Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zvuf

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A japán konyha zászlóshajója ezerféleképpen elkészíthető, mégis a legtöbben nyers tengeri ételekre asszociálnak vele kapcsolatban...
zvuf 2022.06.07 21:52:09
@TanNé: Szerintem senki nem akar téged győzködni.
Ettől függetlenül, nekünk pedig finomak.
2021-ben elég nehéz már elhinni, de a '80-as évek végétől a '90-es évek közepéig az amerikai progresszív metal csapat, a Queensryche az egész rockszíntér egyik legszimpatikusabb, legintelligensebb, legelőremutatóbb és legszerethetőbb zenekara volt. Ma azonban szinte tankönyvjellegű példájává váltak…..
zvuf 2021.10.19 20:57:52
A 80-as évek zenéje a gyengém, kár lenne tagadni. Talán a véremben van, mert akkor születtem, és babakoromtól ez vett körül az MTV-nek köszönhetően. És most, hogy Prince után George Michael is elment, elgondolkoztam: kik is azok a popelőadók és együttesek, akik nélkül egészen más lett volna a '80-as…..
Ha van ikonikus alakja modern zene történelmének, aki mindenkinek kortól, származástól, nézetektől, vonzalmaktól és műfajtól függetlenül példakép, akit nem imádni egyszerre lehetetlen és kissé talán szégyenletes (valamint roppant szar ízlésre is vall, aranyom), az Freddie Mercury. Az Univerzum…..
Az összes, tévén és kizárólag elméleteken élő, tisztességesen beidomított fogyasztó kéjesen imádja szajkózni a következő népi rigmusokat: „Az ilyen öreg szarokra állandóan költeni kell!”, „Csak az új autó a jó autó!”. Ezeken kívül is biztos van még rengeteg hasonló mondás, csak én érthető okokból…..
zvuf 2016.08.27 12:26:12
@egysmás: a közlekedési eszköz, vagy módozat megválasztása a legritkább esetben kényszer.
Inkább kényelmi és financiális szempontok szerint válogat az ember.
A 400e ft-os árkategóriájú járművek között is lehet válogatni, biztosan lehet találni gazdaságosabb közlekedési megoldást.
Van akinek biztosan tök mindegy, hogy mivel közlekedik. Az autó talán a leggazdaságtalanabb közlekedési módozat és teljesen mindegy, hogy új, avagy használt autóról beszélünk.
Valamiért mégis rengeteg új és újszerű autót látni az utakon. Szerinted a tulajdonosaik mind kényszerből vásárolták az új autóikat?
Ma éjjel, szombatról vasárnapra virradó hajnalban,Hvar szigetén...
zvuf 2016.08.01 15:53:59
A Blikk és a Bors is hosszan beszámol mai számában Rékasi Károly állapotáról, bár a tegnapi helyzethez képest sok újat nem tudnak mondani. A Blikk szerit Rékasinak akkora fájdalmai voltak, hogy altatni kellett, a combcsontműtéten ugyanakkor már túl van. Beszéltek Rékasi anyjával…..