Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TH24

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
TH24 2015.04.26 16:23:35
Kedved blogger, blogger asszony mert valószínüleg olyan ropi lábaid mint egy kislánynak a fegyencedzéstõl... (100kg ...ne nevettes :D)Mielõtt valamilyen véleményt, kijelentést megfogalmaznál nem árt néha elõtte az adott témában való információ gyūjtés, tàjékozódàs.
Szégyen , hogy egy ilyen cikket megjeleít az index a saját oldalán.
Az egész cikk egy hatalmas gyökerség, nem Is igazán tudom ki tud ekkora tudadtlan gyökér barom lenni és valami ilyet "alkotni".

"Hiszen a gyúrás az pontosan arra épít, amit a neve is mond: TESTÉPÍTÉS. Tudatosan kikapcsolja az összes hasznos stabilizáló izmot, a mély hátizmokat, a törzset, a porcokat, az inakat - hanyagolja, sőt: szinte tiltja a teljestest-gyakorlatokat, és arra koncentrál, hogy minden egyes alkalommal célzottan csak az izmot növeld kozmetikai célból. Aztán utána csodálkozik a paraszt, hogy 120 kilóval nem tud felállni, a dereka pedig úgy csúszik le rézsútosan a törzséről, mint a Kill Billben a japán csaj fejtetője a koponyájáról."

Te mezei paraszt nem gondolod,hogy a celzott izomcsoportokkal való edzés építõ,fejlesztõ jellegū? Olyan fókuszáltan edzel meg izomcsoportokat mint szinte semilyen más sportal...ezért lesz tõle tartásod....te fasz..
Szerinted az amerikai football jatekosok nem végeznek súlyzós tréninget?... Te magad is teremben "guggolsz" nem egy kibaszott mezõn birkával a nyakadban...bár a cikket után hihetõ lenne.

Elárulok még 2 titkot ,1. Arlnod a pàlyafutása kezdetén hihetetlen mennyiségū anabolikus szteroidot használt... 2. helyes diétával,cardio , súlyzós edzessel akár 4%-ig redukálható a testszírmennyiseg..(+ jatek a víz bevitellel,só es szenhidrát fogyasztással stb) nem igazàn tudom hol is vannak az általad említett vizes , felfújt izmok...

Vannak persze mindenhol fekete bàrànyok... De ez még nem ok egy egész sportág, csoport lehordására...

Én sem gondolom hogy minden street workout kedvelõ egy tudatlan paraszt mint Te... :)