Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vond.creations

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oscar-hajsza 2: George Clooney és Grant Heslov újra politizál. A páros ezúttal az azonos című 2005-ös dokumentumfilm játékfilmes adaptációjával támadja a díjszezont, amely a 2002-es bolíviai elnökválasztás kampánytitkain alapul. A rendezői székben a minden stílusban bevethető…..
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
vond.creations 2015.09.09 08:45:05
@kulcsarb: [SPOILER] Jah, a 6. végén is faarca volt, mikor meglátta Shayla holttestét. Meg a hetedikben, amikor bevallott mindent a pszichológusnak. Aha. Meg a 8. végét is tiszta faarccal nyomta, amikor ráeszmélt, hogy Darlene a húga, Mr. Robot meg az apja, csak ezeket teljesen elfelejtette. Ja. Meg végig a kilencedikben, ahogy az apjával küzd, hogy aztán a temetőben rájöjjön, hogy csak képzelte és Ő maga a Robi. Meg az évadzáróban is faarcú volt a kávézóban, és a Times Square-en is. Jah. [/SPOILER] Még sok ilyen faarcú színészt szeretnék látni.
Elkészült kedvenc sztahanovistánk, Tom Hardy dupla ámokfutásának szinkronizált előzetese. Az életrajzi gengszterdrámaként aposztrofálható Legenda (végre egy akkurátus címfordítás) október 8-án kerül a hazai mozikba. Az itthoni forgalmazó kifejezetten jó ízléssel döntött a…..
vond.creations 2015.08.12 11:37:52
vond.creations 2015.08.12 15:38:43
@Richter Géza: Oh, bocsánat, tényleg.

Ezt a teaser-t már megszámolni sem tudom, hányszor néztem meg. Bitang jól össze van vágva ezzel a Roy Orbison dallal.

A betűtípus pedig üt. :)
Jövőre kiderül, hogy tud-e az Illumination animációs cég minyonok nélküli filmet csinálni. Állatok azért lesznek benne. UPDATE: Klikk a film első hivatalos teaser traileréhez és jelenetfotóihoz!..
Az elvárások egyébként is magasan voltak, úgyhogy még mindig nem tudom, jó ötlet volt-e így, nagyjából egy éven át csöpögtetett félinformációkból és innen-onnan elkapott mondatfoszlányokból felépíteni a második évadot. A hangulatkeltés mindenesetre működött, viszont a…..
vond.creations 2015.05.15 13:32:17
@doggfather: Bízom benne én is. Mondjuk a Starsky és Hutch-ban sem volt olyan rossz. Akármilyen bugyuta is a film, a szerepét jól hozta. Érdekes, hogy ott is alvilági nagykutya volt. Ez mondjuk azért komolyabb lesz egy pöppet. :)
A Star Wars Celebration keretében leleplezett előzetes nálunk is szétvetette a házat (én voltam olyan merész, és képkockáról képkockára szételemeztem), és most már magyarul is végigborzonghatjuk. Gondolom, sejtitek, kinek a hangján szólal meg Han Solo a trailer végén. Ja, és…..
vond.creations 2015.04.29 16:24:09
@tom991: Nem csak azt erősítették meg, hogy Luke magyarhangja Stohl lesz? Kiemelték, hogy az előzetesben is ő hallható? Csak azért kérdem, mert bár tudom, hogy ő lesz a hangja, a pontos nyilatkozatot nem olvastam.

Végülis tökmindegy. Majd megtudjuk pár hét/hónap múlva, mikor jönnek az újabb anyagok. Vagy max. decemberben. :)
vond.creations 2015.04.29 16:56:16
@Zalaba_Ferenc: Így már világos. Köszi! ;)