Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamáskaresz

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt X-faktor 3x12 - 4. döntő 2012.11.09 10:40:00
Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már…..
tamáskaresz 2012.11.09 19:40:17
@dare: Igazad van, mint szódás a lovát! Konkrétan már én sem idegeskedem - a győzikesó kiiskolázott rendesen-, csak ez a sztori kicsit tovább hat, mint ez a pár heti- hónapnyi bohóckodás. Ez a zegész arról tanúskodik, hogy itt tartunk. Hogy ez tud működni. És,..hát... bár ez lenne a legalja...! És igen, szórakoztató műsor ez. Az a szégyen, hogy az emelt díjas sms- ekkel azt sugallják, hogy ez valóságsó. Vagy pedig szolgáltatás. Pedig se nem ez, se nem az. És ez csak a jéghegy csúcsa. Betelefonos, sms- es kuruzslóműsoros, horoszkópos, csengőhangletöltéses, kapcsolat- elemzéses lenyúlások... És mindez, amiről idáig említést tettünk, nem ütközik jogszabályba, törvénybe. Állítólag. Pedig, ha megpiszkálnánk csöppet... És működik. Mégis működik. És akkor még bele sem fogtunk a nagypolitikába. Ez itten kérem a világvége, nem a globális felmelegedés.
tamáskaresz 2012.11.09 23:17:53
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Attól nem kell félteni a szerkesztőket, hogy nincs elég jelentkező. Járják ők az ország- nagymagyarország kisebb- nagyobb zugait, falunapokat, helyi ki- mit- tud- okat, kémlelik a világhálót, és kőkemény felkéréses szisztéma adja a versenyzők jelentős részét. Ők a selejtezőn meg sem kell jelenjenek, rögtön a képernyőre kerülős fordulóba "jutnak". Pölö Adél, aki volt olyan kis butuska, hogy ezt el is mesélte a sajtónak. És ide a bökőt,a kis zombi, bocs zámbó is fel lett keresve anno. És én sem a drukktól vagyok ideges, ha vagyok, hanem attól, hogy általában hova tart a világ. Ezen ugyanis már nem tudok röhögni. Mondom, bár ez a műsor lenne a legalja! Simán bírnám iróniával. Csak hogy nem ez a helyzet.
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
Tizenhárom, főképp instrumentális felvétellel május 14-én jelenik meg Carlos Santana legújabb, sorban harminchatodik nagylemeze, aminek a Shape Shifter lesz a címe, és amit a híres gitáros az őslakos amerikai indiánoknak ajánlott. Ehhez képest, meg úgy egyébként is meglepő és…..
Harmadik, és egyben utolsó válogató, ez fordulópont, mert ez után már csak és kizárólag jó hangokat fogunk hallani, legalábbis a műsorstruktúra alapján, na majd meglátjuk. Most válik a 24-es mezőny teljessé, próbálja egymást túlharsogva informálni a nézőt Clau és Trilla,…..
 Már egy ideje az év utolsó havában járunk, de hó helyett eddig inkább csak eső esett. A természet persze hálás a csapadékért, de mi nők, már kevésbé... A hajunk vattacukorrá változik, a csizmánkkal pedig alig győzzük átugrálni a pocsolyákat. Ha netalántán még a…..
Egy amerikai kerékpárépítő, Jeff Tiedeken agyszüleménye a képeken látható downhill bicikli. A kacskaringós és asszimetrikus acélcsövekből összerakott forma régi versenymotorokra emlékeztet, és olyan pozícióba kényszeríti az utast, hogy a lehető legkisebb légellenállás…..
A "Gyűlölt szavak, ide gyertek!" Facebook oldal ihletett meg, hogy összeszedjem, mik azok a szavak, mondatok, melyek ha elhangoznak koncerten az előadótól, akkor viszolygok, ökölbe szorul a kezem és egyszerűen nem teszek eleget a kérésnek, bojkottálom a mozdulatot,…..
hogyvolt X-faktor 2x15 - 7. döntő 2011.11.28 08:00:00
El sem hiszem, hogy már itt járunk, 7. döntő, 6 versenyző, újabb elképesztően előnytelen frizura DevilNórinak. Időjárás-jelentéssel kezdünk, tudjuk, az idő szar és beállt a sor az M0-n, eszébe ne jusson senkinek elindulni otthonról, hacsak nem az RTL stúdiójába, máskülönben…..
tamáskaresz 2011.11.28 17:00:09
@Zongora: Uff, erre nem gondoltam. Hálisten, van a közelben kórház, már be is jelentkeztem dobhártya- tranzplantra, már csak ez segíthet. Azt igérték, a jövő heti adásra korszerűsítik a hallószervemet. Ha mégsem sikerül, úgy ráfázok, mint szódás a lovát, lévén aktív muzsikus én.
