Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hotel Echo Residence

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És akkor most következzen egy nagyágyú a balatoni szállások sorában: a tihanyi Echo Residence. Eleve: Tihany. Füreddel együtt a Balaton talán legszebb települései. És ennek a szélén van az egyik kedvenc hotelünk. Azért szeretjük, mert: - csodás a panoráma- csodásak a szobák-…..
Hotel Echo Residence 2015.04.28 17:01:42
Kedves I Love Balaton és még kedvesebb kommentelők!

Sosem bújtunk el a kritikák elől és sajnos sok észrevételnek volt valós háttere - tisztában vagyunk vele. Kollégáink áldozatos és odaadó munkával igyekeztek csorbát köszörülni és közben állták a gyakran jogos kritikát.

De mint tudjuk ez egy két éves cikk.

Az elmúlt két évben (is) nagyon sok munkánk van abban, hogy az eddigi rossz tapasztalatokat és véleményeket jobbra cseréljük. A konyhánk, az étterem rendszere és a séfünk is megújult (ő kétszer is:)), és csak halkan mondom: a két évvel ezelőtti írás nem biztos, hogy helytálló. Csak azt szeretném mondani, hogy kérem, nézzék meg, miről is írnak, kóstolják meg, próbálják ki!

Azután írják meg azt is ha nem tetszett, és azt is, ha igen, mi igen, és mi nem.

Természetesen továbbra is várjuk az összes véleményt (azoktól, akik TÉNYLEG jártak nálunk, és nem csak olvasták, vagy hallották, amit utána leírnak), akár jó, akár rossz tapasztalat az. Mindent igyekszünk a helyén kezelni, levonni konzekvenciákat és változtatni, ha az szükséges.

Én, mint az oldal szerkesztője csak tolmácsolni tudom alkalmazottaink és dolgozóink igyekezetét és abbéli reményeiket, hogy az egyre több pozitív vélemény majd megéri a több és odaadóbb munkát, akkor is, ha az elmúlt évek nyomán sokszor igazságtalan kritikával is találkoznak - még mindig.

Szóval, kérem, látogassanak meg minket és írják meg, hogy mit látnak, mit ettek és hogy érezték magukat IDÉN!

Köszönettel és üdvözlettel: Echo Residence oldal szerkesztője

U.i.: Hagymácska nem marketinges nálunk.