Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abdul

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyek-Urak,köszönöm mindenki megtisztelő türelmét, de Thibie ismét egy sikeres vizsgaidőszakot tudhat maga mögött. Ez sajnos több hétre visszavetette az önmegvalósítás csimborasszójától, a modorkutatástól -és feltárástól, de most talán ismét termékeny idők…..
abdul 2009.02.06 10:24:53
@Reckl_Amál:

Gyönyörű felismerés.
10 pont!
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
abdul 2009.01.29 14:40:18
@Hajjakend:
Igazad van.
Sajnálom.
+30-as kategóriába soroltatom, felkészítő foglalkozásokkal, hogy a nézőt ne érje váratlanul a sokkhatás.
Köszönöm a figyelmeztetést.
Az utóbbi idöszak egyik legvitatottabb brit reklámkampányát indították el a múlt héten a szigetországi ateisták, mely 800 busz oldalán hirdeti: There's  probably no God, so stop worrying and enjoy your life. - Isten valószinüleg nem létezik. Most hagyd abba az aggódást és…..
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
abdul 2009.01.24 20:00:14
@VicGilson:
Pontosan nem ismerem sem az áldozat, sem a tettesek körülményeit, múltjukat. Nem tudom pontosan mi és hogyan történt, csak annyit tudok, amennyit lehoztak a hírekben.
Arról viszont tudhatunk meg, hogy a kormány tudatosan teszi tönkre évek óta az oktatást, megfosztva a tanárokat a nekik járó tekintélytől és intézkedési jogaitól, ami mondjuk szerintem az ilyen helyzeteket megakadályozhatja.
Visszatérve a reagálásodra, én csak azt mondom, hogy szerintem ez inkább egy elintézési módja a dolgoknak, amit szerényen felvetettem, mint egyből cigánybűnözéssel, rendőrséggel meg jogszabályokkal jönni, mert ezek akkor is gyerekek, akármilyen ocsmány dolgot tettek.
Ha meg sem próbáljuk őket megtanítani arra, hogy miért nem szabad ilyet tenni, akkor ott van kapásból a lámpavas.
Akár a szülőknek is.
De akkor ne moralizáljunk.
Televíziózás 2009 hölgyeim és uraim. Gyerekek is kiröhögik. És hogy miért van a teknősön 100 ft.-os boxeralsó, ne kérdezzétek. Azt sem, hogy miért nem énekel tátog a teki, amikor elég világosan neki kéne...
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
abdul 2009.01.24 11:12:52
Az évszázad legpocsékabb fordításával boltokban a magyar forgatókönyvíró-fenegyerek új bestsellere  A középszar Amerikai rapszódia és a briliáns Hollywoodi fenevad után váratlan gyorsasággal idehaza is megjelent Joe Eszterhas vadonatúj szösszenete, a The Devil’s Guide…..
abdul 2009.01.17 15:24:13
Szombat van és szombat a rövid postok napja. A történet megdöbbentő és elkeserítő... Én meg még mindig beteg vagyok... Kellemes hétvégét Mindenkinek, legközelebb hétfőn jelentkezünk.Én 30 éves koromig 'szingli' voltam, ez a munkahelyemen azt jelentette, hogy reggeltől estig…..
Zsarufika Bűnöző vagy kolléga? 2009.01.16 13:07:00
Miért nem göngyölítik fel az ügyeket a rend derék őrei? Lusták dolgozni, a feljelentést tenni vágyókat lebeszélik (fontos a statisztika), és amúgy is, jobban élnek a mellékesből. Emlékszünk még a józsefvárosi piacon lefoglalt áruk egy része a rendőrnél kötött ki, de…..
abdul 2009.01.16 15:59:49
 Húsz évvel ezelőtt számolt be a Dunántúli Napló arról, hogy a KISZ KB titkárává választották a 28 éves Gyurcsány Ferencet, a pécsi KISZ városi bizottságának első titkárát, a KISZ KB egyetemi, főiskolai tanácsának elnökét. E megbízatása nem volt hosszú életű,…..
abdul 2009.01.15 13:04:45
Tavaly júniusban írtuk meg, hogy Alföldi Zoltán az RTL Klub Híradójából az ATV-hez igazol. Meglepő döntését azzal magyarázta, hogy nyolc év híradózás után saját műsort akart készíteni. Aktuálpolitikai, oknyomozó, tényfeltáró háttérműsort szeretett volna, és eleinte…..
