Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszli

52 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húh de rég írtam. Nem is ettem mostanában csak a régi megszokott zacskósleveseket. De mentségemre legyen, hogy levizsgáztam, aztán betörtek, aztán elköltöztünk új albérletbe, és most innen írok:) Minden kedves női olvasómnak kívánok továbbá boldog nőnapot:) Tudom, hogy…..
Zacskós elemző blog BUÉK 2009.01.06 00:35:17
Gyerekek, betojok! Megint megnéztem mit lehet beírni a google-ba, hogy megtaláljanak minket, halálra röhögöm magam:"mit jelent ha valaki szereti a gyertyalángot""rossz kinézetű ember elemzése""utolsó vacsora elemzése képek"És beírtam, és tényleg elsők…..
Zacskós elemző blog Karácsony 2008.12.24 16:31:54
"Olyan jó néha angyalt lesni,s angyalt lesve a csillagok köztIsten szekerét megkeresni.Ünneplőben elébe menni,mesék tavában megfürödni,s mesék tavában mélyen,mélyen ezt a világot elfeledni."(Wass Albert)Ezzel az idézettel szeretnék mindenkinek boldog karácsonyt…..
Nagyon finom! A levesbe kell beletenni, megpuhul, és sokkal jobbá, ízletesebbé teszi a levest. Így már nem is tűnik olyan üresnek, még a leggyérebb és legkevésbé finom leves sem. Szerintem édemes kiróbálni! Árat nem tudok írni, mert anyukámtól szereztem be az első két…..
Általam nem ismert okok miatt kikerültünk a http://gecivagyok.blog.hu/ oldalán a linkajánlóba. Talán ismerjük egymást? Vagy én is gecivagyok? Nem tudom minek köszönhetem, de igazán hízelgő:DMásrészt megnézegettem, hogy miket írtatok be a google-be, ami alapján eljutottatok a…..
Kissé ünnepi hangulatom van most, ezért dizájnt váltottunk! :) Ne ijedjetek meg, ez még mindig a Zacskósportál!Olyan jók ezek az ünnepek, megtelik a szívünk melegséggel és fenyőillattal! Már alig várom a fa diszitését, az ünnepi vacsora főzését, a sok idióta karácsonyos…..
Kissé nehézkesen indult az este, mert mindenki késve érkezett. Ez több szempontból volt rossz, egyrészt nagyon éhes voltam, és szagoltam a finom illatokat, másrészt szegény szakácsnőnk azon aggódhatott, hogy ki fog-e hűlni a kaja. Egyébként a 10 perces késés kötelező etikett,…..
Előétel: Fokhagymakrémleves cipóbanFőétel: Nagypapám spacialitása (kis segítség: sertéshús, uborka, almapaprika, musár)Desszert: "édes kis semmiség"Na majd meglátjuk, mit takar a sok művésznév!:) Húh de éhes vagyok! Nyamm..
Előétel: Palócleves (Adri nem szereti a zöldbabot, úgyhogy neki lesz valami meglepi, ha nem kóstolja meg ezt)Főétel: Fűszeres csirke tepsiben, telfölös-juhtúrós kabátbanKöret: petrezselymes krumpli vagy sültkrumpli választható,         …..
nyuszli 2008.10.30 22:14:52
Úgy döntöttem, hogy megkérem Adrit, írjon valamit a vacsorámról, mert én nem tudnék reális képet alkotni róla. Szerintem fantasztikusan ízletes volt és a mesterszakácsok is irigykednének isten adta tehetségem láttán:D Két hét múlva folytatjuk csak a csatát, addig is jeletkezem…..
Amint odaértünk Adrihoz, már a folyosón kellemes illatok vártak minket. A gyertyafényes asztalnál csak egyetlen hibát fedeztem fel: a kést élével befelé helyezzük el az asztalon, és nem fordítva. :) A welcome drink azonban elfeledtette velem mindezt: Grappa!!! Akkor most tartok…..
Zacskós elemző blog Olaszos menü 2008.10.19 21:29:00
Megérkezett Adrienn menüje a postafiókomra, úgyhogy megosztom Veletek. Holnap megyünk hozzá és engem lassan a sírás kerülget, mert olyan jó kaják voltak/lesznek, hogy nem tudom, van-e értelme így főznöm:( Mindenki lefőz:( Az előételről fogalmam nincs mondjuk (a…..
