Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Akir wej dA money

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rólad, Ninive, ezt parancsolta az Úr:Neved nem marad fenn többé,isteneid házából kiirtom a faragott és öntött bálványokat,megásom sírodat, mert átkozott vagy!”Náhum 1,14 Egy éve, 2014. június 9-én egyetlen nap alatt esett el Moszul (az ókori Ninive), mikor az Iszlám Állam…..
A Guiness Rekord Társaság fájdalommal vette tudomásul, hogy 2015. május 11-én, 78 éves korában elhunyt Isobel Varley, aki a világon hivatalosan is a legtöbb tetoválással rendelkező hölgy címét birtokolta. A tetoválásokért és testmodifikációért rajongók körében…..
Mit csinálnak azok az emberek, akik nem a Caesar Palace mellett napozva, kaszinókban lebzselve költik a pénzüket Las Vegasban?..
Na ezt most gyorsan megírjuk, mielőtt a felsőoktatási államtitkárságon újabb fázisába lépne a nagy szakritkító ötletbörze. Az Electrolux 60 országot megmozgató nagy nemzetközi formatervező versenyén az idei 1500 versenyzőből 7 magyar is bejutott a legjobb 100 közé, simán…..
Annyi jó játékról írtam már, nézzünk most egy igazi retekszart. És annyi ország játékairól kifejtettem xenofóbiás véleményem, hogy ideje kis hazánk vizeire evezni. Ezt a játékot a magyar Neocore Games kalapálta össze és 2008 nyarán meg is jelent. A Neocore egy viszonylag új csapat, mire ők…..
Tovább szigorított a parlamenti többség a vasárnapi zárva tartáson: már a világörökségi területeken sem nyithatnak ki az üzletek a hét utolsó napján. Számos település a turizmus érdekében enyhítésért próbált közbenjárni a kormánynál, ugyanis a vasárnapi…..
El Akir wej dA money 2015.05.08 17:17:33
@hanta boy: Hallod te aztán retardált vagy.
A két-három gyerekes családanya akiről beszéltél, most már egész héten a gyerekeivel töltheti az idejét, ugyanis kirúgják.
worth it?

A nagyobb "multiknál" dolgozó vezetőség nem annyira retardált, mint a kormány illetve az ország nagy része, és nem fogja fölöslegesen alkalmazni azokat az embereket, akik eddig vasárnap dolgoztak, hanem egyszerűen szélnek engedik őket.

Ők csak kis mértékű veszteséget fognak elszenvedni, ugyanis a vasárnapra eső bevétel nagy része a hét többi napjára átkerül, de az egyszerű emberek kényelme csökken.
A Kaspersky Lab februárban robbantotta a bombát: ráakadtak egy olyan rejtélyes hackercsoport nyomaira, akik hosszú évek óta fertőzik az interneten befolyásos személyiségek, nagyvállalatok, kormányügynökségek rendszereit. A homályba burkolózó Equation-csoport, becenevén a net…..
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..