Regisztráció Blogot indítok
Adatok
georg 48

0 bejegyzést írt és 905 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a szép karácsonyi történetet találtam nektek (nem.) (Szerintetek ez igaz lehet?) SZENTESTE NEM LESZ ORGIA @ 400 Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam…..
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
Eladó tégla építésű lakás, Budapest 3. kerület Bécsi út, 45 M Ft, 80 m²  Elsőre mellbevágóan magasnak tűnik ez az összeg, aztán amikor kiderül miről is van szó, akkor... nos akkor nem tudom, hogy magas-e vagy alacsony, mert gőzöm sincs a kriptaárfolyamról. Amúgy a…..
hogyvolt VV4 - 4X07 2010.12.21 11:00:00
VV Zsuzsit, a Bombanőt a szabályok megsértése miatt kizárták a játékból, és hazaküldték a Villából. Igen, csak így, in medias res, úgyis tudjátok, annyit azért feltétlenül megemlítenék, hogy Balázs testre simuló selyemüngben és csípő farmernadrágban volt. Ez azért…..
Ezt megkönnyeztem. Hoppácsak, a beküldő nevét kihagytam a posztból, ejnye. Meg6ónak köszönjük a találatot. ..
georg 48 2010.12.18 11:38:23
Ismét át lett szabva a közlekedés rendje a Gellérten. Éles kanyarokat kell venni az autóknak a Budafoki út felé haladva. A kerékpárosok viszont nem panaszkodhatnak, hiszen kaptak egy ’kerékpárutat’ –mely a Budafoki út elején található. Aszfaltja sima, felfestése…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
„Fiúk! Miért gondoljátok menőnek azt, ha rádudáltok a lányokra? Ez amolyan koitusz-pótló nálatok, vagy mi?” – következő történetünknek se füle, se farka, de nagy vonalakban arról ír a kedves Szerző, hogy szerinte azért hagyják el a pasik, mert túl nagy a…..
georg 48 2010.12.11 14:16:40
georg 48 2010.12.11 14:23:51
Meghökkentő termék klasszikus, fordítógépes használati utasítással, blogformáéban hirdetve. Mi kéne még a webkettes boldogsághoz? Mi mást mondhatnánk, mint "álassza ki a helyes utat, és meneküljön határozottan és gyorsan." Ezer hála d.-nek a kis csodáért. ..
A novemberi osztrák gasztrokalandok egyik emlékezetes állomása volt a Bécs melletti Hanner, a Relais & Chateaux lánc tagja. A fővárostól mindössze fél órányi autózásra levő, gyönyörű fekvésű hotel környékén sajnos nem sok idő maradt körülnézni, pedig a Bécsi erdő…..
A bejegyzés apropója egy uzsonnásdoboz 1983-ból, de nem akármilyen! Az uzsonnásdobozon az akkor mozikba került Jedi visszatér motívumai láthatók.  Tudom, hogy csak kiváltságosok számára elérhető, hogy ilyen kincs legyen a birtokukban.  Így néz ki:Azon…..
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
Hogy mi van ott? Először is meleg. Nagyon meleg. És persze egy focivébé, a 2022-es. Amihez olyan lenyűgözően szép stadionokat építenek, hogy még úgy is rettenetesen izgalmas úticélnak tűnik, hogy nem vagyok focirajongó. (a másik friss győztes, a Oroszország egyik főszerepet…..
Miranda Kerr a Vogue Australia januári számában. Egyszerűen meseszép! Carlotta Moye fotózta. Kérdem én: ki ne szeretne ilyen kismama lenni? :)..
georg 48 2010.12.02 11:42:33
Pár hete hívták fel a figyelmem a Werk gasztroiskolájára, ami elvileg egy félév alatt hozzáértő étekritikust farag a legutolsó lacikonyha lecsókolbászát istenítő gasztronómiai fekete lyukból is. Az ilyen vállalások mindig kicsit túlzónak tűnnek, de átnézve a tananyagot azt…..
georg 48 2010.11.30 14:31:27
@mcs:
Persze, hogy nem versenytársai egymásnak! Még szép! Ugyanis Mari néni nem annyiért csinálja fincsi lecsóját, mint Gerendai!
Ezért is vannak Mari néninél többen. Hát ez az!
Hozzá tartozik persze az is, hogy Mari néninél nem frakkban vagy szmokingban ücsörögnek.
georg 48 2010.11.30 14:54:09
@norbi2k:
Mari nénit úgy emlegettem, mint hasonlat, vagy inkább célzás egy aranyos házinénire. Mint pl. egy nagyira, vagy anyára! Valóban, Mari néni vagy nagyi nem tudná megcsinálni a konfit-istennyilát, de sejtem, hogy a lecsót / meg még millió kaját / sokkal jobban elkészíti.
Ennyi!!!!!!
Kifogyhatatlan, megunhatatlan téma...
georg 48 2010.11.30 14:37:09
Remélem nem Kiszel Tünci volt az!Ilyen még nem volt! Elsőként nálam elérhető Magyarországon. Ha gerjedsz az igazi hamisítatlan punciillatra akkor ez a te terméked! Magyar hírességek (modellek, celebek) által hordott tangabugyira licitálhatsz. A bugyit egy napig viseli az…..
georg 48 2010.11.30 13:09:05
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
A rendeletben meghatározott egyösszegű kifizetés miatt már nagyon várták a múlt hét pénteket a nyugdíjasok. A számok láttán azonban többen azt hitték, hogy ez a kész átverés!Egyik olvasónk azt írta, hogy 94 ezer forint a nyugdíja és most kapott mellé 568 forint/hó…..
Szeptemberben   Fodor Lajos  -  honvédelmi államtitkár - bejelentette, hogy a kormány jövőre biztonsági őrök helyett katonákkal kívánja majd őriztetni a laktanyákat. Ezt azzal indokolta, hogy „Paradox, hogy külföldön létezik olyan magyar felajánlás, hogy…..
A Michelin mellett a Gault Millau a legfontosabb útikalauz gasztroberkekben. Megmondja, hogy melyik éttermet érdemes felkeresni, hogy hol adnak átlagos, vagy az átlagosnál lényegesen jobb ételt, és hol kóstolhatsz olyan falatot, ami után lefordulsz a székről, és Csokonait szavalva…..