Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bikicsunáj Bój

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre a hiteleit szerette volna egy külön számláról tovább fizetni, de az OTP ügyintézői ezt 3 hónap alatt sem tudták megoldani:2011 május hónapban, szerettük volna az összes összes hiteltörlesztésünket átrakni egy másik számlára ami csak arra van fenntartva, hogy a hiteleinket…..
Bikicsunáj Bój 2011.09.09 11:40:33
@Horváth Lajos:
Hallottam persze, de csak azt húzzák le aki hagyja magát!
Amíg nem fizetek a tranzakciókért, meg semmi számlahasználatért, addig miért is kéne foglalkoznom bármivel?
Bikicsunáj Bój 2011.09.09 11:41:40
@elwood: ott a pont, sosem értettem az ilyen kétkedőket...
ahelyett hogy megkérdezné, utánajárna, csak a száj jár.
Menjen a PSZÁF honlapra, és ott is ez van fent.
Túlvállalta magát a Pizzafutár bónuszbrigádos akciójában. Az oldalukon szereplő info szerint sikerült 5600 kupont kinyomniuk, ami viszont torlódást eredményez. Misztikus módon, ha készpénzért akarna valaki pizzát rendelni, akkor az azért 70 perc alatt megvan. Kuponnal 5 óra lett…..
Fidókutya tanulságos megállapítása szerint nincsen hal víz nélkül, vagy legalábbis a pangasius filét felütik. Lehet, hogy folyékony nitrogénnel fagyasztották tömbbe?Megszoktam már, hogy kétszer annyi időt szánjak a vásárlásra, mint maga a feladat igényelné - kiolvasok…..
A Gyorskocsi utca és a Kozma utca környékén élők folyamatosan találkoznak azzal a jelenséggel, amit a BM most szankcionálni akar. Mondjuk a bedobált tárgyak célba jutási esélye a Zugügyvéd szerint igencsak kevés, és az sem derül ki, hogy a börtönlakók, a környékbeli lakók…..
Bikicsunáj Bój 2011.01.18 09:24:46
@atpijkamo: Nem láthatás kell, hanem mellécsukni a teljes családot, oszt jónapot!
Előbb-utóbb úgyis ott köt ki, vagy ott kellene, hogy kikössön!
Láthatást ám, tudod kinek! Elzárni őket méga világ elől is, és ha nagyon akar utána ordibálni a nősténye vagy a kölyke, akkor mehet szépen utána!

ui.: Ha már ennyire a pártjukat fogod, fogadj be egy 3-4 családot magad mellé, és kíváncsi vagyok változik-e a véleményed. De én választom ki, hogy honnan és milyen családot!

Meg egyébként is, milyen már, hogy a legnagyobb nyugalommal zavarhatja a közt, csak azért mert ő épp eszkimó! Inkább engedném a gyermekem 100 gárdista közé, mint 2-3 ork közelébe. Szerintem ott nagyobb biztonságban lenne!
uff, én beszéltem!
Telefonos ügynöknek tényleg sohasem szabad válaszolni. Mostmar_kicsi_unom felhasználó nevű olvasónk története megmutatja, hogy akkor főleg nem, ha az ügynök a bankunkból telefonál. Látom nincs még elég infó a blogon a citibankról, így most én hozzájárulnék némileg, hogy ők…..
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
Bikicsunáj Bój 2010.10.27 15:18:10
@igazságos:

Leeht ohgy olcsóbbnak nem olcsóbb, de kényelmesebb, és gyorsabb az tuti. De várj, kiszámolom.