Maggi tárkonyos raguleves   Na szóval...engem ért a megtiszteltetés,blablabla...;)Eddig úgy vettem észre,hogy rosszabbnál rosszabb leveseket mutattok be:) na ez most egy kivétel lesz.Én a Maggi tárkonyos ragulevest,mint egyik kedvenc porlevesemet fogyasztottam el.Először is kell…..
Amint odaértünk és beléptünk az ajtón, nagyon kellemes látvány fogadott minket: a gyönyörűen feldíszített asztal gyertyákkal! Minden italtípusnak volt külön pohara, a bornak, a pezsgőnek, még a víznek is. Ez utóbbit sajnos nem használtam, ellenben az első kettőt olyan…..
Holnap megyünk Annához. A kis titokzatos nem árulta el nekünk, hogy mi lesz a menü, úgyhogy csak holnap tudjuk meg. :) A legfrissebb írás ezzel kapcsolatban holnapután érkezik a blogra. Adrika még mindig nem küldött nekem képeket, úgyhogy nem néztek Ti sem. Talán jövőhéten:)…..
Engem ért az a megtiszteltetés, hogy az áprilisi sztárvendég szerepét tölthetem be. Ezúton is szeretném megköszönni kedves barátnémnak, hogy rám gondolt :D De vágjunk is mindjárt a közepébe:) Az általam választott leves: Knorr instant brokkolikrémleves pirított…..
   Csütörtökön 7-kor gyűltünk össze Hűvösvölgyben a villamos-végállomáson, hogy meglátogassuk az első szakácsot, Misit! A résztvevők: Adri, Anna, Gergő, Juci, Misi és én. Izgatottan vártuk a padlizsánkrémet (amiről én még sosem hallottam), az ananászos csirkét…..
Ez az a paradicsomleves, amire nullát adtam (a mozzarellás volt a nagyon finom!). Nos az az igazság, hogy van remény, ugyanis kaptam belőle egy zacskóval ajándékba, és így kénytelen voltam újra megkóstolni. Minél többet kóstolgatom, annál ehetőbb:D A burgonyalevesüket már…..
Nagyon finom! Úgy látszik, bejönnek nekem ezek a kaják. Egy baj volt csak vele, a rizs nem puhul meg, ha nem öntesz bele elég vizet! Inkább tegyünk bele többet szerintem, és akkor irtó finom lesz. Pedig ezt írja a honlapjuk: "...azzal is kedveskedik Önnek, hogy a rizst…..
Mi is lenne Veletek, ha én nem lennék! Még a végén hallgatnátok a hátoldalon lévő utasításra, pedig nem szabad! Azt írja ugyanis, hogy csak meg kell pirítani az olajban a darált húst, ami nem igaz, mert akkor kemény marad. Én a húst még leöntöttem legalább 5 dl vízzel, és…..
Isteni! Egy kis tejszínnel kell csak összekeverni a port, majd a csirkére ráönteni, és egy kivajazott serpenyőben bedobni a sütőbe! Ezzel a 20 perccel van csak gondom, amit az étel eltölt a sütőben. Én percre pontosan, az órámat nézve, alacsony lángon készítettem, és hát sajnos…..
 Vége a nyárnak, és kezdődik újra az egyetem. Sajnos…:( Viszont a blog szempontjából sok újdonságot tartogat számunkra ez a szezon! Nemsokára elindítjuk kedves csoporttársaimmal a „Vacsoracsata az F2-ben” című játékot, amit a zacskós blog élőben…..
Egészen finom, laktató. Mindent kihoztak belőle, amit lehet egy ilyen jellegű levesből. Biztos forrásból tudom, -de nem árulom el, hogy honnan- hogy a húsgombóc nem bomlik le a gyomorban (akik jártak patológia gyakorlatra, azok tudják). Olyan ez, mint a placebo étel, azt hiszed, hogy…..
:)))))))))) Olyan boldog vagyok!!!! Bekerültünk a legjobb 72-be, ezt nézzétek: http://www.goldenblog.hu/cgi-bin/goldenblog/index.cgi?view=ck&tID=672&nID=24904&nyelv= Ha továbbjutunk, akkor lehet, hogy Ti is szavazhattok a blogra:) Szuper ez a blog, mindenki látja:) Meg is…..
Aki nem értené mit jelent a cím: bolognai tészta paradicsom szósszal (természetesen por). Nem is olyan régen írtam ugyanerről, csak az Maggi volt, most pedig írok az ilyen nem reklámozott, olcsó Plusszos porkajáról, hogy legyen összehasonlítási alapotok. :) Tényleg két főnek…..