Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elégedetlen néptömeg

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik ilyen dolog, az Antal Nimród rendezte Through the Never film volt, amit teljes egészében a zenekar finanszírozott. James Hetfield frontember egy interjúban elmondta, hogy nagy csalódást érzett, amikor kiderült, hogy a kívánt létszám kis töredéke nézte csak meg a filmet, de…..
Subba Lendületes hetet! 2015.12.07 07:15:00
elégedetlen néptömeg 2015.12.11 22:41:11
@TamásKovács69: De még mennyire! Geci!
Gondolom fake, de ezen a luvnyán háborog most az internet. Ugyanis azon lamentálgat, hogy miért kúrjunk a kutyánkkal.  Mondjuk eleve azonnal rakjon kúrós videót, mert így nem őszinte. Én láttam kutyás-kúrós videót és egészen meglepődtem, hogy mennyire bejön a dögönek…..
Subba Egy mém mindenekfelett 2015.12.08 19:07:25
Jój, ahogy a Habonynak hogy csipkodja az arcüregét a kvaliti kokó, AWWWWWW! Itthon bizony nem ehhö van szokatva B) És akkor ezennel ki lett ez maxolva...
elégedetlen néptömeg 2015.12.11 22:29:39
A patinás Classic Rock Magazine után egy másik nagyhírű rocklap a brit Metal Hammer is közzétette az év szerinte legjobb rock/metal lemezeinek 30-as listáját. Alább tehát 30 nagyon jó lemez a zene fémesebb világából.  30. AHAB - The Boats Of The Glen Carrig (Napalm)29. SHAPE OF…..
Subba Headset 2014.09.30 07:33:49
Jó reggelt, sziasztok B)..
elégedetlen néptömeg 2014.10.01 00:26:58
Nemrég két részletben lehoztuk a Lángoló Gitárok idei év ötven legjobb albumának listáját, most pedig az oldal szerkesztőinek saját évértékelését raktuk össze. Külön érdekesség, hogy az a bizonyos top 50 az alábbi listákból állt össze. Vajon, hogy lehetett az Arctic…..
Na akkor lessünk még listákat. Most éppen zenészekét, mert bármilyen hihetetlen, ők is hallgatnak zenét, és nekik is volt kedvencük 2013-ban. Megkérdeztünk párat nyilatkozzanak erről, el is küldték nekünk a top akárhanyas listáikat, mi pedig ezeket ahogy jöttek, bemásoltuk ide…..
Subba Anyád: Mi van a taskamban 2013.11.22 09:00:00
A terhesség állítólag megbolondítja a kismamákat lelkileg, na ennél a fiatal asszonynál ez egy Amerikából Kabára visszatelepült kamu alteregóban, Jeanie-ben manifesztálódott. Én totál megértem amúgy, ilyen szekrénysor elől muszáj valamibe menekülni. Van blog is.…..
..
elégedetlen néptömeg 2013.11.09 01:13:45
@Gutowsky: Keresd a hibát...biztos a napiszarról nyúlták..:)
PRINTSCREEN - Nem nagyon tudunk mit hozzátenni a magyar Twitter urának (vagy a Twitter magyar urának?) a magyar válogatott Hollandiától elszenvedett 8-1-es vereségére adott reakciójához, mert úgy tökéletes, ahogy van:     Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most csak sima…..
Rendhagyó módon az e heti TOP 10-es összeállításunknál a kollégáink nagy részét békén hagytuk. Ennek két oka is volt. Egyrészt, hogy rákészüljenek a következő heti listánkra, másrészről pedig egy olyan témát választottunk, amihez hitelesebb, ha a hazai keményzenei élet…..
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
elégedetlen néptömeg 2010.08.27 17:06:57
Hol a faszba' élt eddig ez a sok okostojás? Talán a holdon, az elmúlt néhány évben?? Hát nem a tetű bankok könyörögtek napról napra vazzeg vegyé' fel ilyenolyan hitelt, és milyen qrva jó lesz, mert a devizaalapúnak csak akárhány% a kamata?? Nem a milliárdos profitot termelő tetű bankok voltak akik ELHITETTÉK, a sok kispénzűvel akik amellett, hogy 20-30 éve dolgoznak éhbérért, és csak a lakásuk az egyetlen vagyonuk vegyenek fel devizaalapú jelzáloghiteleket?? A csóró - akinek persze még megtakarítása sincs az alacsony bérek miatt - az persze ráharapott. (És most nem a felelőtlen, hitelt hitel után felvevőkre gondolok, persze az is érdekes, hogy a 4-ik bank mire föl ad +hitelt a parasztnak...)És mindezek után ugyanezen bankok LEHÜLYÉZIK azokat akiket még 20-30 évig zsigerelni fognak? Ki a fasz gondolta volna pár éve, hogy bejő a nagy "váság" és 40%-al megugrik a törlesztőrészlet, meg egy halom embert kibasznak a melóból a nagy "váság"-ra hivatkozva?? ü1, és ü2 biztos nem tudta, de a "fantomközpont"nak biztos volt sejtése, hogy nagy bazmeg lesz itt, mégis hiteleztek boldog-boldogtalannak tudván előre azt hogyha a hitelek akár 10-20% bedől akkor is jól járnak...Akinek pedig TISZTESSÉGES munka mellett sommás megtakarítása van ebben az elbaszott országban, és soha semmilyen hitelre nem volt, nincs, és nem lesz rászorulva, és mindent ÖNERŐBŐL ért el (anyuci-apuci kizárva) az nézze meg magát jól a tükörben mert ő is egy kibaszott "fantom" mint akivel ü1,ü2,ü3stb...beszélt. És elárulok mégvalamit ezt a hitelbizniszt ebben a formában csak itt ebben az országban tudták megcsinálni, mert itt él a legtöbb hónapról-hónapra élő, magát szarrádolgozó ember, akiknek még esélyük sincs 200ezer forintnál többet látni egyben, hacsak nem nyer a lottón valamelyikük...
elégedetlen néptömeg 2010.08.27 17:14:21
@nezavarjmasokat: "állambácsi elengedi"?? - te télleg a hódró' gyütté baszod....a hiteleket MAGÁNBANKOK adták. Megsúgom nem fogja "elengedni" állambácsi a te pénzedből a hiteleket...
elégedetlen néptömeg 2010.08.27 17:17:38
@nezavarjmasokat: a seggbebaszástól biztos hogy nem érezted volna magad jobban, de pár millától lehet...