett volna a szegénység okainak, és nem csak azon a szánalmas proli szinten, hogy ezek már ott fenn megint csak lopnak és stadionokat építenek, ezért vannak a szegények. Mindekori kormányokról ez elmondható lenne, nem volt különb az előző sem. Akkor azt mondanám, hogy van értelme az irásnak, de így...?
NemGogol Magyarország bukása 2015.10.05 12:35:43
Hieronymus Bosch - Szent Antal megkísértése Rendkívül eretnek és vérlázító dolog ilyesmivel manapság előhozakodni. Az őrültség azonban felszabadítja az elmét, és így kimondhatunk olyan dolgokat is, amelyek elsőre talán tényleg őrültségnek hangzanak. Pont most, pont ma,…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Ki mi alapján dönti el, melyik országot választja jövőbeni otthonául? Rengeteg racionális és persze érzelmi alapú érv is lehet, Györgyi (akinek korábbi írását itt olvashatjátok) most tízet szedett össze, ami őket Hollandia felé terelte. (Ha megihlet benneteket a poszt,…..
A királybúzára először anyukám hívta fel a figyelmem, aki megszállott Marcsirajongó (gasztroangyal, ha valaki nem lenne képben) és az egyik adásban Marcsinak lehetősége volt megkóstolni a királybúzából készült kenyeret. Pár nappal azután, hogy megemlítette ezt a fajta lisztet egy Esztergomba…..
ALAKORBiosör ARMANDO_OTCHOAHappy Finish (German one)Ocsoa Summer SunriseVári Nővérek (Ogre és Szent András sörfőzde koprodukció) BALKEZES SÖRFŐZDEBalkezes Hopster BäDER SÖRFŐZDE Bäder PilsBetty Babe búzaBäder MeggyesNord Star+1 MEGLEPETÉS BIGFOOT SÖRFŐZDEAlcatrazBrand…..
A menekültügyben sok egyoldalú, méltánytalan tudósítás jelent meg a nyugati sajtóban Magyarországról. Az utóbbi napokban azonban új fegyverek is megjelentek a hungarofób eszköztárban: a nyílt, szégyentelen hazugság és az aljas vérvád. “Migránsok menete az…..
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
         Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár katasztrofálisnak nevezte a magyarországi doktori képzést, és annak átalakítását helyezte kilátásba múlt pénteken Pécsett egy előadásában.         Nem vagyok száz százalékig meggyőződve arról,…..
Peter Kovács 2015.08.31 18:52:57
@sncf: csak a független hivatkozások számítanak, azaz a szerzőtársak hivatkozása nem számít. Az viszont való igaz, hogy egyes emberek emberfeletti mennyiségű cikket publikálnak, pl. évi 30-40-t. Sztem évi 4-5 cikkben lehet jelentős munkát végezni, a többire csak ráírták a bevét. Sajnos az ilyen emberek jopgtalan előnyökhöz is juthatnak pályázati fordulókban, miközben sokan közülük nem is végeznek komoly tudományos munkát, csak a befolyásuk révén érvényesülnek. Sokan és régóta mondják, hogy le kellene osztani a névsorban szereplő személyek számával a folyóirat impakt faktorát, esetleg a név sorszámával súlyozva.
Miközben Magyarországról továbbra is sokan mennek el külföldre dolgozni és élni, olyannyira, hogy a számok lassan rekordot döntenek, a Magyarországon élő külföldiek közül sokan kifejezetten jól érzik magukat. Legalábbis ezt sugallja egy friss felmérés. Eger (fotó: flickr.com…..
Peter Kovács 2015.08.28 11:11:46
@Velemenyem szerint....: Közel nyugati fizuval a relatíve olcsó Budapest jó hely, sztem ettől annyira vidámak itt az expatok.
Az éttermek tele vannak velük, látszik élvezik az életet, a helyi buckalakók meg sóvárogva figyelik őket. Azért nekünk is csurran cseppen vmi: a jobb szolgáltatások mindenkinek jót tesznek.
Széles Gábor, Simicska Lajos, Tiborcz István, Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Nyerges Zsolt, Habony Árpád, Andy Vajna. Ha nem nyolcan lennének, azt hinnénk, hogy ez a magyar oligarcha-válogatott összeállítása, de ha ide soroljuk a kiállítottakat (mint például Tarsoly Csaba) és…..
A liberalizmus önmagában nem azt jelenti, hogy a lovak közé kell vágni a gyeplőt, s főleg nem akkor, amikor nem tudjuk, van-e előttünk szakadék. Ez az, amit a Magyar Liberális Párt képtelen felfogni. A tavalyi…..
A vonyarcvashegyi strandon található Casanova büfé egy egész komplexum, ami egy több száz férőhelyes étteremmé és szórakozóhellyé nőtte ki magát az elmúlt években. Szinte mindent lehet kapni a gyrostól a pizzáig, és a halválaszték is korrekt. A hekk, rántott ponty és a…..
Peter Kovács 2015.06.30 09:29:25
@geegee: Valóban, már abba kellene hagyni ezt a pocsolyaízű pontyozós dumát ! Én az utóbbi 10 évben nem ettem rossz ízű pontyot. Nem értem más miért fut fele a pocsolyaízbe mindig. Valszeg a rossz neveltetésük okán nincsenek tisztába azzal, hogy milyen is a jó hal íze.
Az érdi rendőrségen panaszolt be egy helyi kekeckedő zsarut a biztonsági őrből lett milliomos, VV Alekosz - harsogja a Bors. A bulvárlap szerint a görög csődör múlt csütörtökön az autójával begurult a behajtani tilos tábla mellett posztoló rendőr mellé, hogy megkérdezze,…..
Önt zavarja, hogy a Pride végigvonul az Andrássyn? Szavazzon! - erre szólította fel olvasóit a nol.hu kedd délben indított szavazásán, azt ígérve, hogy a lap szerdai számában megjelenik az eredmény. Nos, meg is jelent csak éppen nem az, amit az olvasók szavaztak. A…..
Badacsony is felkerült, vagyis visszakerült az északi part bulihelyszínei közé. Megnyílt a Kishableány, ami egy 7. kerületi szórakozóhely és egy balatoni bár keveréke. A Kishableány iszonyú menő hely, egy legenda volt - kb. 30 évvel ezelőtt, és az itteni bulikról inkább a…..