Budapest-Baja vonattal 3500 körül, koszos büdös kocsiban, 3:40 perc időben, átszállás minimum egy, és onnan még busszal ahová menni szoktam fél óra, és 500 pénz. Ezt kettővel szorozva, azért már szép összeg jön ki.
Míg kocsival pályán megjárom max 2 óra alatt, de inkább rövidebb, benzin kb 5.000+matrica. Illetve akkor megyek és jövök mikor akarok, és azt hozok-viszek amit kedvem tartja.
Na akkor melyiket is válasszam?
Nem beszélve arról, ha már 2 vagy több fő utazik.
Bikicsunáj Bój 2010.10.27 15:48:32
@igazságos:
Hát akkor ezennel meghirdetek egy utat dec.4-én késő esti indulással Bp-Baja vonalon, az M6-os pályán haladva.
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Naiv ügyfél nem gyanakodott a körülményes regisztrációra és csakazértis a falatozz.hu oldaláról akart magának kaját rendelni. Elbukta: Eddig egy étteremből mindig telefonon rendeltem, gondoltam ma inkább weben keresztül teszem ezt meg, így jutottam a falatozz.hu-ra. Ami alapból…..
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően napjainkban már nem telefonkönyvből hívogatják "kihagyhatatlan reklámlehetőséggel" szerencsétlen kisvállalkozókat, hanem megspammolják őket egy előre kitöltött szerződéssel, amit csak alá kell írni, hogy…..
Bikicsunáj Bój 2010.09.29 13:13:25
@enamel: .com végződéssel próbáld! :-)
Nyilván nem szándékos átverés a UPC-től, hanem buta önszívatás, de ha az ember a weboldalukon meg akarja rendelni a 4000 forintért hirdetett kedvezményes szolgáltatáscsomagot, egy csomó adat megadása után derül ki, hogy a kedvezményes csomag nem is rendelhető meg online.…..
Szekértábor jól megszívta, hogy hitt a masinisztának. Esztergomba ment vonattal, a vihar elmosta a töltést Üröm és Solymár között, a vezető bemondta, hogy szálljanak le, mert jön a pótlóbusz, majd hopp, továbbment, magával víve azokat, akik nem olyan hülyék, hogy hallgassanak…..
Bikicsunáj Bój 2010.08.17 16:53:05
A sors úgy hozta, hogy a mai is magyar zászlós nap lett, íme Dixi tejfölje. Dixi lejjebb dühöng pedig örülhetne, hogy nem külföldieknek mutogatjuk az ilyesmit, és azt is beláthatná, hogy idegentől rosszabbul esik a szőrös tejföl."Hazai termelőktől hazai fogyasztóknak! Így…..
A magyar egészségügyi dolgozók hajlamosak őszintén nem érteni az ügyfeleik egyik leggyakoribb panaszát, miszerint igen gyakran bunkók és lekezelők a betegekkel. Az egészségügyi dolgozók ilyenkor a sanyarú körülményeikre meg a stresszre és a felelősségre szoktak mutogatni.…..
Néhány praktikus tanács egy alkusztól a kötelező biztosításokkal leggyakrabban előforduló helyzetekre. Például miért érdemes február közepéig befizetni a csekket: Úgy gondoltam talán szerény közönségüket is érdekelheti, a másik oldal... Az alkuszok sötét és…..
Bikicsunáj Bój 2010.07.16 16:20:44
B.J. szerette volna csoportos beszedéssel intézni a közüzemi költségeit, ám szolgáltatója szintén a Budapest Banknál van, a bankon belüli utalás pedig valamilyen oknál fogva térgörbületet okozna, így nem vállalják: Történt, hogy nemrégiben az egyik közüzemi szolgáltatóm…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
Bikicsunáj Bój 2010.06.16 10:49:41
@efhábé:
Csak annyi a különbség, hogy a boltban te választod ki, hogy mit veszel a pénzedért, a benzint szintén te választod meg, a fodrászhoz hasonlóan.
Itt meg kapod ezt a sz@rt a nyakadba horror árakon, ha tetszik ha nem.
Na épp ezért nem vagyok hajlandó fizetni érte.
Nem mellékesen az általad felsoroltak nem kapnak az én pénzemből állami támogatást, így én letudom annyival, hogy a jegyemet már adó formájában kifizettem!
Bikicsunáj Bój 2010.06.16 11:39:05
@ColT:
Nagyon egyszerű, köszönöm, hogy fizetitek helyettem a BKV-t :)
Én biztos nem fogok érte fizetni!
Addig amíg így szolgáltat, tuti nem! Utána majd meglátjuk.
A cég névváltása miatt az eredeti levél Pannonja Telenorra cserélődött, ezen a néven még úgysem volt panasz. A jelenség amúgy teljesen hagyományosan pannonos: külföldön letiltják az előfizetést, ha a roamingdíjak miatt megnövekedett számlát nem fizeti be 24 órán belül. VZ…..
Bikicsunáj Bój 2010.06.15 14:27:57
Bikicsunáj Bój 2010.06.15 15:55:22
@Kitalátor feljegyzetei:
Hát ne mis tudom. Talán egy takaréskszövetkezet+Matáv kombóval elégedett lennék...
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
Bikicsunáj Bój 2010.05.28 07:44:33
@Cigizz olcsóbban!:
Szevasz! Sajnos lehet!
Az más ha tartozás miatt lakoltatnak ki valakit, de azt hiszem nem kell megemlítenem az önkényes lakásfoglalók elnevezést. Ne mondd, hogy nem hallottál még erről?
Neomatsek megírta a lenti sztorit a Postának is, de sajnos eddig nem kapott rá választ. A lényeg, hogy a UPC-s számlalevél valahol odáig keringett a Posta saját rendszerében, hogy jól lejárt a fizetési határideje és jött a fizetési felszólítás. Vajon milyen titokzatos helyen…..
Csumpika meglepődött, amikor megkapta az Intrum Justitia felszólító levelét, ugyanis az abban szereplő cégek egyikével sem állt soha kapcsolatban. Mint nagynehezen kiderítette, egy aláíratlan és egy nem általa aláírt szerződésnek köszönhette az eladósodását és végül a…..
Bikicsunáj Bój 2010.05.11 14:01:03
Bikicsunáj Bój 2010.05.11 14:11:25
@Sün‼:
Kösz Sün, pont tegnap délben jutott eszembe :-)

