Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacadvtk

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíváncsiak lennénk, mi indította a Ryanairt arra, hogy vasárnap reggel tegyen komoly bejelentést - talán csak nem akartak megelőzni valakit? Ez majd kiderül, de az biztos, mi is jókora hátast dobtunk, amikor megjött a közlemény arról, hogy Budapest-Amman járatot indítanak. Kis személyes: többször…..
Rég volt már, hogy érdemes volt nem Ferihegyről indulva repülnünk, lehet, hogy most változik a helyzet. A Wizz Air benyomul Bécsbe is, bázis három géppel, ami nem csak a Nyugat-Magyarországon élőknek jöhet jól. Elég nagyot fejlődött tehát a Budapest Airport ahhoz, hogy fővárosi lakosként ne érje…..
Alitraveling Évértékelés: 2017 2017.12.30 22:54:52
2013-ban, 2014-ben és 2015-ben már írtam 1-1 évértékelőt. Azóta eltelt egy újabb 2 év, és itt az ideje, hogy a 2017-es évet is összegezzem. 2017-ben, sorrendben, az alábbi országokat látogattam meg: Olaszország (Narancsdobálás)KoszovóKazahsztánLiechtenstein Franciaország (Rodez és…..
lacadvtk 2017.08.03 15:14:22
lacadvtk 2017.08.03 15:15:01
@lacadvtk: "lehet majd" helyesen
Kifejezetten érdekes útvonalat dobott be a Wizz Air: Abba a Kazahsztánba indít járatot, ami nagy jóindulattal is csak fékdiktatúrának nevezhető, de persze egzotikus turistacélpontnak nem rossz. A bejelentésre sajtótájékoztatón került sor, a Wizz vezére mellett a magyar nemzetgazdasági miniszter és…..
lacadvtk 2017.04.04 13:42:11
@mestska: @NomádMatyi: Az airlineratings.com-on csak eggyel jobb az Air Astana mint a Scat. nem tudom ez mennyire mérvadó. De árban hatalmas a különbség a két cég között...
Elunták az írországi magyarok, hogy csak Dublinból Budapestre repülhetnek, azt is általában elég drágán. Petíciót indítottak, hogy felhívják a légitársaságok figyelmét az egyéb ír-magyar útvonalak iránt megnyilvánuló nagy keresletre. Sok esélyt ugyan rövid távon nem látunk arra, hogy sikerrel…..
Rengeteg új fapados útvonalat jelentettek be a szolgáltatók Budapestről az elmúlt hónapokban, alig maradt közvetlen járattal nem elérhető nagyobb fehér folt Európa térképén. De legyünk telhetetlenek, itt az újabb kívánságműsor arról, hogy mi hiányzik még nekünk, nyilván filléres jegyekkel. Szavazni…..
lacadvtk 2017.03.10 11:47:58
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
Nahát, néha a napnál világosabb átverésnek van következménye? Örömmel vettük a hírt, hogy a Gazdasági Versenyhivatal 50 millára vágta meg a Ryanair azért a devizakonverziós gyakorlatáért, amit mi is már többször kifogásoltunk. Az indoklásból speciel egy mezei halandó…..
lacadvtk 2015.12.18 23:59:58
@Spamet nem küldünk rá: Jól tudod, a Mastercard USD-re konvertál és azt vátják HUF-ra, legalábbis a Citinél. Én úgy tudom lehet választani mást is a bank részéről az induláskor, de mivel a Citi amerikai bank kézenfekvő az USD.
Ja és nem scifi tranzakciós illeték is nulla, ha a bevezetése előtt is nullás számlasomagod volt. Most új ügyfélként már fizetnéd.
Rövid életűnek bizonyult a Wizz maastrichti járata, nagyon úgy fest, hogy legalább a téli menetrendi időszakra megy a lecsóba december elején. Viszont új budapesti járatot jelentett be az easyJet, Lyonba lehet majd eljutni áprilistól heti háromszor, majd nyáron csak kétszer - ki…..
Lassan minden vágyunk teljesül: Skócia után járatot indít a Wizz Air Nizzába is. A menetrend is kiváló, jövő márciustól pénteken és hétfőn lesznek járatok esténként. A heti kettőt simán meg fogják tudni tölteni, aki még talál 10 ezer alatti jegyeket, szinte biztosan nem…..
lacadvtk 2015.09.01 14:26:23