Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hátszelet

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is annál kínosabb dolog, amikor a csajod lenyom szkanderba. A probléma akkor kezdődik, ha a csajod kokszol és csak úgy tudnád legyőzni, ha Te még többet cuccolnál. Mondjuk annyit, mint Rich Piana, a növik és anabolikák koronázatlan királya. Teljes joggal gondoljátok, hogy megint csak…..
A nemzetközi nihilizmus magyarországi titkos rezidenseként citromba harapott arccal ismerem el, hogy Mészáros Lőrinc úrnak igazsága vagyon: a wellness hotelek tele vannak. S miközben meghajlok Mészáros úr éles szemű megfigyelése előtt, szerényen megjegyzem, hogy az általam különösebben nem kedvelt…..
A nyári hónapokban nem egyszerű az edzés, pláne akkor, ha nem légkondicionált teremben gyúr az ember. Ilyenkor nagy elhivatottság kell, ahhoz, hogy ugyan azzal a lelkesedéssel heti 3-4 alkalommal látogassuk meg a guggoló, lábtoló vagy fekvenyomó keretet.  A guggolás kifejezetten azokhoz a…..
A kardió edzés olyan nálunk, mint a foci. Mindenki ért hozzá. Helyén kezelve a dolgot egy nagyon fontos része lehet egészségünk fenntartásának, de a többség vagy ellazsálja dolgot és ezzel értelmetlen időpazarlássá degradálja, vagy túlzásban viszi, ami viszont ahelyett, hogy segítene, már ártani…..
Megint itt a hétvége és megint ránk jött a lustaság, úgyhogy jöjjön egy újabb fitt-lányos poszt, hogy beinduljon a tesztoszterontermelés. Remélhetőleg mindenkit motiválunk annyira, hogy este a francia-román előtt még leugorjon a terembe, ha más nem, néhány lesifotót készíteni, a következő ilyen…..
Tudja, miért fontos a jó futócipő? Sok kezdő futó esik abba a hibába, hogy sima sportcipőben indul neki a futásnak „miért is ne lenne ez jó, egy kis kocogáshoz”-felkiáltással. Vagy a jobbik eset – bár ez sem tökéletes megoldás –, ha vesznek egy olcsó futócipőt, arra gondolva, hogyha úgy hívják, már…..
Mint már előrevetítettem, a jó párkapcsolathoz a kapcsolat egyenlőségen alapuló működtetése szükséges. Ma, Magyarországon az a terület, amiben ez a legkevésbé tud működni a tapasztalatom szerint, az a háztartás. A mai napig hallom - mindenféle embertől -, hogy van a női munka, meg a férfi munka.…..
hátszelet 2016.03.18 20:23:37
@m e o w: Lehet, hogy én vagyok a "feminista" (annak ellenére, hogy nem tartom magamat annak), mert egy olyan férfit sem viseltem el hosszútávon, aki próbált belekényszeríteni ebbe a "hagyományos" szerepbe. Viszont azt sem szeretném, ha a másik papucsnak érezné magát, ezrt próbálok mindeben én is résztvenni ( fát vágni sajnos nem sikerült, mert félő, hogy a lábamat vágom el :D). Sokat jelent, hogy fizikálisan jó erőnlétben vagyok, a kihívást jelentő feladatokat pedig eléggé kedvelem, nyilván bennem van az is, ha egy férfi képes rá akkor én is...
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
hátszelet 2016.02.14 21:30:43
@Alick: :) Nekem ez most a jelenidő, azért a 35-höz kell némi hátszél is, de akkor már nagyon megy a szekér. Kár hogy most még nyálkás az idő.
Sok horrortörténetet lehet olvasni arról, mennyit és mit esznek a szupermodellek. Most a létező legautentikusabb forrásból, azaz egy modelltől tudhatjuk meg. Boldogabbak nem, éhesebbek viszont lettünk tőle. (fotó: instagram.com / meganmayw) Megan Williams olyan lapokban szerepelt…..
  Már eltelt több mint fél év azóta, hogy utoljára új ruhát, vagy egyéb kiegészítőt vettem magamnak.   Az elmúlt 1-2 hónapban kezdtem csak észrevenni magamon, hogy nehéz ellenállnom a bolti leárazások keltette kísértésnek. Pedig ésszel tudom, hogy nincs szükségem új…..
A tökéletes alak receptje ránézésre egyszerű: egészséges táplálkozás, sok mozgás, és kész is vagyunk. A „bikiniszezonban”, a rövid ruhák, ujjatlan felsők és falatnyi nadrágok évszakában sokkal nehezebb megbarátkozni magunkkal, na és persze másokkal is… Magyarországon…..
Nagy dilemma. Amikor megemlítettem a törzsolvasóim körében, hogy készülne egy ilyen poszt. Az egyik tábor szerint erről nem kellene beszélni, mert a világ összes pénzét el tudná költeni egy csaj, akin nincs „zabla”. A másik tábor mondhatni, üdvrivalgással fogadta, hogy végre…..
Semmi kétség afelől, hogy lefogyni és fitté válni csodálatos teljesítmény. Hónapok és évek hosszú küzdelme után, majd egy nap felkelsz és elégedetten nézel a tükörbe, csodásan érzed magad a bőrödben és eddig nem látott teljesítményre leszel képes. Elérted a kitűzött…..
hátszelet 2015.06.22 15:03:16
@Nbl: Megvárom amíg rendesen bekeményedik, mert ha nem akkor nap mint nap azzal kell szembesülnöm, hogy hólyagos lesz, ha már kemény akkor végre nem okoz gondot. Viszont a jó múltkor úgy jártam, hogy valamiért ezek a keményebb rögök is felszakadtak a helyükről, úgy hogy alatta a friss hús volt. Senkinek nem kívánom azt az érzést. Kesztyűt szoktam használni rendszeresen, de ahogy korábban írtam a hólyagosodás ellen semmit nem ér, ha hegyen mászom akkor még az ujjaim végei is hólyagosak lesznek. :) Hát azóta úgy vagyok vele, hogy sebaj az élmény/eredmény bármiért kárpótol.
hátszelet 2015.06.22 17:11:55
@Fot L' Mondó: Teljesen egyetértek, akinek csak a karbantartás a lényeg, azoknál kevésbé jelentkeznek a fenti "tünetek", valószínűleg nem ez a munkájuk, sem a szabadidejük nagy részét nem tölti ki, se nem versenyszerűen állnak hozzá- ezzel egyébként semmi baj nincs.
Aki viszont kicsit is komolyabban gondolja netalántán amatőr versenyző (bármilyen sportágban) az nem fog azzal foglalkozni, hogy jaj túl izmos lett a hátam/vállam/lábam stb. mit fognak gondolni rólam a férfiak. Nem vagyok elég puha, finom, nőies... Meg kell találni azt aki a hobbink ellenére is elfogad, esetleg hasonló az érdeklődési köre, amúgy elismerem enélkül nehezen megy. Volt néhány kapcsolatom, aminek emiatt lett vége. Én túl dinamikus vagyok, a másik meg nem tudja tartani a lépést és ez frusztrálja (engem meg az, hogy a másik egy lusta dög :D)
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
hátszelet 2015.04.27 15:23:54
Egyetértek azzal, hogy nem érdemes összehasonlítani két olyan sport irányzatot egymással, aminek teljesen mások a céljai, azok művelőit egészen más dolgok motiválják.
Nyilván sokan abban a tévhitben élnek, hogy a minél nagyobb, látványosabb izomtömeg automatikusan együtt jár az erővel, rugalmassággal, erő-állóképesség fejlettségével, pedig nem.
Nem állok egyértelműen a gyűlölöm a testépítőket pártjára, mert nyilván ők is "sokat" tesznek azért, hogy úgy nézzenek ki, ahogy.

