Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpm4

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki őrizze meg a nyugalmát, a bejegyzésben leírt ötletek a szerzőé, semmilyen hivatalos javaslatnak nem alkotják a részét. Nem valami titkos reakció-tesztelés van folyamatban, viszont szívesen fogadok ötleteket, bírálatokat. Téma: az M2 (piros metró) átalakítása. A…..
Mindenki őrizze meg a nyugalmát, a bejegyzésben leírt ötletek a szerzőé, semmilyen hivatalos javaslatnak nem alkotják a részét. Nem valami titkos reakció-tesztelés van folyamatban, viszont szívesen fogadok ötleteket, bírálatokat. Téma: az M1 (kisföldalatti) átalakítása. Az…..
A nagy viharra való tekintettel a BKK 2015. július 8.-án - optimista módon - a metrót ajánlotta közlekedésre. Nem sokkal később elázott a hármas metró déli része (illetve egyes peronokra betört a csapadékvíz). A probléma egyik előzménye jól látszódik az origo…..
Metró Budapesten Hol szálljak le? 2015.06.18 07:25:19
nagyon jó infografika a megfelelő ajtóról Az örökös kérdés: melyik ajtó a megfelelő? Infografika és alkalmazás. ..
A tegnapi bosszankodás folytatása: tripla metróhosszabbítás. Csak a bosszankodás szőtte álomkép... A négyes metró eredetileg Buda déli részéről indult volna Rákospalotára, nagyjából a mai hetes végállomás felé. A Keletitől északra történő első és második…..
A napokban az derült ki, hogy a mostani álláspont szerint a négyes metró helyett és a buszok helyett villamos megy majd Rákospalotára. Nem bírom megállni, hogy ne boruljak ki ezen a szerintem eleve kudarcra ítélt terven. A villamos Budapesten Valamikor egy éve azon dolgoztunk, hogy…..
Egy jól használható adatsor Ha valakit a tények és nem a vélemények érdekelnek. ..
Engem az egyik legtöbbet foglalkoztató kérdés a négyes metró utasszámai voltak. Ebben a kérdésben ugyanis olyan nagy mellébeszélés folyik, ami azon túl, hogy bosszantó, jó példája annak, hogyan ne beszéljen senki a valóságról. Az egyik legfurcsább írások egyike ez volt.…..
Úgy tűnik, hogy a négyes metrónak tartósan a Keleti lesz a végállomása. Van pár dolog, amit az autóval közlekedő politikusok és tanácsadók nem látnak át. Ezekről pár mondatban muszáj írni. A metró a két állomás között megállás nélkül képes szállítani az…..
Ez a blog Budapest tömegközlekedéséről szól majd, nem kevés figyelmet szentelve a metrónak. Ez nem egyszerűen egy megszállott ideig-óráig élő blogja lesz, legalábbis nem így tervezem, hanem egy betekintés a város működésébe. A célom az, hogy legyen egy mindenféle…..