Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ági anyu

0 bejegyzést írt és 460 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Kamionos kontra szőke nő 2011.02.12 17:41:00
A levélből nem derül ki, hogy pontosan hogy is történt Elar feleségének balesete, de azért el tudom képzelni, hogy egy ijedt nőt mennyire ki tud készíteni baleset után az idióta kamionsofőr a főnöke heves támogatásával. Ha pedig kamera nincs az autóban, soha a büdös életben…..
ági anyu 2011.02.15 13:32:48
@Laresz: Bocs! Elnéztem a csomópontot! Így jár, aki csak félszemmel chatel :(
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
ági anyu 2011.02.02 10:27:10
@ági anyu: De mondjuk elgondolkodtam ... hátha ki lehetne takarítani nálunk az óvoda előtti sétáló útról a rendszeresen szabálytalanul behajtókat
ági anyu 2011.02.02 14:19:48
@Aabroncs: Budatétény
ági anyu 2011.02.02 15:02:57
@Aabroncs: Itt még azzal van súlyosbítva, hogy egyesek 50-el úgnak le a lejtőn, ill. a másik variáció, hogy pöfögi bele a gyerek arcába a füstöt, mert neki feltétlenül és kizárólag a bölcsőde ajtajának másfél méteres körzetében szabad megállni.
Egyszer az óvodavezető kihívta a rendőröket, és jellemzően még a megbüntetett szülők voltak felháborodva
Zsolti a Váci út szervizútjáról kanyarodott balra, hisz tábla nem tiltotta, a lámpa is külön adott zöldet. Aztán jött egy rendőr és jól megbüntette ezért a tettéért. Ráadásul egyértelműnek tűnik, hogy nem kenőpénzt akart. Melyikük hibázott? Mert kettejük közül…..
ági anyu 2011.02.02 09:13:55
@ági anyu: hmmm...lemaradt...felfestve
ági anyu 2011.02.02 09:20:27
@Tompa001: de van tábla is ...
Hasonló helyzetben egészen biztos, hogy én is legalább annyira felbosszantanám magam, mint ahogyan Kisvagány. Megállították a rendőrök, együttműködő volt, elfogadta a bírságot. De amikor valaki más az egészet elintézi egy mosollyal és még az iratai sincsenek nála, ott már…..
Azt már biztosan tudjátok, hogy mivel Magpet boltja az V. kerületben volt hosszú ideig, ezért parkolási téren maradandó lelki sérüléseket szenvedett és volt már egy pár posztja ebben a témakörben. Én legutóbb tavaly nyáron jártam a most tárgyalt helyen, akkor még ingyenes volt,…..
ági anyu 2010.12.16 11:51:19
@szaGértő: Ha tudod a menetrendet, akkor nem kell várni
ági anyu 2010.12.16 22:19:27
@gyvy: Na, azért annyira nem rossz a helyzet. Hét közben én csak tömegközlekedem, megoldható - de nem erről volt szó a posztban
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
ági anyu 2010.12.13 15:09:58
@Nathan D'Xantine: Ráadásul énekelni szegény Reni is elég mérsékelten tud csak. A Crazy alatt többször felállt a szőr a hátamon, olyan hamis volt. Kökény Attila szegény meg nem tud kilépni a lagzizenész stílusból, pedig neki szép a hangja. A tévét nem láttam az aludj el kisember alatt, de így is giccses volt
Igen vicces lenne, ha közel hatvan átvert online vásárló jól beperelné a Galéria Savaria nevű online piacteret és nyernének tőle közel hatvan gyémántgyűrűt. A legviccesebb, hogy ez első blikkre nem is tűnik akkora képtelenségnek.A szájt most éppen igen szórakoztató…..
ági anyu 2010.12.13 07:10:01
@p_sk: Teljesen mindegy a sorrend jelen esetben, mivel, ha jól értem, a reklámszöveg nem erről szólt - aki leüti, azé. Ha elcseszték, ez a tanulópénz - kicsit drága, de ez van ... a Ptk. szerint legalábbis mindenképpen
ági anyu 2010.12.13 08:44:17
@hagyma: Mert...
