Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F1LTOL (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Martonyi János, egykori külügyminiszter a baltás gyilkos kiadása után nem tudta leplezni a felháborodását, mivel az ő tudta nélkül boltolták le az azeriekkel valakik Safarov kiadatását. Amikor megkérdezték tőle, miért nem mond le, azt válaszolta, hogy nem akkor kell lemondani,…..
Ha becsukjuk a szemünket, a menekültek eltűnnek? Ha börtönbe zárjuk őket, vagy visszatoloncoljuk a pokolba, ahonnan jöttek, a probléma megoldódik? (Ugyanezt a kérdést egyébként feltehetjük a hajléktalanokkal és szegényekkel kapcsolatban is. Attól megoldódik a szegénység, hogy…..
F1LTOL (törölt) 2015.04.27 19:55:14
@Tudományos libsizmus: te, mint valódi, egyből kiszúrod.
F1LTOL (törölt) 2015.04.27 20:00:01
@Tudományos libsizmus: a tiédet te parasztállat. Más? Esetleg egy KISZ-es emléked?
Ha egy párt arra fókuszál, hogy bebizonyítsa, hogy vezető politikusai is érző, esendő emberek, van feleségük, gyerekük, szeretnek főzni, vagy utálnak porszívózni, akkor bizony nagy a baj. A Fidesz most megvásárolt néhány interjút bulvárlapokban, közéleti hetilapban, melyekben…..
F1LTOL (törölt) 2015.04.25 13:03:12
@csak egy néző: hú tényleg, innen nézve Árpi csakis egy háziállat lehet :)
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
F1LTOL (törölt) 2015.04.25 12:56:18
@Kis ember: pontosan. Öröm legyen meg boldogság.