Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szergej Kovalcsik

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurostat nemrég nyilvánosságra hozta a 2016-os munkanélküliségi adatok régiókra lebontott részleteit, amit Jakub Marian térképen is feldolgozott. Az európai statisztikai hivatal meghatározása szerint munkanélkülinek számítanak, akik az alábbi három feltételt teljesítik: A…..
Szergej Kovalcsik 2017.05.01 10:04:13
@Voldi: Mivel 230 ezer közmunkásnak nevezett közrabszolga van ( a munkásnak munkahelye és munkabére van, aminek van egy minimuma), legalább 600 ezer munkanélküli van. (van rejtett munkanélküliség, akik már kiestek a nyilvántartásból). Magyarországon szépíti a dolgot, hogy kb 700 ezeren már elmenekültek, nagy részük itthon munkanélküli lenne. Őket magyar munkásnak számolják orbánék. (A hazaküldött 1200 milliárdjukat meg beszámítják a GDP-be, többet lehet lopni). A Statisztikákat mi adjuk meg az Eurostat-nak, ők meg a közmunkát jogosan kivették belőle.
A hazugságok sűrű erdején kell magának átverekednie magát annak, aki szeretne bármiféle rendszert látni abban, ami ma Magyarországon történik. A mostanában divatos kifejezéssel, alternatív valóságnak hívják azt a párhuzamos világot, melyet a magyar kormány egyre őrültebb kommunikációjával a…..
Szergej Kovalcsik 2017.04.03 00:28:03
@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert): nekem az, hogy nem adnak az én zsebembe az offshore-okban kimosott pénzből, amit tőlem is lopnak el
Szergej Kovalcsik 2017.04.03 17:51:50
@koala kóla: az offshore cég, aki kimossa a kötvényért kapott hasznot, kap 30 ezer Eurót, ez a mi kárunk, mert ennyivel olcsóbban kapják, meg kap 50 ezer Eurót a kötvényestől. Ennyiből pláne kis adóval kimosva jól vissza lehet zsebbe osztani.
A mi kárunk kapásból a 30 ezer Euró, meg évekig a mainál magasabb kamatok. Az elmaradt hasznunk meg az 50 ezer Euró.
Ez az üzlet csak annak kell, aki visszakap belőle, a mi kárunkon.
A 5000-nél már sokkal többen vannak eddigi kötvényesből kiszámíthatóan eddig 130 milliárd plusz az éves kamatok a mi kárunk.
A kötvényt 300000 Euróért árulják, mi 220000-ért adjuk az offsore cégeknek, és 250000 Euró után fizetünk évi 2% kamatot 5 évig, amikor vissza kell adni a 250000-et. kezdődnek a 250000 Eurós visszafizetések, amely pénzeket orbánék már elmutyizták.
Nincs új a Nap alatt. Megint a régi technikák.Botka László bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek, és réginek nevez mindenkit, aki később került a politikába, mint ő. Pedig ha valaki, hát ő a tipikus régi szoci káder. Innen a kávézóból nem tudni, mennyire komoly ez a cucc, hogy Botka László…..
Magyarország kormánya Mikulás napján jelentette be, hogy kilépünk a Nyílt Kormányzati Együttműködésből, aminek tagságáról pár éve még büszkén nyilatkozott Rétvári Bence. A Nyílt Kormányzati Együttműködés célja a nyílt és átlátható kormányzás megteremtése és a…..
Mert újságírók izzadtak és lepukkantak...
Szergej Kovalcsik 2016.12.16 17:09:20
Még ez év végéig megszűnik a letelepedési kötvény – közölte nagy mellénnyel Lázár János hetekkel ezelőtt. Még Vona Gábort is leszólta, mondván: ezt megígérte Orbán Viktor is, és akinek a miniszterelnök szava kevés, az menthetetlen. Most már látjuk, mennyit ér pontosan az orbáni szó...
Médiahacknek kicsit durva, amikor egy polgármester gyakorlatilag visszahozza a náci Németország zsidótörvényeit Ásotthalomra – azzal a különbséggel, hogy most nem a zsidók a célpontjai a gyűlöletnek és kirekesztésnek, hanem a muszlimok, az arabok és a melegek.  ..
Sok minden eszembe jutott, amikor azt olvastam ma az Átlátszón, hogy Kertész Balázs (aki ugye Rogán kávépartnere és bizalmasa gazdasági ügyekben, és akiről az Index kimerítő mélységű oknyomozó riportot közölt nemrég) állandó lakosként van bejelentve egy tulajdonában álló luxusvillában,…..
Hiába született a napokban egy fontos győzelem az Emberi Jogok Európai Bíróságán, Magyarországon még mindig évekig takargathatja a kormány, hogy mire költi az adófizetők pénzét. Mutatjuk, hogyan trükközött az elmúlt négy évben a kormány jogszabályokkal, adókedvezményekkel és TAO-mutyival...
A durva népszavazási kampány után elég komoly visszatetszést kelthet közvéleményben az a hamukázás, ami letelepedési kötvények kivezetése körül zajlik. Először azt hittük, hogy a kormány csak jó szokásához híven kicsit pávatáncol egyet a kötvénybiznisz körül, hogy elterelje a figyelmet a Jobbik…..
