Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paranoise

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zaj-baj Muzeális élmények 2018.06.24 04:09:04
Ma van a múzeumok éjszakája. Ezt leginkább onnan tudom, hogy a délután során többször elhúzott a fejünk felett a Goldtimer Alapítvány Li-2-es repülőgépe. Aranyos, mesebeli jószág, hangos brummogással párszáz méter magasságban röpködött felettünk, miközben a városnéző program utasait vitte…..
Zaj-baj Hajnali ébresztő 2018.06.10 06:59:29
És most a jelen: A Budapest Park ezen a nyáron jóval hangosabb, mint a korábbi két, viszonylag nyugodt évben. Múlt héten is, most is a hétvége mindkét éjszakájának nyugalmát megzavarta, ma hajnalban olyan hangos, hogy csukott ablaknál is lehetetlen volna aludni (UPDATE: Bár a Budapest Park…..
Zaj-baj Fel, Támadunk... ! 2018.06.10 05:19:34
A látszat ellenére megvagyunk, sőt, az utóbbi félévben egész komoly eredményt sikerült elérnünk, bár a tevékenységünk a Facebook-felületre helyeződött át. Mivel ez várhatóan a jövőben is így lesz, javaslom, akit érdekel a téma, vagy érintett Dél-Pest (Ferencváros, Kőbánya, Kispest, Pesterzsébet)…..
A mi világunkban már nemcsak a szoptatás/babatáp, babakocsi/hordozó, dolgozó/otthonmaradó anyu, együttaltatás/saját kiságy, cumi/nem-cumi eldöntendő kérdések nehezítik a várandós- és friss szülők életét, hanem az oltassam/ne-oltassam dilemma is. Két szembenálló kérdésben így fogalmazható meg talán a…..
Deansdale Update Norbi védelmében 2016.09.02 22:15:34
Schobert Norbert kolléga egy félig jóindulatú, félig pénzhajhász figura, aki próbál az emberek karcsúsításán meggazdagodni. Láttam már ennél nemtelenebb kezdeményezéseket bőven, úgyhogy nem tudom igazán elítélni a srácot - elvégre sokan lefogytak a segítségével, s még többen is fogyhatnak a jövőben,…..
paranoise 2016.09.03 21:05:55
@Deansdale: Szerintem meg megkereshette volna az eredeti forrást, és elolvashatta volna, mielőtt beleköt abba, aki mondta. Én is megtaláltam a teljes mondatot, olvasóként, kb. 10 másodperc alatt. Csak akkor persze nehezebb kötözködni, megértem.
Zaj-baj World is Mine? 2016.07.30 00:26:19
Nem azért nem írtam mostanában, mert ellustultam (na jó, ez is benne van), hanem, mert ebben a szezonban, csodák csodája, úgy tűnik, valami megváltozott. Oké, a szezonnyitó környékén, április végén volt némi lárma a Budapest Park felől, ekkor küldtünk is nekik egy kissé provokatív kérdésekkel teli…..
Az előző bejegyzés folytatása végül elmaradt - egyszerűen feleslegesnek tartottam tízszer egymás után leírni, hogy már megint hangos a buli. De ha már teljesen váratlanul a tél (vagy ősz? vagy tavasz? vagy mi...) közepén írok új posztot, pár szóban mégis visszatérek rá. Az…..
A parizer vagy más néven párizsi az egyik legnépszerűbb felvágott. Készítésének módja, tartalma városi legendák sorát ihlette. Én persze nem hiszek bennük, mert nekem van egy saját használatú. Egyik gyermekkori haveromnak a papája szocialista összeköttetéssel - a fiataloknak:…..
paranoise 2015.10.16 18:38:03
@RTB: OFF: Nem vigasztalni akarlak, de az ékszerteknős akkor kezd haldoklani (legkésőbb), amikor hazaviszed, sokkal többet árt neki az, ahogyan otthon tartani tudod, mint neked bármilyen ízfokozó...
Egyébként a párizsi igenis jó is tud lenni, és a dolog még csak nem is feltétlenül árfüggő.
Zaj-baj Pokolgép és egyéb... 2015.09.06 22:19:26
Rég írtam legutóbb, mert egyrészt egyre könnyebben eljutok odáig, hogy csak legyintek az újabb és újabb zajongásra, másrészt jó pár hétvégét vidéken töltöttem, részben munkával (koncertek...), részben pihenéssel - márpedig általában a péntek, szombat este a leghangosabb…..
Zaj-baj Gyorsjelentés - július 4. 2015.07.04 22:22:36
Meglepően hosszú nyugalom volt mostanában, a "ballagás hétvégéje" óta (június 12-14.) igazából nem hallottunk különösebb zajongást - akkor persze bőven, a már részletezett péntek éjszaka után szombat este-éjjel is állt a bál valamelyik helyszínen (hogy pontosan hol, azt…..
Zaj-baj Villámkérdés 2015.06.13 06:54:09
Feltűnt már valakinek, hogy a XI. kerület (pontosabban, nehogy belekössenek: Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata) által engedélyezett két nagyobb éjszakai szórakozóhely - Cafe del Rio, Barba Negra Track - a kerülethatáron helyezkedik el, és a színpada kifelé, a…..
Kicsit elvesztettem a fonalat, de azért, ha nem is pontos dátumokkal, megpróbálom visszaidézni az elmúlt hónap élményeit... Időm van rá, ma este a Barba Negra Track adott nekünk koncertet ajándékba (Kowalsky meg a Vega), pedig a kutya se kérte...  Legalább a telefont felvették,…..
Zaj-baj Gyorsjelentés - május 10. 2015.05.10 21:08:08
Meglepő módon az előző hétvégén pénteken is, szombaton is (május 1-2.), sőt, a mostani hétvégén is (május 8-9.) majdnem tudtunk aludni... Május 1-jén és 2-án éjjel ugyan hallatszott némi ütemes morajlás a Budapest Park felől, s az esti órákban a Barba Negra Track is…..
A továbbiakban ha nem is naponta, de legalább hetente egy viszonylag rövid, tényszerű bejegyzést teszek közzé arról, mikor melyik szórakozóhely milyen zenei programmal szórakoztatott bennünket - akaratunk ellenére. Ezt a hétvégét is a Budapest Park nyerte. Csütörtökön ismét…..
Zaj-baj Az első nyári éjszaka... 2015.05.02 21:45:08
Megkezdődött a buliszezon, megnyitott a Budapest Park. Az első két évben nem volt velük sok gondunk, egy-két rendezvényüket hallottuk ugyan, egyszer fel is hívtam őket (rám is csapták a telefont rögvest), aztán a Facebook-on váltottunk egy-két meglepően pozitív üzenetet. Tavaly…..
Zaj-baj Zajongunk... 2015.04.26 08:32:02
Évek óta csak magamban, illetve a közvetlen ismeretségemben morgolódom: hétről-hétre, hónapról hónapra zajosabb a világ, A zaj ugyanúgy szennyezi a környezetet, mint a szemét, a különböző égéstermékek - vagy akár a mesterséges fény. Ha éjszaka érkezel Budapestre, már…..
Zaj-baj Elő-hang... 2015.04.25 18:10:59
Több éves visszafojtott bosszankodás, düh, stressz - és elsősorban az egyre elkeserítőbb kilátástalanság az, amiért ezt a blogot most megpróbálom elindítani. Amikor 11 éve Kispestre költöztem, idilli nyugalmat találtam itt. Csendes utcák, békesség, nyugalom - akkoriban azt…..