ági anyu 2010.12.13 08:47:14
@ghck: Nem 1 gyűrűt vállalt, hanem azt, hogy aki jó időben van jó helyen és le tudja ütni, viheti 2 Ft-ért.
Ha elbax-ta ... ez van. Ha szándékos volt, akkor meg pláne álljanak helyt
A tegnap esti Való Világ beszavazás során három műanyagból jól-rosszul összetákolt, izé, ún. nő közül lehetett választani, volt közöttük két átlagosan semmilyen, az egyik biokertész vagy mi a jóisten, a másik meg pornószínésznő. Nem is ők voltak a lényeg, hanem az a…..
ági anyu 2010.12.02 10:34:39
@Flankerr: Szerintem a 85% volt. Nagyjából biztosra lehetett venni, hogy Ő jut be.
Mondjuk a benti fiúk arca sokmindent elárult, mikor belépett a csaj.
Sok poszt született már autós vs. kerékpáros témában, voltak köztük pozitívak, de többségében épp az ellenkezője. András nem először kel ki magából a kétkerekűek miatt, akik a KRESZ-re fittyet hányva közlekednek, veszélyeztetve a többi közlekedőt. De hogy ne legyen…..
Milyen a Photo Hall FA-mentes hétvégéje? Hát olyan, hogy, őket idézem, "a fogyasztói árak tartalmazzák az áfát." Hogy is történhetett volna másképp. Köszönjük Free Lancernek...
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
ági anyu 2010.11.12 14:50:25
@hagyma: Én még sosem voltam olyan szállodában, ahol előre kellett volna fizetni a szállást
A rosszmájúak akár happy enddel végződőnek is vehetik Dani levelét, ugyanis két nagyon sietős, figyelmetlen autós zúzta le egymást. Érdekes módon kivételesen nem a hátul jövő a hibás a konkrét balesetben, el is húzta a csíkot ennek megfelelően. Helyszín: Árpád fejedelem…..
ági anyu 2010.11.10 15:04:11
@Alikam: Pénteken láttam egy főzsenit az M3-as egyik felhajtóján tolatni ... nyilván rossz helyen jött fel
Nem tudom, hogy Pokyvali türelmetlenségének mennyire van sok alapja, mert én nem járok a levelében említett úton naponta, így sosem tűnt fel, hogy van ott értelmetlen lámpa. A városba befelé viszont nem feltétlenül szivatás okán lehet hosszan piros, hanem hogy elosszák kicsit a…..
ági anyu 2010.10.23 23:05:19
@Kniight: Próbáltál már arra a buszra jóidős hétvégén nem rokkantkocsival, hanem csak babakocsival felszállni, mondjuk a nagyrétnél?
Teljesen reménytelen
autózz! Ez sem egy aggódós taxis 2010.10.12 20:32:00
Elég húzós napot fogtam ki, úgyhogy csak most tudok nektek összeütni egy kis olvasnivalót, esti mese helyett jó lesz. Gabesz levele rövid, tömör, pont amennyit volt időm és energiám most elolvasni és megosztani veletek. Videóval lett volna ugyan az igazi, mert egyre inkább divatba…..
ági anyu 2010.10.13 07:34:30
@''autónepper.'': Minden alsó-középkategóriás mobil tud elfogadható minőségű képet és videót csinálni ... nem kell hozzá külön kamera
Az 56-osok tere (ex-Felvonulási tér) az egyik utolsó, a belvároshoz közeli ingyenes parkoló, sokan használják P+R-ként jobb híján. Reklámügynök is itt szokta letenni az autóját, amikor épp nincs lezárva. Mert elég sűrűn előfordul, hogy valami rendezvény miatt nem lehet itt…..
