Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovlaszim

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magát korábban kormányzónak kikiáltó Borbély József a február végi, senki által észre nem vett hatalomátvétel után most újabb szintet lépett. Kormányt alakított. Nem viccelek. Tényleg...
kovlaszim 2016.04.22 20:21:09
@Herczeg Sándor: Örülök, hogy segíthettem. A blogot egyébként színvonalasnak, érdekesnek, informatívnak tartom. További sok sikert!
Sunseaty Lazac tejszínes szósszal 2015.11.03 22:36:59
Most a szokásosnál is jobban érvényesül, hogy ez az írás nem jöhetett volna létre szülői segítség nélkül. Azon gondolkodtam, hogy vajon létezik-e recept plágium, hiszen 4-5 összetevőnél már elég csak egyet kicserélni, és máris más lehet az étel. Ehhez képest milyen kényelmes azt mondani, hogy Apától…..
Vendégszerzőnk, Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikakutató Intézet igazgatójának írása   Magyarország és Európa viszonya kapcsán háromrészes sorozatba kezdtem (első cikk; második cikk). Most, a harmadik részben kifejezetten a mai kormánnyal, illetve annak…..
kovlaszim 2015.09.28 20:51:42
@Conchobar: Azt a "szupertöbbség-igényt" 1994-ben én sem látom. Az MSZP akkor az egyéni kerületeknek köszönhetően 33 % szavazattal szerzett 54 % mandátumot, ez a Fidesz 2010-es 53 %-ához mérve nem elsöprő támogatottság. A bő kétharmadot eredményező koalíciókötés a választás után történt, a választói akarat erre közvetlenül nem irányult (előtte elég határozottan cáfolta különösen az SZDSZ ezt a szándékot). Volt is meglepetés mindkét szavazótáborban, különösen a liberálisok "talpasainál". Meg is lett az "eredménye" 1998-ra: az SZDSZ ekkor már a küszöbbel küzdött.
Arról már írtunk, hogy Köveskál már megkerülhetetlen úti cél, ha az északi parton nyaralsz. Egy egész hétvégét eltölthetsz itt anélkül, hogy unatkoznál, vagy kétszer ugyanott…..
Sunseaty Maláta Beer & Grill 2015.05.18 22:33:25
Pénteken kezdetét vette a XXI. Szegedi Borfesztivál, amely mint mindig, most is magával hozta a felhőszakadást és a nyirkosságot. Hiába, a májusi eső aranyat ér, Attila burgeristával viszont arra az elhatározásra jutottunk, hogy inkább a finom kézműves söröket és az…..
Huszonöt esztendővel ezelőtt, 1990. május 2-án ült össze először az a Parlament, melybe már a többpártrendszer kialakulásával lebonyolított választás alapján kerültek be tagjai. Még mindig több rekordot tart. Azóta sem volt annyi független, nem történt olyan sok…..