Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlLTOL (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán a lehető legkevesebbet tételezi fel a magyar népről, és azt el is hiteti vele. A demagógia (népvezetés) a tömegmédia korában minden korábbinál egyszerűbb vállalkozás, ha valaki kellően cinikus és gátlástalan ahhoz, hogy kihasználja a benne rejlő lehetőséget, és hát…..
FlLTOL (törölt) 2015.05.03 11:02:35
@HaFr: azt gondolom, hogy politikusnak kevés vagy, nagyon kevés, de a cikkel teljes mértékben egyetértek.
El tudjátok képzelni, milyen pofát vágtak ezek a hanyatló európaiak, amikor meghallották, hogy halálbüntetés? Egy velejéig korrupt országban halálbüntetésről álmodozik a miniszterelnök. Ennél jobb kombót, keresve se találni ezen az öreg, dekadens kontinensen. Ja, és ráadásul…..
FlLTOL (törölt) 2015.05.02 17:26:00
@Shlomo a halott zsidó terrorista: jajaja, de szerintem ne legyen egyetlen áldozat se, akasszuk fel a potenciális gyilkosokat is. Pl. akik ilyen debil faszságokat képesek kommentelni...
FlLTOL (törölt) 2015.05.02 17:44:23
@Shlomo a halott zsidó terrorista: és ki tenné meg viszonzásul? arra nem vonatkozik a tízparancsolat? te megölnél egy másik embert előre kitervelten, parancsra? ez miként egyeztethető össze a tízparancsolattal? felebarátod szeretetével? ki dobja az első követ?
Varánusz Viktor, bazmeg! 2015.04.30 11:04:14
Viktorom! Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm,…..
FlLTOL (törölt) 2015.04.30 20:33:42
@safranek: az a csoda, hogy egy is elég volt...
Ennyivel tartozna a sukorói feljelentésért. De az LMP körül ezen kívül is sok a kérdés... Most, hogy végre kitavaszodott, a hétvégén a Velencei tó partján járva, csak hajtott a kíváncsiság, milyen lehet az az emblematikus hely, amely maga képes volt egy pártot berepíteni a…..
FlLTOL (törölt) 2015.04.29 16:47:08
@d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára: @Venesz:

"...The tribunal analyzed the land swap agreement independently of the analysis of the Hungarian courts, but ultimately agreed with the courts’ conclusion that the land swap was not necessary for the state, the public interest requirement was not fulfilled, and the land agreement was indeed invalid..."

=

"A törvényszék elemezte a fölcsere-szerződést a magyar bíróságok vizsgálatától függetlenül, de végül egyetértett a bíróságok azon megállapításával, miszerint a földcsere szükségtelen volt az államnak, a közérdek követelményének nem felelt meg, és a földszerződés ténylegesen érvénytelen volt...+
FlLTOL (törölt) 2015.04.29 16:51:47
@Venesz: jó hát értelmes vitát itt ne várj ;)
FlLTOL (törölt) 2015.04.29 19:37:09
Martonyi János, egykori külügyminiszter a baltás gyilkos kiadása után nem tudta leplezni a felháborodását, mivel az ő tudta nélkül boltolták le az azeriekkel valakik Safarov kiadatását. Amikor megkérdezték tőle, miért nem mond le, azt válaszolta, hogy nem akkor kell lemondani,…..
FlLTOL (törölt) 2015.04.29 13:16:22
@dunántúli gyerek: ne már, hogy szerinted is vannak 'bűnösök' ebben a szent társaságban?