8 hónapja kezdtem el funkcionális edzésre járni, amivel az volt a célom, hogy az őszi-téli szezonban kiváltsam az alapozás időszakát a versenyszezon előtt (amatőr szinten kerékpáros versenyeken indulok), a várt teljesítményjavulás amit ennek az edzésformának és a saját edzéseim párosításának köszönhetek nem maradt el. Nem kell benne hinni, el kell járni rendszeresen az edzésekre, oda kell tenni magadat és az eredmény jön magától. Az étrendemen nem változtattam, nem tartottam soha szigorú diétákat (nem szedek táplálékkiegészítőket és még csak fehérjét sem iszom rendszeresen). Annyi biztos, hogy sokkal energikusabb és kitartóbb lettem. A felsőtestem fejlődésével (hangsúlyozom nem látványos izomtömeg növekedésével) sokkal arányosabb lettem, ami mindig is problémát okozott az atlétika és a kerékpározás miatt.

Engem meggyőzött a fegyencedzés vagy funkcionális tréning vagy bootcamp akárminek is hívják.

Egy lelkes kerékpáros lány
hátszelet 2015.04.28 11:31:16
@Emmanuel Goldstein: Még jó, hogy nem vagyok izmos-csontos kombó :) azért létezik átmenet a van mit fogni rajta és egészségesen izmos-sportos testalkat között. Ha eljutok arra a szintre, hogy szükséges lesz még ennél is jobban odafigyelek majd a táplálkozásomra, hiszem azon még van mit javítani, de én nem a sportból élek, nem mínusz 1-2 testzsírszázaléktól leszek boldogabb.