Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaros fityma

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Szaros fityma 2021.12.21 19:44:00
@Szipovic: Lehetett volna whitelist is, csak ugye mig nekunk volt idonk mellett is elolvasni az osszes commentet, nekik nem.
Nem valószínű, hogy véletlenül szól mostanában minden második poszt a BKK Facebook-oldalán az elsőajtózás népszerűsítéséről. Ez nyilván annak a jele, hogy radikálisan növelnék az ilyen vonalak számát, s e növelési szándék pedig alighanem egy lázas bevételmorzsa-keresős játék darabkája. A nem…..
Hát elég fullba tolja a Toyota, ha tényleg megpróbálta elhitetni Katával, hogy igazából neki kényelmesebb, hogy 15 ezer helyett 150 ezret kell fizetnie egy új slusszkulcsért. Mondom ezt a márka nagy barátjaként, nekünk is ez van ugyanis, és csodálatosan szuperál, pedig egyáltalán nem mai…..
Szaros fityma 2016.12.05 10:29:33
@kicsitomi:
Szerintem fingjuk nincs rola,hogy mukodik az amcsi ceg.
Altalaban franchise-jellegu a kepviselet, a dolgozok nem a Toyota alkalmazottjai,hanem mindig az adott kepviseletet uzemelteto vallakozo ala tartoznak.
Sem magyarorszagon,sem europaban nem forgalmaznak Sciont, nem ertem,miert nem az amcsiknak irt,miert a toyotat partnereket baszogatja.

Egyedul ott hibas a ceg, hogy nem nyomozta ki az illetekesek elerhetoseget.
Lauráéknál egy hétig nem volt tévé meg telefon, de nem ez volt a legnagyobb szívás az esetben. UPDATE: Hogy egyértelmű legyen: az otthoni szolgáltató a Telekom, de a mobil az Telenor. Kedves Homár! Szeretnék tanácsot kérni és/vagy kidühöngeni magam a T- csoport…..
Szaros fityma 2015.05.07 20:26:25
@gabors:
Az is a T hibaja,hogy a call center beosztasokat ugy kesziti el,hogy csucsidoben 10 perc felett van a varakozasi ido.
A 10 perces varakozasi idot a letszam 10-15%-os novelesevel mar siman megfelezed.

Persze a hatosag is hibas,mert csak eves szinten var el egy atlagos varakozasi ido maxiumumot,es ha tovabbkapcsolnak,ujra indul a szamlalo.
Szaros fityma 2015.05.08 07:16:02
@EzWokEn:
Igen,kek szam,pont ez a baj.

A gyerekes resszel nagyon is egyet tudok erteni.
Mindenki a klimavaltozasra van raporogve,pedig a kezelese tized annyi energiat nem igeny,mint a nepessegnovekedes.

Lehet, radikalis vagyok, de szerintem a fold megtelt,a szaporodas mar nem szabadna, hogy alanyi jogon jarjon mindenkinek.

Elkepeszto felelotlensegnek tartom az ilyen egyejszakas kalandokbol a 2-3 havonta valtakozo alberletbe gyereket szulni.
Mennyire kell onzonek, szivtelennek lennie egy nonek ahhoz, hogy apa nelkul, lyukas cipoben neveljen fel egy gyereket?

A kinai pelda nekem tetszik, itthon pont az ellentetje megy.
Minel tobbet szulsz,annal nagyobb adokedvezmenyeket kapsz.
Vicc.
Szaros fityma 2015.05.08 07:20:44
@Arcade Macho:
jo otletek.
Meg annyit javasolnek,hogy az agyverzeses nagyi a szamitogepen ne windozt futtasson,hanem linuxot,vagy irjon sajat operacios rendszert.
Itt van nekünk ez a Lázár János nevű egyén, akit egy ország szeretett meg, zárt szívébe, tisztel és becsül arrogáns, nagyképű beszólásaiért, másokat lenéző viselkedéséért, sikeresen megvalósított közpénzlopásaiért. Ez így együtt mind a Lázár, olyan amilyen: a…..
Na, hát az alábbi szövegben is hivatkozott ráutaló magatartásnak meg a 2003-as törvénynek augusztustól lőttek, de addig sajnos még ez van. (Ha valakinek kimaradt volna a hír, az augusztus 1-jén életbe lépő új szabályokról itt olvashat.) Tisztelt Homár, A T-Mobile nagyon…..
Nem jó - mondta Batgirl, és a negyedéért javíttatta a tabletjét. Sokadszorra derül ki, hogy érdemes gyanúsan drága vagy fura megoldás esetén máshol is megnézetni az elromlott kütyüket. Bár amíg garanciális, én nem vinném nem szakszervizbe.  Kedves Homár! 2014.05.12-én…..
Na, most légy okos Domonkos! Ki a hülye? Az utas, aki bevette, hogy elég egy eltépett jeggyel utaznia (mért is lenne elég? azt bárki, bármikor eltéphette volna, se dátum, se semmi nem bizonyítja, hogy ő hol áldozta fel az utazáshoz) vagy már megint a BKV, mert nem ellenőrzi a…..
Jelen időben vagyunk, valahol Északnyugat-Angliában. Ha pár szóval el akarnám mesélni, mi történt az elmúlt évben, csak kiválasztanék egy tetszőleges napot. Legyen mondjuk tavaly december 30. 6:40-kor csörög az óra. Kinyomom, újra csörög, megint kinyomom, aztán ha már elég…..
Tangakorc szenvedélyes levélben vetett fel egy sokakat érintő témát: Hilda! Lyó téma! Légyszi, vitassuk má'meg hogy a kapualjakba sumák módom beosonó, v. banga vénasszonyok által beeresztett, erőszakos postaládás szórólap terjesztők ellen, akik tele tömik a ládákat,…..
Szaros fityma 2015.04.25 20:02:41
@lutria:
Ket lehetoseg van :
- kirohognek feljelenteskor
- szidjak az anyadat, hogy azert nincs idot az idoseket utcan fosztogato trogerek utan nyomozni,mert ilyen baromsagokat inteznek.
Szaros fityma 2015.04.25 20:06:10
@uns97:
Szivesen elcserelem a szorolapjaimat a kertedre :)