Semmit. Helyet szorít magának. Hol is? Kétszázezer SIM-kártyát vásároltak egy hajléktalan nevére, minderre pedig a párizsi és belga hatóságok figyeltek fel - adta hírül a miniszterelnökség országosan terjesztett sürgönye csütörtökön. Az említett országok médiájában ilyen hír nincs. -…..
A Népszabadság sunyi-lapos bezárásáról süt, hogy politikai okokkal magyarázható, de senki se higgye, hogy csak és kizárólag a mostani hatalom a hunyó. Nincs mit rugózni azon, hogy a háttérben a Fidesz médialenyúlási törekvésezi állnak, a duma a nagy bukórón csak részben igaz, hiszen javult a…..
Alig telt el a nyár, máris esnek ki a legújabb csontvázak a szekrényből a Fidesz költekezéseiről. Többek között kiderült, hogy már azelőtt elégették a gyűlöletkampányra szánt 3,1 milliárdot Rogán haverjának cégeinél, hogy az törvényesen megengedett lett volna. Sebaj,…..
Szergej Kovalcsik 2016.09.22 15:44:40
@Csaba Szikora: Orbánék hatalomra jutásuk után azonnal:
megcsinálták az egykulcsos adót, mely a gazdagoknak kedvez, nőtt a fizetésük.
Ellopták az MSZP által alapított magánnyugdíjpénztárak csaknem teljes vagyonát, 3000 milliárdot, melyet 14 év alatt takarítottunk meg,mely az akkori GDP több, mint 10 %-a volt. Se munkahely teremtés, se adósságcsökkentés nem lett belőle, eltűnt. Azóta is szabadon garázdálkodnak az addig minden évben a jövő nyugdíjunkra félretett 200-250 milliárddal. A bejövő 7000 milliárd EU-s támogatás nagy részét ellopják, ahogy Matolcsy fogalmaz, a közpénzt magánpénzzé alakítják. Minden építési kivitelezés kétszer annyiba kerül, mit máshol Európában, mert a fele magánzsebekbe folyik.
Még jó, hogy kis részből azért épül valami.
Ordító az ellentmondás a kormány bevándorlókhoz való hozzáállásában. Ha háborús övezetből, életveszély elől menekülőkről van szó, foggal-körömmel küzd megsegítésük ellen, ha hatalmas vagyonnal rendelkező EU-n kívüli külföldiekről, akkor viszont jó pénzért…..
Szergej Kovalcsik 2016.09.20 16:43:07
@Sexual Harassment Panda: 1. Mi nem tudjuk, mert titkos. Sejtjük, hogy van köztük muszlim is, meg bűnöző, egy-kettőről tudjuk is.
2. A kvóta csak legális menekültre vonatkozik (szír, iráni)
A kvóta nem tartalmaz kötelező betelepítést, csak honosítást, amely pontosan arra szolgál, hogy beazonosítsák. Utána bárhova mehetnek.
Több szempontból is hibás kampánystratégiát választott a Fidesz a mostani kvótanépszavazáshoz. Úgy nyomja ugyanis a kampánymantrát, ahogy egy országgyűlési választás idején sem igen szokás, ugyanakkor egyre görcsösebb azért, mert nem biztos a dolgában. A nyár közepén még úgy tűnt, hogy sétagalopp…..
A finn lucify.com vizuális programozói drámai és nagyon látványos animációban mutatták meg, hogyan indult meg a menekültáradat Európa felé. Az idősíkon a sebességet lehet állítani, a kurzorral pedig az egyes kiindulási és célországokat lehet kiválasztani. Minden egyes pontocska 25 embert jelent,…..
1897 körül Blau Zsigmond nagykereskedő megrendelésére épült 3 emeletes eklektikus lakóház a Bethlen Gábor utca (Bethlen G. u. 13/15.) és a Péterfy Sándor utca sarkán, tisztán szerkesztett homlokzattal, az első emeleti ablakok körül díszítéssel, íves szemöldökkel és főpárkánnyal. Eredeti terveket nem…..
A többszörös orgazmuskészség mellett a gyönyör hosszában is a nőknek adott bőkezűen a természet. Míg a férfiak átlagosan 6 másodpercig élik át az extázist, addig az átlagos női orgazmus 20 másodpercig tart.   ..
Mai hír, hogy a magyar kormány létrehoz egy olyan államtitkárságot, mely világszerte küzdeni fog a keresztényüldözés ellen évi 3 millió euróból. Azt nem tudjuk még pontosan megítélni, hogy milyen hatással lesz a keleti illetve a déli nyitás politikájára az új…..
Legyen szó házi készítésű lekvárokról, befőttekről, vagy bolti szószokról, savanyúságokról, gyakran fordul elő, hogy a fedél olyan durván rászorul a befőttesüveg nyakára, hogy ember legyen a talpán, aki megbirkózik vele. Vannak azonban praktikák, amelyekkel a leggyengébbek…..
Nyájas Olvasók!   Töredelmesen bevallom nektek: elbasztam az életem! Ez van, nincs mit szépíteni, ráadásul kizárólag az én hibám. Nem okolhatok senki mást, nem mutogathatok, nem kereshetek mentséget se kifogást, én nem tanultam meg a 43 évem alatt normálisan lakhelyet választani. Pedig egy…..
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. A korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. A Transparency International (TI) szerint az elmúlt esztendő a…..