Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsenyei László

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város számára a sport támogatása, szeretete mindig is kiemelt jelentőséggel bírt. 2016-ban pedig éppen itt kerül megrendezésre a 43. Arena Junior Úszó Európa-bajnokság. Az eseményre öt országból jönnek sportolók: Svájcból, Írországból, Szlovákiából, Ciprusról és…..
A pünkösdi hétvégén lehetőségünk nyílik kicsit kipihenni magunkat, több időt tölteni családunkkal, ráadásul régió szerte kellemes pünkösdi és egyéb programok várnak bennünket. Vegyünk sorra néhány helyet, ahol igazán színvonalas rendezvényeken vehetünk részt...
"Qui bene cantat bis orat", - "aki jól énekel, kétszeresen imádkozik" - Szent Ágoston Az idei Con Spirito Egyházzenei Fesztivál a római katolikus egyház zenéjére, azon belül is az énekelt darabok bemutatására helyezi a hangsúlyt melyhez, Szent Ágoston híres mondása szolgált iránymutatásul, amikor…..
A Magyar Turizmus Zrt. 2016. február 11-én immár 11. alkalommal szervezi meg néphagyományra épülő gasztronómiai akcióját, a Torkos Csütörtököt. A kezdeményezés idén egyúttal az MT Zrt. szervezésében zajló „Gasztroélmények Éve 2016” tematikus programsorozat nyitánya is lesz. A Torkos Csütörtök…..
Kalocsa turisztikai potenciálja rendkívül sokszínű: ezeréves kulturális és egyházi öröksége, barokk belvárosa, népművészete, természeti kincsei, gasztrokultúrája, földrajzi elhelyezkedése kiváló alapot nyújtanak az idegenforgalomnak. A minőségi szálláshelyek hiánya…..
Finom mézeskalács illat csalogatja a látogatókat az orosházi Petőfi Művelődési Központba. Különleges kiállítás fogad itt minket: a tucatnyi kiállító munkái mind-mind kifogyhatatlan ötletekről, kreativitásról tanúskodnak.Láthatunk mézeskalács házikót - melynek…..
2015.07.24. - 26. közt kerül megrendezésre a Gyulai Végvári Napok a település Várkertjében. A három nap során életre kel a középkori Gyula hangulata, megismerhetjük a végvári vitézek életét, csatajeleneteken keresztül elevenedik meg előttünk a kor harci szelleme. Ha…..
Rendhagyó időpontban kerül megrendezésre Kiskunfélegyházán a Múzeumok Éjszakája.Június 27-én szombaton három helyszínen – a Petőfi Sándor Emlékházban, a Móra Ferenc Emlékházban és a Kiskun Múzeumban - szerveznek különleges éjszakai programokat a városban. A Móra…..
Igazán látványos és izgalmas programokon vehetünk részt Szarvason az idei Múzeumok Éjszakáján, amire a Mini Magyarország Makettpark és a Szarvasi Arborétum közös programokkal készül. Az év legrövidebb éjszakáján, június 20-án maguk a látogatók is bekapcsolódhatnak az…..
Június harmadik hétvégéjén a Hó(l)dfény-fesztivállal, valamint különleges múzeumi programokkal várják az érdeklődőket Hódmezővásárhelyen. A három nap során számos zenekar ad koncertet: a zenéjében több stílust is ötvöző Bohemian Betyars, a Honeybeast és zenél az…..
A Szegedi Szabadtéri Játékoknak már alapításától fogva sem csupán a szórakoztató népszínházi előadások létrehozása és a kultúrmisszió teljesítése a kiemelt célja. A fesztivál 1931. óta kiemelt szerepet játszik a város turisztikai életében és a városmarketing…..
Június 19-20. között a szomszédos Magyarkanizsán a „Go Skateboarding Day” alkalmából a Wemsical Serbia és a Wemsical szervezésében egy különleges extrém sport hétvégén vehetünk részt: lesz gördeszka, illetve BMX verseny, koncertek, valamint egy, a gördeszka világát…..
Ópusztaszer, ahol megelevenedik az Árpád-kor nagy csatája, ezernyi íjász, lovas vitézek és több száz bajvívó harcos részvételével! 2015. június 5-7-e között páratlan és kihagyhatatlan látvány és program vár mindenkit a Nemzeti Történeti Emlékparkban: a Nyílzápor és…..
Több százmillió forint értékű beruházás eredményeként a Körösök Szívének egyik legnagyobb wellness-központjává fejlődött a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel****. A szálloda az elmúlt egy évben mintegy kétszeresére növelte wellness-részlegét.Az Európai Uniós…..
Elkészült Kiskunfélegyháza és a város Tourinform irodájának első promóciós videója. A kisfilm célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a várost és az irodát a kor egyik legmodernebb és legnépszerűbb eszközével. A videóban Kiskunfélegyháza látnivalóiról kapunk…..
A Dél-Alföldön is számos település közül választhattok, melyek izgalmas és változatos programokkal várják a gyerekeket május 31-én, a nemzetközi gyermeknapon. Ezek közül ajánlunk néhányat: Május 30-a, szombat: A szarvasi Anna-ligetben a Körösvölgyi Látogatóközpont és…..
A Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága idén először csatlakozott a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!” elnevezésű országos szemétszedési akcióhoz. A Szegeden, 2015. május 16-án délután lebonyolított hulladékgyűjtésen a…..