Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anya1111

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adott egy évek óta Magyarországon, Budapesten élő, magyar származású, de már Norvégiában született szerző, aki most úgy döntött, elköltözik Magyarországról. Az indokait hét pontban foglalta össze, én pedig úgy éreztem, érdekes vitaindító lehetne belőle, így összefoglalva most elétek…..
anya1111 2016.06.10 16:55:00
@Tiszteltetem Brüsszelet: És a gyerekek miatt, mert ez a mai oktatási rendszer hasonló a nagymamám által tanultakkal. És az orvosi rendszerért, mert azért ott vigyáznak arra hogy a kórházban legyen fertőtlenítő, ne a bakteriális fertőzésben haljon meg a szívműtét után a beteg. És az ennivalóért, mert ég és föld a minőség. És a lehetőségekért, mert ott van életpályamodell, nem ilyen hazug lózung mint itt. Ezekért is.
anya1111 2016.06.10 16:55:51
@Boka1: Milyen többség? Akik elmentek szavazni annak a nagyobbik része nem a többség. Ez a diktatúra azoknak köszönhető, akik nem mentek el szavazni. Ez egy következmények nélküli ország, soha nem lehet igazad, nem lehetsz okos, csak ha a baráti körben vagy. "Rokonok " ehhez képest tiszta polgári rendet csináltak. És a választók nem értenek semmit, az ellopott milliárdokat, csak mosolyognak minden hónapban ha látják a rezsicsökkenést. Rendkívül korlátoltak az emberek,
anya1111 2016.06.10 16:56:02
@gumicukor1: Azért mert az MSZP-s lopott akkor a Fidesznek szabad nagyobbat lopni? Miért kergették el az MSZP-t? Mert loptak. Persze mindig rajtunk múlik, csak emelje fel mindenki a fenekét, és menjen el szavazni, ez egy lusta nép.
30/40 Story Extra - tévétükör 2016.01.12 03:12:29
Az RTL Klub kinyírta ugyan a sztármagazinját a Reflektort, de rögtön kreált is egy másikat, mégse szabaduljunk meg olyan könnyen a hazai celebritásoktól, mert az élet nélkülük nem is lehet habostorta, csak valami szürke kovász, amiben senki sem hempergőzik szívesen. És persze feladatot kellett adni…..
anya1111 2016.01.12 16:39:41
Újszerű módszerrel támadja Juhász Péter a belvárosi ingatlanmutyit. Facebook-oldalán arra buzdít, hogy követői szálljanak be egy ingatlanüzletbe: vegyenek meg egy helyiséget 115 millióért, és adják el 150-ért.Igen olcsón, alig 78 millió forintért szeretne túladni egy Deák…..
Vasárnap éjfélkor lezárult a Magyarország és én pályázat beküldési szakasza, rengeteg levél, írás érkezett, ezek szépen folyamatosan jelennek majd meg itt, a blogon. Ilyen írás a mai is, ami a kormány minapi bejelentésére, a Gyere haza fiatal kampányra reflektál. (fotó:…..
anya1111 2015.05.04 08:58:48
@maxval bircaman szerkesztő: de Paksban van a sok pénz, senki nem veszi észre ha eltűnik pár milliárdot. És még mindig van olyan aki a Fideszre szavaz. Fiatalok meneküljetek !!!!!!
Hétköznaponként az ATV-n szinte egyedül készít műsort, hétvégén pedig beköltözik egy celebbel a Tv2 stúdiójába. Új műsora, az Összezárva Friderikusszal olyan, mintha a Való Világot kereszteznénk az Én mozimmal. Friderikusz Sándorral arról is beszélgettünk, hogy miért nem…..
Soha senki nem kérdezi meg a képviselőktől, hogy  mi a feladatuk. Hogy kapták ezt a beosztást, emlékeznek még arra ?   Orbán Viktor úgy viselkedik, mintha apjától örökölte volna a királyságot. Nem képvisel minket, hanem uralkodik rajtunk. Nem vizsgálja mit akarunk, hanem…..