Tényleg, vannak azok is: elfele, megfele... stb

Vagy a legszélső. Na akkor most ami a szélén van, attól van még széjelebb?
Bikicsunáj Bój 2010.05.11 15:43:10
Fantasztikus tréninget jelent az ember idegrendszerének, ha problémája támad bármelyik magyar mamutszervezettel, legyen az önkormányzat, közszolgáltató vagy óriáscég. Az OTP-re mindig lehet számítani, ha ügyfélkínzásra terelődik a szó. Ismerkedjenek meg Adival, akivel…..
Bikicsunáj Bój 2010.05.08 12:20:40
@Mylady:
Szia,

hát ez annyiban téves, hogy az ilyen beérkezéseket tudja a program kezelni, én is így vagyok, mint te.
Illetve nemcsak bérutalás jó, hanem saját számláról való is, sőt a kp befizetés is elegendő :-)
Bikicsunáj Bój 2010.05.08 12:33:09
@Mylady:
Szia,
Nincs ebben igazad, mert a program ezt a helyzetet simán kezeli (saját tapasztalat)
Illetve nemcsak munkabér jó, hanem más jogcímű utalás is, vagy akár a kp befizetés is.
Az összeg amit felszámolnak, ha nem teljesül valamilyen formában a 150e, az 3500.-, valóban soknak tűnik, bár láttam én már nem egy és nem kettő számlakivonatot, ahol ennek a többszörösét fizették az emberek...
Legyen meg a jóváírás, és akkor ingyen van, ez a tuti :-D
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Reméljük a mocskosul nyomulós Reader's Digest stílust már messziről felismerte mindenki, de ha mégsem, a második bekezdés nem hagy kétséget: a Paprika Magazint a klasszikus ráerőltetős módszerrel próbálja eladni a kiadója. Az alábbi levelet kaptuk egy váratlanul érkező magazin…..