ági anyu 2010.10.12 01:38:54
@pakesz: Pontosan ... Az Érd felől érkezőknek
még a Savoyáig sem kell bemenni. Camponánál bitang nagy parkoló van temérdek buszkapcsolattal, plusz vonattal
ági anyu 2010.10.12 03:23:04
@D4D: A bizber néhány éve készült el Békás és Batyi között - be is volt tervezve a 4 perces követés, a rendszer tudja is - mégha nagy feladat is a végállomásnak - csak pl Csillaghegyen nem lehetne átengedni az autókat
ági anyu 2010.10.12 03:25:09
@D4D: Ez most tipikusan az az eset részedről, mikor lenne megoldás, de "egyszerűbb" panaszkodni
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Na az ilyen büdösbunkók miatt utálják nagyon sokan úgy általában a taxisokat, pedig azért akadnak köztük is normálisak. Zsolt tömegközlekedve szeretett volna célba érni, de hiába szállt fel, a busz egy taxis (aki valószínűleg egyik taxitársasághoz sem tartozhat, mert a fotók…..
Nem, nem úgy cseszte el, hogy elcsábította Nyiri feleségét vagy ilyesmi, bár tény, hogy a nőnemű olvasók biztos csak úgy falnák a sorokat, ha valami autós-kamionos szerelmi háromszögről szólna a sztori.  Úgy emlékszem, még nem írtam a blogra, de 2 hete történt egy…..
ági anyu 2010.09.25 18:23:53
@xaba99: Én biztos aláírom ...
A kerékpárosokkal szemben vívott autós szabadságharc élharcosai láttak egy reklámot, ami felnyitotta a szemüket a környezetvédelem fontosságára. Az Emberi Parkolásért Mozgalom azonnal felszólította a fővárost, hogy a légszennyező bringázás helyett autós projektet támogasson.…..
A Critical Mass (CM) három éve szervezett először olyan bringás demonstrációt, ami valójában nem felvonulás, hanem a biciklisek nagy közös közlekedése. Az évente kétszer megrendezett CM ezzel közelebb kerül az eredeti célkitűzéshez, amely a demonstrációt úgy határozza…..
„Ha a járdára kényszerülök (mert nincs hely az úton, vagy kisgyerekekkel megyek stb.) vendégként viselkedem” - olvasható a Magyar Kerékpárosklub állásfoglalásában, amiben a kerékpárosok járdán közlekedésével foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha egy biciklis a…..
ági anyu 2010.08.31 16:12:25
@Altofen: Azért mert, főleg a fővárosban, a kerékpárutak egy része alkalmatlan a biztonságos haladásra ... vagy azért, mert szarul vagy csak ecsettel építették, vagy azért mert a többi közlekedő sz@rik arra, hogy a kerékpárút se nem sétaút, se nem parkoló
Cseles akcióval próbált megszabadulni a nyakán maradt magyar zászlóktól augusztus 19-én a Lidl. Remek árleszállítást hajtottak végre, András és felesége legnagyobb mulatságára. Íme a beszámoló, melynek végén olvasónk szeme felnyílik:Augusztus 19-én délutánján betértünk…..
Gabesz levele rövid és lényegretörő. Olyasmiről szól, amiről azt gondolnánk, hogy aki járt már valaha városban, annak egyértelmű józan paraszti ésszel végiggondolva is. Ahol jobbra mutató zöld nyilacskás kiegészítő lámpa van, az önmagában nem jelenti azt, hogy a szélső…..
ági anyu 2010.08.22 13:08:30
@M11an: ...kivéve persze azt az esetet, hogyha kizárólag ebből a sávból lehet egyenesen menni, mint a posztoló által felvázolt esetben... OLVASNI!!!
Nem csoda, hogy Wágner több, mint egy hónappal az esemény után is idegesen gondol vissza rá, hogy kishíján elgázolta a zebrán egy idióta. Na ez a gyalogos csalogatás, nem az, amit forgalmi vizsgán belemagyaráznak akkor, mikor szegény tanuló megáll a zebra előtt, hogy átengedje az…..
A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció…..