Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dîszkorzo

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
dîszkorzo 2016.04.20 09:38:40
@bringás bosszantó: szertném jelezni,hogy tekerek,de nem vagyok cigány.Kerdezném,hogy honnan a remek névválasztás,talán egyszer elütött egy kreol srác a régi Csepel-tacskó monstummal?
A múlt héten élesen(?) bíráltam a Dalai Lámát. A mondanivalóm lényege az volt, hogy nem érzem hiteles figurának az illetőt, ugyanis speciális, kiválasztott helyzete erősen segíti abban, hogy ellazult, békés buddhista legyen: nem kell a holnapon aggódnia, nem tud olyat csinálni, ami bizonytalanságba…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása „Kit teremt magának A boldogtalan,S mint védangyalának, bókol úntalan.” (Csokonai) Fekete Nővér – istenem! Szegény Sándor Mária! Vele is elhitették, hogy nagypolitikát csinál, és most keserűen adja föl – a mit is? A korrupció legyőzéséért meghirdetett harcot? Az…..
dîszkorzo 2016.04.05 08:52:06
@Robinzon Kurzor: az inkább a pesti srácok )
Kínos, de egyben elképesztően vicces baki a NatGeón: a Morgan Freemannel készített, Isten nyomában Morgan Freemannel című sorozatuk első részének képe alá a technika ördöge egy másik epizód hangsávját keverte, ami olyan (gyerekes vagyok, tudom) vicces jeleneteket eredményezett, mint a fenti,…..
Érdekes hajtépés zajlik éppen Bernáth József séf és az RTL között, legalábbis valami ilyesmiről ír a Bors: a séf már nem szerepel az RTL terveiben, amit közöltek is vele, de ettől még továbbra is a Konyhafőnökkel azonosítja magát, és a műsor egykori szereplőivel is haknizott, ami kiverte a…..
dîszkorzo 2016.03.25 11:48:29
@sixx miért vagy retardált korcs?: Te képes voltál ezen a néven regelni? Te beteg vagy ! Ha kívülről nézed a reakciódat, nem ijeszt meg?
Március 24-től D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől Barabás Éva váltótársaként dolgozik a műsorban. D. Tóth András már több, mint 10 éve dolgozik az RTL Klubnál. A Híradónak, a Fókusznak, a XXI. Századnak és a Házon kívülnek is készített riportokat, az…..
dîszkorzo 2016.03.24 10:06:25
@Darth Revan: De,szerintem is. Ezt láttam a tegnapi bejelentésnél is. Hebegett-habogott.
Meglepő, vagy sem, egy friss felmérés szerint Kína a legoptimistább ország. A felmérésben vizsgált 17 ország közül ugyanis a kínaiak 41 százaléka gondolta úgy, hogy a világ általában véve javul. A legpesszimistább címet a franciák kapták, ahol csupán 3 százalék gondolta…..
dîszkorzo 2016.02.24 08:52:28
A 20. század egyik legégetőbb és máig aktuális problémája a magyarországi cigányság integrációja. Olyannyira az, hogy a kérdés az ezredfordulón túl is folyamatos politikai csatározások, a mindennapi közbeszéd témáját szolgáltatja, a legmesszebb menő indulatok mellőzése…..
dîszkorzo 2016.02.18 09:08:11
@Pilotax: Mit jelent a PC média ? Személyi számítógép média ?
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
Visszatért a fiúnk a Csangcsung Jatajtól Európába. De rögtön leszögezte: nem azért igazolt a német élvonal éppen kiesésre álló csapatához, hogy válogatott legyen. De nem ám. Ein Mann, ein Wort. Ő megmondta 2010-ben, hogy nem lesz válogatott. Hát most sem lesz. Hiába…..
dîszkorzo 2016.01.05 14:46:11
@lajafix1: voltam hosonló helyzetben. Másképp döntöttem.Megérte.De elég volt a vitából,lenyeg,h érdekeltek vagyunk az eb-n.udv
dîszkorzo 2016.01.05 15:05:11
@lajafix1: ne tovább,de:Mi a jobb, a dicsőség es a pénz vagy a csak pénz.Vajon mi foglalkoztatja ronaldot messi stb,hogy 10 milio/evvel tobbet keresen vagy +1 aranylabda Vagy iden is bl döntő! A Dzs mndn esetben a pénzt választaná,de sok embernek a dicsöség számít,hogy jobb lehet másoknal. Ez az igazi sportember mentalitas.Mert nincs azzal baj ha levezetesnek kinába vagy az usaba megy valaki,de ne 25 évesen.
