Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nitzer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ördög Nórának nincs visszaút az RTL Kubhoz, jelentette ki Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Story4 TV Arckép című műsorában. Az adás hétfő este tíztől lesz majd látható, a drámai hangulatú beharangozó azonban már elérhető az interneten. Én tényleg…..
Nitzer 2017.11.13 19:41:56
@É2I: "Vagy csak a Kolosinak nem lett meg a kisasszony és ezt fájlalja? (Esetleg meglett és pont ezért fáj? :gonosz: )"
Kolosi inkább a "másik kapura" játszik :-)
Indításként íme egy nemrég napvilágot látott, szemet gyönyörködtető IMAX-poszter, a folytatásban pedig megtaláljátok a Twitteren éppen csak megjelent, legújabb karakterplakátokat (amint lehetőség lesz rá, frissítem a képeket jobb minőségű, nagyobb felbontású…..
A nevem Khan (nem kán, hanem gégefőből ejtve, hán!) és nem vagyok terrorista. Nem hétköznapi ember az, aki azért keresi meg az amerikai elnököt, hogy ezt elmondja neki. Vajon miért teszi ezt és ki ő? Erről szól ez a varázslatosan szép film, amely amerikai cukormáz nélkül beszél…..
Az megvan, hogy Overdose, elpatkolt? Cipő feldobta a talpát? Na, ennél a hülye szóviccekre használt Stöckert Gábor-skálán két és félszer erősebb szóviccel nyitott tegnap este s közszolgálati média Híradója, és még csak nem is azért, mert mostanában a rövid szoknyában,…..
Nitzer 2015.07.08 18:40:35