Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virgil

26 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy videó a református templom vihartépte tetőszerkezetének javításáról.A munkát Molnár "Kiscsőr" János végezte a fotós asszisztálása mellett...
A maklári ugrócsoport felhangolta az összegyűlt sokadalmat. Kettes számú szilveszteri visszaemlékezés. ..
Táncos mozi a szilveszteri buliból: (részlet) ..
Julius.11. SzombatNagyon sokan látogattak ki az elmult hétvégén a pástgödörbe a nagymamák által készített III. házi sütemények vásárára. Több mint 50 féle sütemény volt kapható, volt lekvárfőzés, kukorica pattogtatás, méz kóstoló, arcfestés, kecskesajt vásár,…..
A múlt heti "disznótor fotókollekcióból" kimaradt a vacsoracsata bőségtála: (Minoltával megfotózva) ..
                           Felnőtt     IfiSzakáld-Cserépfalu :0:2 ,       9:0..
                                        felnőtt     ifiKesznyéten-Tiszabábolna…..
Cserépfalu-TardIfi:       4-4Felnőtt:2-1..
                                       Felnőtt   …..
Cserépfalu-SajóörösFelnőtt :2:0   Góllövő:Nagy J.-Balog K.Ifi:        2:1      "      Karczagi G.-Lapsáncki Zs...
Szeptember 06. FelnőttHejőbába-Szakáld          7:0Sajóörös-Tiszatarján      3:2Mezőnyárád-Tibolddaróc 1:2Tiszabábolna-Tard         0:3Kesznyéten-Cserépfalu  …..
Augusztus 31.FelnőttTiszatarján-Kesznyéten   2:2Szakáld-Sajóörös           1:4Tard-Hejőbába             …..
     Augusztus 24.FelnőttHejőbába-Tiszabábolna   3:3Sajóörös-Tard               2:0Kesznyéten-Szakáld       3:0Mezőnyárád-Tiszatarján …..
Az Ínyencklub augusztus 14-én Dósa főedző pincéje előtt sütkérezett. Virgil képsorozat:   Igen megnézem a többi felvételt is!..
Nem sikerült. Kudarc van. A blog szerkesztősége nehezen tudja megemészteni, de azért megpróbálja. A legutolsó szerkesztőségi meetingünkön megfogalmaztuk, hogy prioritásként kezelve, a blog szeretné elősegíteni a gyors, pontos és hiteles tájékoztatást a kormányzat…..
Május 2. péntekFaluséta borkóstolással egybekötve a község nevezetességeinekmegtekintésével, majd szalonnasütés saját magunk által vágott nyárssal.Gyülekezés: a Kulturháznál, ahol előre megvásárolhatóak a jegyek.Indulás: 15 órakor Magyar Gyula…..
A községi önkormányzat szeretettel meghívja a lakosságot a               május 1-i majálisra, ahol műsorral és ebéddel kedveskednek a megjelenteknek. A kialakított főzőhelyeken baráti társaságoknak is biztosítunk…..
2008.ápr.10.Vendéglátó Kósik I.és felesége.A menü: Vadas marhából kétféle mártással, krumplis gombóccal és  vargabéles.Jutka alaposan kitett magáért - sokat vállalt - de remek pácolt sült húst készített.Zöldséges mártása, de főleg az áfonyásmártás különösen…..
Röviden: A kupagyőzelem nagyon messzire került!Cserépfalu-Bogács  2:6  Nem sikerült a továbbjutás !Jövőre talán ???..
Már több éves hagyományt ápolva az idén is megrendezésre került az iskolában a tornatermi labdarúgó torna, 5 csapat részvételével. Résztvevő csapatok voltak Cserépfaluból, Noszvajról és Cserépváraljáról.A döntőt a cserépi VÖRÖS ÖRDÖGÖK és…..
Március 13.-án a Húsvét jegyében zajlott az Ínyencklub összejövetele.Matyi Tóth Ilonka néni segítségével előtte való nap betöltöttünk 65 káposztát, amit már csak másnap főzni kellett.A teritéket az óvónők által készített fatojás nyuszik és kakasok díszitették…..
A cserépfalui óvoda szülői közössége vacsorával egybekötött,zenés műsoros estet rendez. 2008 március 1-én.18 órától. Helyszin a cserépfalui iskola aulája. Az óvodások műsorral kedveskednek. Zenét "Cókmók" szolgáltatja. A bevételt az óvoda játszóterének…..