Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitbull.lecso

498 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10 év hallgatás után új videoklippel jelentkezik az Idegbohóc zenekar...
Íme, alább letölthető/megtekinthető a 9 hónapos babák szüleinek szóló kérdőív, mellyel ellenőrizhetjük kis magzatunk egészséges fejlődését (és persze szoronghatunk azon, hogy vajon a mi gyerekünk miért nem tud már mindent is, bezzeg a szomszéd Karcsika...)...
Bizonyára sokan ismerik az Oszkár telekocsi oldalt, ahol megoszthatjuk az utasokkal egy autóút költségeit. Norvégiában elindult egy forradalmian új változata ennek a kezdeményezésnek, ahol ha hosszú útra indulunk, megoszthatjuk egymással lovunkat. Ne gondoljuk, hogy csak egy ember fér el egy lovon!…..
Elképzeltük, milyen lenne, ha a Szomszédok ma reflektálnának a klasszikus végefőcím formátumukban a 2017-es Soros plakátokra...
Pitbull-lecsó Énekesnők 2017.03.15 19:19:26
Két férfi sétál a befagyott Balaton jegén. Egyszer csak megszólal az egyik: - Te, annak a léknek tökre Beyoncé alakja van! - Szerintem inkább rianás...
Münchenben ezekben a napokban éppen zajlik az Oktoberfest. A világ legnagyobb sörfesztiválját 1810 óta minden évben megrendezik. Ebből a jeles alkalomból a Szabadalmi Blog csapata a világ legszórakoztatóbb sörrel kapcsolatos találmányaiból szemezgetett néhányat, néhány pohár kellemes csapolt világos…..
Mától hivatalosan is elérhetitek MEGÚJULT HONLAPUNKAT az IDEGBOHOC.HU címen keresztül! Nem mellesleg innen ingyenesen le is tölthető az összes számunk. Mi megnéznénk a helyetekben. http://idegbohoc.hu/  ..
Pitbull-lecsó Sosem tudtam 2016.06.03 11:17:22
Sosem tudtama kockát apró hagymákra vágniVelem van a baj...?..
Pitbull-lecsó A rákhalász 2016.06.03 10:32:43
A rákhalász a vén lován utazik a szomszédos faluba. Hirtelen a lova összeesik és elpusztul. A rákhalász elővesz egy ásót és elkezdi elhantolni a szegény állatot. Közben épp arra jár a halász egyik régi kliense. - Rákhalász, de jó, hogy találkozunk, jövő hétre kéne egy kiló garnéla a lányom…..
Pitbull-lecsó Farba trombitál 2016.05.16 12:55:01
Mi mindig így halljuk a "Pharmaton Vital" reklámokban!..
A mulatós koronázott királyai...
Kati vett egy rossz hajráfot, amely lazán tartja dús hajzuhatagát. A nap végén kifakad barátnőjének: - Szar ráf ingott a fejemen egész nap! - Mi fingot szarrá micsodát a fejeden?..
Megnyitáshoz kattints a képre!..
Idén már a csapból is a „Vissza a jövőbe 2” című film folyik, melyben Marty McFly és Dr. Brown 2015. október 21-ei napon érkeznek meg a jövőbe, hozzánk (na jó, földrajzilag kicsit arrébb). A film kétségbe vonhatatlan zsenialitását nem jelen cikkünkben fogjuk megtárgyalni,…..
Pitbull-lecsó Okádék 2015.10.02 13:05:08
OKD, OKD, OKD, OKD.....
Pitbull-lecsó Sobri Jóska 2015.05.24 17:57:32
Hogy hívják a kicsi, sós brióst?..
Az egészség megőrzése manapság egyre fontosabb. Idén karácsonykor szeretnénk hát olvasóink segítségére sietni ezzel a kérdőívvel, amellyel eredményesen felmérhetik egészségi állapotukat, és ajánlásokat kaphatnak egészségük javítása érdekében. Ha nem jelenik meg a…..
Például az ezen a plakáton szereplő tünetek... ...egész más értelmet nyernek a következő tagolással: ..
Pitbull-lecsó Olcsó lábak 2014.07.31 22:24:42
Nyilvánvaló, hogy az egészségügyben a kórházi felszerelés, illetve maga a műtét drága, hiszen ma láttuk a plázában, hogy a lábak önmagukban igen olcsón kaphatók: ..
Pitbull-lecsó Új illat a DM-től 2014.07.30 23:41:02
Múltkor, mikor rápillantottam egy DM-es tusfürdő nevére, hirtelen ennek olvastam: Amúgy igazából ez volt az, de így már nem olyan vicces...
Németül tanuló olvasóinkat szeretnénk megörvendeztetni ingyenes nyelvleckénkkel, melynek mai szava a következő: Bátorság - das Trinkwasser Mai napi nyelvleckénket Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata szponzorálta. ..
Pitbull-lecsó Képes töprengések 2014.07.24 21:13:37
(Ha nagyobb méretben szeretnéd látni az adott képet, kattints rá!)   1.) Oké, legyen a közhasznú alapítvány neve Mátrix. De akkor az állatvédő egyesület miért nem Morpheus?   2.) Vajon ezen a zsírbontást reklámozó plakáton még az "előtte" vagy már az…..
Pitbull-lecsó Turul 2014.07.21 17:19:55