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
Ijesztő összefüggések: órákkal azután, hogy Bede Márton, a magyar internet Aczél Györgye egy indexes belső listán megkritizálta a Judapest blog izraeli-arab háborús posztját, shadai, a blog főnöke váratlanul bejelentette, hogy vége, megszünt a Judapest. Most rohannom kell…..
abdul 2009.01.09 10:21:16
Nagyon tudok örülni, hogy egyre több érintett szólal meg a blogon, most legutóbb megint egy masszőr.Szinte minden gondolatával egyet tudok érteni.Mint szakmabeli, a masszőr szemszögéből tudom megvilágítani ezt a kérdést. Ez valójában nem egy bonyolult dolog. Kezdjük ott, hogy van…..
Az Index híre szerint akár kábítószerrel kapcsolatos leszámolás is állhat annak a kettős gyilkosságnak a hátterében, amely szerda este történt Csepelen. Egy iskolaigazgatót és a helyettesét lőtték fejbe, az iskolagondnokot megsebesítették. A tragédia helyszínéül…..
abdul 2009.01.08 12:14:56
Izrael a tegnap esti órákban átlépte a gázai-izraeli határt, újabb szakaszába léptetve ezzel a 2008. december 27-én megkezdett hadműveleteket, mely az Operation Cast Lead nevet viseli angolul.Az egy hete tartó légicsapások (közel hétszáz ilyen volt) és a félnapos tüzérségi…..
Akadémiát nyit a TV2, médiaiskolát, vagy tévés szakképző intézetet, ahogy tetszik, ahol a jelentkezők a kissé borsosnak tűnő, 390 000 forintos tandíj (plusz ÁFA, és mindez két szemesztert fedez), elsajátíthatják a szakma fogásait, fortélyait, és ha nagyon faszák, akkor menten…..
Bár az M0-s forgalomra gyakorolt áldásos hatását egy percig sem vonjuk kétségbe, azért az építés súlyos hiányosságaira már az átadás másnapján felhívtuk a figyelmet. A csömöriek -akiktől helyenként hetven méterre megy el a forgalom - szenvedik meg leginkább a zajvédelem…..
Star Wars rajongók, lehet jönni csodálkozni! Kis Hoth bolygó, természetesen Legóból (már amennyiben egy 1,5 x 3 méteres szcéna kicsi):[via The Brothers Brick]..
Munkahelyi (T)error Szívás 2008.12.20 09:00:00
A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte! Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!! A munkahelyemen már…..
abdul 2008.12.20 19:35:45
Kathy Lette ellepte a metrót. Egyszerűen nem tudok hova nézni, mindenütt ennek a  feminista hülyének a förmedvényei néznek szembe velem a reklámfelületekről. Mielőtt néhány buzgómócsing rámvetné magát, nem azért hülye, mert feminista, hanem azért, mert ilyen undorító…..
abdul 2008.12.20 19:32:18
8ker Húsbolt 2008.12.18 16:15:00
A karácsonyi készülődés szerves része az ünnepi étek hozzávalóinak a beszerzése. Ez nekem könnyen megy, lévén itt a Csarnok, ahol mindent egy helyen megvehetsz és a legtöbb dolog még friss is - na meg az sem utolsó, hogy a hazai termelőket támogatod.Az idei menühöz szükségem…..
A folyamatos pereskedés, a gazdasági válság, és Gerendás Péter főszervező pillanatnyi hangulata miatt a 2009-es Sziget fesztivál mínusz két napos lesz - derült ki a Sziget Kft. aktuális évértékelő sajtótájékoztatóján.„Egész jó évet zártunk” - kezdte az…..
abdul 2008.12.18 19:16:07