Elsőre talán érthetetlen, hogy miért foglalkozunk egy zsebbayer hőbörgésével, de a blogokon terjengő narancstrollok agyműködésének vizsgálatát rég tervezem, Mélymagyar Pál írása pedig annyira jól jellemzi a kormányt eltartó tábor gondolkodását, hogy a trollok nyilván…..
dîszkorzo 2016.01.04 12:19:10
@lényeglátó: Te beteg vagy. A sajtó ne legyen egységes,soha ,sehol,semmibe.
Az elmúlt nyolc év barbár szocialista-liberális „kormányzása” után nem volt könnyű dolga a Fidesznek, és emiatt sok kritika is érte kormánypártunkat, a Ténytár részéről is. 2015-ben azonban végre lehullt a lepel, kiderült, hogy a nemzetközi balliberális összeesküvés…..
Mandiner blog A Halál Kalifátusa 2015.11.27 07:01:00
Vendégszerzőnk, Békés Márton történész írása   „Az umma turizmusa a dzsihád.”(Iszlamista jelszó) „Muszlim testvéreim [ummati], hajnalodik már, várjátok a végső győzelmet!Az Iszlám Állam az igazak véréből születik,A jámborak szent háborújából [dzsihad] ered.Ők…..
dîszkorzo 2015.11.27 15:36:14
Szinte oda se figyelve hallgatom a rádiót, a Kossuth szól, magazinműsor. A téma itt is: ISIS. Már engedném el a fülem mellett, mert minden ezzel van tele, így lassan a hócipőm is. A rengeteg kérdőjel, a rengeteg életidegen értelmezés, abszurd módon tényekről folyó hitviták, amik…..
dîszkorzo 2015.11.27 12:14:38
@Ad Dio: Annyiban tévedsz szerintem,hogy az önmegvalósitó társadalom középpontjában nem az értékes es értelmes jó lét all hanem az ember. Az induvidum. Es akkor már csomo kérdésre van válasz.
A vallások elhalásával az iduvidualizmus kiteljesedik mind teoriai mind pedig gyakorlati ertelemben. Ez a jövő,kb 5-25 év.
Vendégszerzőnk, Szerencsés D. Márton írása   Nem féltünk eléggé „Ha elfogadjuk az amerikai történész, John Lukacs javaslatát, hogy a huszadik század 1914-től 1989-ig tartott, akkor e történelmi időszámítás szerint mi most éppen sehol sem vagyunk” – mondta Kertész…..
dîszkorzo 2015.11.26 15:04:20
@Ballib Cenzúra: Ha a keresztények szerint bárki,mindenki kompatibilis a világgal akkor miert akarják,hogy az értékrendjük szerint eljek? Akkor vajon miért úldözik,az eutanaziát,abortuszt,a homoszexualitást,a házasságon kivüli párkapcsolatot,a válást es más vallásokat?
Jelenleg kötéllel a nyakában fészkelődik egy kisszéken és tanácstalanul nézelődik. Időnként feltekint a csomóra, amit saját maga rögzített a plafonon lógó kampóra, majd a sámlira pillant, amire ráállt. Önként, fittyet hányva azokra a jelekre, amelyek figyelembe vételével…..
                                    "kivánom, bár nemigen remélek"                             (Morus Tamás : Utopiájának utolsó szavai)  Közel érezhette magát egy világversenyhez a magyar labdarúgás... Az érzelmi hullámvasút azonban…..
dîszkorzo 2015.10.18 11:16:13
Ketyeg az óra az ORÖ-nél Kedves Kormány! Hihetetlenül értékes ajándékot, soha vissza nem térő lehetőséget kínál a Sors − azaz, cigányügyben egyszer és utoljára még van lehetőség egy bátrat, merészet és szükségeset lépni; kérem, fontolják meg és döntsenek úgy,…..
dîszkorzo 2015.10.13 09:45:55
@vizipipa: Lakatos Béla,Ács volt polgarmestere Pl.