tamáskaresz 2011.11.28 17:52:25
@phaszfej: Szerintem ördögnóri az egyik legszebb nő a világon. Más kérdés, hogy a stylist kollega hogyan csinál belőle tetőtől talpig bohócot hétről hétre, sajnos. Mint ahogy a versenyzőkből is. Dehát, ugye munkát kell adni sok- sok tehetségtelen senkiházinak is egy ilyen produkcióban, erről is szól a műsor maga.Stylist, koreográfus, mind mehetnének a véresbe. Akik itt érdemben letesznek valamit az asztalra- anélkül, hogy azt rögtön fel is szívnák- , azok a versenyzők, meg a műsor műszaki stábja. A többi csak lefölözi a dicsőséget, meg a lóvét, igazi teljesítmény nélkül.
tamáskaresz 2011.11.28 20:45:13
@candyperfumegirl: Hát, köszönjük a mellékletet, ennél lejjebb nincsen. Ez nagyon gáz. Vérratyi. Mondjuk, a rockterrors- hoz éppen ezért még pont méltó.
hogyvolt X-faktor 2x14 - 6. döntő 2011.11.21 09:00:00
Most vagyunk a felénél az X-faktor döntősorozatának, hatan maradnak a műsor végére, jövő héttől pedig kétszer lép színpadra mindenki, most már tényleg vérre megy. Ezt ellensúlyozandó a szerkesztőség mára bulis tematikát jelölt ki, „zúzzunk az éjszakában!”…..
tamáskaresz 2011.11.21 13:41:48
@reccs: Nem az észt osztom. Nem én fogalmaztam ezt meg először ebben az áradatban. Nem is kell megfogalmazni, tiszta dolog, hogy ezzel mindenki egyet ért. Csak része volt annak, amit mondani akartam. Bocs. És még valami. Az ég kék, a fű zöld, egyébként. Na, tudtad az ilyesmit?
Van annak valami gyermeki bája, amikor egy szervezet rácsodálkozik, hogy a tagjai hús-vér emberek, akiknek szabad akaratuk meg hasonló faszságaik vannak, és ha teszem azt, ügyvéd létükre szeretnének kőművesdekoltázst villantva hülyét csinálni magukból egy tévéműsorban, akkor…..
tamáskaresz 2011.10.28 21:35:35
Csak még ennyit, utoljára.
dadi.hu/
Nem akarok a fényképtől kezdve(kompozíció, funkcionalitás, stb...) mindenbe belekötni.
Azonban. Milyen képviseletet várjak el valakitől, aki a saját honlapját, bemutatását nem tudja helyesen előadni? Semmi bemutatkozás, bevezetés, rögtön a dicsekvő rész, öntömjénezés... Semmi alázat, csak az eredményeim, a nagyszerűségem... Egy ilyen bemutatkozó levélre már általánosban sem kaptam volna hármasnál jobbat. Nehogy már egy ilyen a nevemben bármilyen formában képviseletet adjon!!! Na.
tamáskaresz 2011.10.28 21:43:52
@Várúr: Egyrészt az ügyvédnő alkalomadtán hónapokig lesz nap mint nap, főműsoridőben órák hosszat képernyőn, mint diplomás. És nem maga a szereplés ténye a gáz. Hanem az, hogy nem látszik egyetlen gesztusán sem az a jópár, jó környezetben töltött év. Ha építészmérnök lenne, azt is szégyellném, mint szódás a lovát. Másrészt, ennyi.
tamáskaresz 2011.10.28 21:52:13
@zero: Olvasni tudol? Dolgokat megérteni tudol?Ha igen, légyszi olvasd ezeket tőlem: 20:21:51., illetve 21:08:31. Többet elmondani nem tudok.
A Krumplishal is szokott gondolkodni, főleg, ha nem az étekre, hanem ránk, szerkesztőkre igaz csak a fent említett tézis. Az egyik ilyen ritka gondolkodási fázisban bukkant elő egy régóta és többször terítékre kerülő gondolat. Valahol olvastam régen és mostanában is, hogy Bud…..
  A teher nő, az autós nyög, a forgalom csökken. Mindez nem is meglepő, ha megnézzük az üzemanyag-árakat: a benzin literjének átlagára csaknem 400 forint, a gázolajé alig kevesebb, nagyjából 390. Kérdés, hogy az autós – mert a világgazdasági trendek és a kormány a…..
Noszvai András és csapata Bársonyoson jártak és véletlenül akadtak a világ legártalmatlanabb vadászgépére, a méltán híres MIG-15 házi gyártású másolatára. Trabant-alkatrészek, fürdőszobai apróságok, partvisnyél, a dugattyúmotoros (talán IL-2?)-kópiában a…..
tamáskaresz 2011.09.10 01:38:03
Lancendorfer György az úr neve, Fehérnyúl által kínált link alapján. 68 éves figura, tényleg jó arc. @vinyi: Ne hidd, hogy falun semmi stresszelni való nincs. De ha annyira biztos vagy a dolgodban: Költözz ki tanyára, stresszmentesítsd magad, aztán csinálj valami hasonlót! Ugye, hogy nem menne!? Ez a figura többet ér, mint az összes olyasforma városi együtt, mint te vagy. Próbálj meg te is letenni valamit az asztalra, hasznosat, kedveset, szépet, amit nem szívsz fel rögtön.
tamáskaresz 2011.09.10 07:14:38
@bazd meg: Jajmár, miket mondasz! Nem szabad így beszélni, ez illetlenség!
