Adatok
Judit Mihály
0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
![](https://m.blog.hu/eg/egigeropaszuly/image/.external/.thumbs/59b1dcb76af5f134946474d87084af0b_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
Fotó: Krumpli Béla
Pár napja egy társaságban szóba került a képviselőfánk. Azok, akik még tudják, hogy milyen az igazi, könnyes szemmel emlegették a nagymamák és nagynénik képviselőfánkját, amely magas volt, és főzött krémmel volt töltve, és egyáltalán nem volt benne tejszín. Minek az bele, amikor…..
![](https://m.blog.hu/eg/egigeropaszuly/image/.external/.thumbs/172636dd14d32c3178df8dd21d645677_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
Fotó: Krumpli Béla
Amióta ismét krémes-evő nemzetség lettünk, úgy termelődnek a tojásfehérjék, hogy alapíthatnék rá egy céget, amely kizárólag tojásfehérjét árulna...
![](https://m.blog.hu/eg/egigeropaszuly/image/.external/.thumbs/6055dce1bd5554a29fa32f7a8b7d286a_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
Fotó: Krumpli Béla
Apai nagyanyám volt az, aki reggel fél hatra már hazaért a piacról, reggel kilencre már ki is hűlt az ebéd. Mind az ötféle étel, mert ha mi ott voltunk, akkor annyiféle ételt készített, ahányan voltunk. Mindenkinek a kedvencét. Ha véletlenül olyasmire esett a választás, amit…..
Judit Mihály
2016.03.10 13:00:47
![](https://m.blog.hu/eg/egigeropaszuly/image/.external/.thumbs/2169d4b824090d2bfbe915c219a7b6a5_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
Fotó: Krumpli Béla
Idén nyáron csodás helyeken nyaraltunk, ott, ahol szinte a madár se jár, pedig messze sincsenek, és annyira szépek, hogy érthetetlen ez a mellőzésük. Hacsak nem az az oka ennek, hogy Romániában vannak, ahova az ember nem megy, hiszen..., és ide mindenki gondolja…..
Judit Mihály
2015.09.14 11:48:06
![](https://m.blog.hu/ha/habliliom/image/.external/.thumbs/3b6c45c6255ee11a566c3bfe0f74f9db_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
A zamatos eperből szezonban sosem elég! Legjobb frissen csemegézni, de desszertekbe komponálva is tökéletes, szezonális finomsággá varázsol szinte bármit!
Az égetett vagy más néven forrázott tészta a képviselőfánk és az éclair bázisa. Készülhet persze belőle számos édes és sós, látványos és ünnepi…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Üdv.,
Judit.