József a hónap elején megvette a bérletét Üllőn, s várta a vonatot, mellyel elutazhatott volna. Az be is érkezett, majd fél órás várakozást követően, bemondták, hogy a biztosító berendezés hibája miatt a vonat még bizonytalan ideig nem indult tovább. József ekkor úgy…..
Az Örülünk, Vincentnek sikerült megszereznie NER dalügyi biztosságától azoknak a zeneműveknek a listáját (és annak indoklását), amelyek a jövőben nem játszhatók állami rendezvényeken.Mint ismeretes, a pécsi Pannon Filharmonikusok igazgatója betiltotta Kodály Zoltán egyik…..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
tamáskaresz 2011.08.22 21:23:02
@Teccikérteni?: Igen, ha nekem nem adsz, pedig tele van vele a zsebed.
tamáskaresz 2011.08.22 21:30:15
@szgy: A "többi utas-" szlogennek akkor lenne értelme, ha lenne annyi kurázsi a versenyzőkben, hogy felemeljék hangjukat, ha olyat tapasztalnak. Csakhogy birka nép vagyunk, és szó nélkül tűrünk. Ez a kitétel pedig erről szólna. Nincs műszeres mérés, tól- ig szabályozás. Az van, a zutasok összenéznek, összekacsintanak, és szólnak a pilótának, hogy addig ne menjen tovább, amíg gusztustalanköcsögöt le nem tereli a járműről. Próbálj meg itthon kezdeményezni ilyesmit, téged raknak le, mert félnek, elkésnek a munkából, mert húzod itten az időt.
tamáskaresz 2011.08.22 21:35:56
@Dinsdale Piranha: Embernek kellett volna maradnia, ennyi. Mellesleg felírhatja az adatait, bírságolhat, az is szabályszerű eljárás. Aztán majd leboxolják a felek... Mindegy, jó éjszakát!!!
 Csiribú és csirábá, ez a hirdetés volt és már nincs is! Betiltották ugyanis. Idén ez most nagyon megy, járt már pórul a Lancome (Julia Roberts), az YSL (Opium), meg a Cadbury csoki is, akit Naomi Campbell perelt be. Legyél újra civilizált! - mondja a Nivea, viszont ezt jobban…..
Ha nem is tartom jónak a Soproni hazafiaskodó reklámját, azt mindenképpen a javára kell írnom, hogy nem lehet megkerülni, és koppintás ide vagy oda, egyszerűen muszáj róla beszélni. Ráadásul elég karakteres ahhoz, hogy továbbgondolásra és mint ebben az esetben is saját verziók,…..
mksd fedőnevű olvasónk leveléről boldogult ifjúkorom hangalámondásos vhs-kazettákon terjedő horrorklasszikusa jutott eszembe, amiben a lelkes mellékszereplők próbálnak nem elaludni, mert ahogy lehúnyják a szemüket, jön a csíkospulóveres rém, és felszabdalja őket. Most hogy ezt…..
Ghymes @ Papp László Sportaréna, 2009.01.10. Állítás: azért megyünk el egy adott koncertre vagy bulira, mert a) ismerjük és kedveljük az előadót; b) sok barátunk megjelenésére számítunk. Hipotézis: elméletileg az előbbi tételek nemteljesülése esetén is élvezhetünk egy…..
tamáskaresz 2009.01.17 19:20:21
@lápi lidérc: Drága! Pötyögni bármilyen hangszeren meg lehet tanulni egy óra alatt, de adott szinten a basszusgitár,meg a bőgő kezelése között már óriási a különbség. A bőgőn nincsenek bundok, teljesen más a hangszíne, dinamikája, fogás- pengetéstechnika, had ne folytassam. Nagyon kevés basszeros van a hazában, akinek ,ha kezébe akad a bőgő, egyáltalán megismeri.
Helló-belló! Ma egy komment keül terítékre, amit pokyvali írt nekünk. Tessék megvitatni és  szorgosan küldözgetni nekünk a történeteket!*UPDATE: Kedves Olvasók! Új történettel legközelebb január 2-án jelentkezünk. Addig jó mulatozást holnapra és BUÉK…..
tamáskaresz 2008.12.30 11:32:52
@B-road: Ha már az olvashatóságnál tartunk, lehetne, hogy ékezeteket is használj? koszonom szepen elore is!
tamáskaresz 2008.12.30 11:38:29
@KopaszMercis: Ja, és Te is használj ékezeteket nyugodtan! Mondjuk, "kopasz" helyett, gyakorlás képpen írhatnál "bőrhajú"- t.
Mint az köztudott, az elmúlt héten nyolcan haltak meg herointúladagolásban, ami a szcientológusoknak éppen kapóra jött, hogy cinikus és felháborító reklámkampányukkal kijöjjenek.Nem fogják elhinni, a szcienotlógusok szerint azért haltak meg ennyien, mert az iskolák már nem az ő…..