Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misung74

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E blogsorozatunkban „A Hold felfedezése” című időszakos kiállításunk tárgyaiból, illetve a tablókon található – a blog számára esetenként kiegészített – információkból adunk további képekkel illusztrált ízelítőt. Reméljük, hogy a blogbejegyzések kedves Olvasója is kedvet kap ingyenesen látogatható…..
misung74 2022.01.08 22:57:00
@Androsz: Üdv! Csak egy tipp. : n. w. e. s; égtájak angolul. t: top b: bottom. Gondolom a találás helyzetét akarják vele meghatározni.
A konzerv és fagyasztott zöldségek ugyanolyan egészségesek, mint a friss? A zöldségkonzerv egészségesebb, mint a fagyasztott zöldség, vagy a fagyasztott egészségesebb, mint a konzerv? A Harvard T.H. Chan Népegészségügyi Iskola szerint, egy személynek naponta öt -tizenhárom adag gyümölcsre és…..
Pierre Kóstolgat Föld és arany 2021.09.24 10:00:00
  És itt nem a föld aranykorona értékéről van szó, bár éppenséggel arról is lehetne, de most egy festő, borász, étterem tulajdonos gesztusfestészetéről és annak kulináris vonatkozásairól lesz szó. Ami a gesztusfestészet említését illeti nem elég pontos a meghatározás, mert Trombitás Tamás, bár…..
Renovator Burkolás házilag 2020.09.20 18:50:26
Miután a falon és a padlón kiegyenlítettük a felületeket, következhetett a hidegburkolás, amit a mellékhelyiségben kezdtünk, hogy minél hamarabb helyére kerülhessen a wc, valamint az egyik csaptelep, és a továbbiakban komfortosabban lehessen dolgozni. A burkolás egyszerűen felüdülés volt a korábbi…..
misung74 2020.09.21 22:48:48
@eßemfaßom meg áll: Járólapozásnál anno a földnedves homok, cement keverékét misungnak hívták! Ez volt a mostani ragasztó elődje. Ha bőven be volt nedvesítve a járólap, olyan szinten magához rántotta az anyagot, hogy nehéz volt leszedni róla. Fater anno így rakta le a "methlakit" -nem tudom jól írom-e le? 40 év után sem kopog fel a lap!!! Csempézni is beáztatott csempével dolgozott, még a mai napig is "szidják" a kezét, mert ha csőtörés van, vagy felújítás, a csempe vésőgéppel is csak apró darabokban jön le a falról. A mai ragasztók sehol sincsenek az akkori szakiparos tudásához!
Pénzes Zsombi kivezetése nem egyedi eset volt a kis kocsmában. Napi szinten ellátta drámával az agglomeráció a helyet, így én soha nem unatkoztam. Persze egy buszpályaudvar mindig kemény terep és amíg busz járt, addig ember is volt. Bár néha utána is. Ahogy az előző sztoriban felvezettem a kocsma…..
misung74 2019.10.09 23:13:32
Sziasztok! Megelőzvén a kérdést; nem, sajnos nincs Jocó és rossz hír az, hogy nem is lesz. A Jocó sztorit, nem fogom befejezni, mert az élet egy kegyetlen döféssel elvette tőlem a lehetőséget rá.  A dolog kevésbé prózaibb mint gondolnátok. A helyzet az, hogy Jocót lesittelték augusztus közepén,…..
Sosem hálás téma egy aktuális esemény farvizén, a látogatószámra éhes főszerkesztőknek a kedvére tenni. Persze az egyszemélyes bloggerek csak saját magának és az olvasóinak kell megfelelni, s hiába fogom majd jól megkapni, hogy ez a poszt hatásvadász, a tematika mégis megkerülhetetlen. Egy embert…..
Évek óta szajkózza a legkisebb megmondóembereken át, az egészen fősodrú médiáig mindenki, hogy milyen kibaszott nagy szakember hiány van a vendéglátásban, kiváltképp a szezonális körökben. Pünkösd óta járom az északi és déli partot is, hogy megnézzem mit is jelent ez a gyakorlatban, s bár a szezon…..
Nagy volt a riadalom szerda este, mikor Jocó realizálta, hogy az általa előzőleg pórázzal odakötött csaja eltűnt, pedig alig egy méterre cigizett tőle. Már gondolt mindenre, az ötven kilós atlétás gyerekekre, a NAV-ra, a migráncsokra sőt magára Sorosra is, de azért érezte, hogy csaja eltűnésének…..
misung74 2018.07.16 00:31:37
Esküvőt tartani éttermi szempontból sosem egy hálás dolog, kiváltképp ha olyan személyzeted van, mint amilyen Jocónak volt a Joseph's Exclusive Hungarian Restaurantban. Teljes készültség jellemezte a pénteki napot, Májki, Andris, Klárika és a Pacsai gyerek is teljes menetfelszerelésben várta a…..
Jocó agyában sokminden átfutott, hogy hogyan úszhatná meg az esküvőt. Homályos víziók lebegtek a szemében, mikor is betör az ara házába, s ellopja a szerződést, de ez még a legenyhébb volt, mert főleg a gyilkosság különböző változatai tetszettek neki. Elképzelte ahogy tulajdon tenyereit…..
Ass blaster Úristen... 2017.05.09 21:47:49
Ez a poszt egy terven felül beesett videóról szól. Van nekem egy albán munkatársam. Reggelente én hordom munkába és este haza. Jó barátságban vagyunk. Már fél éve ő az én banksman-em ami tulajdonképpen a gép kisegítőjét jelenti. Ez egy külön vizsgához kötött poszt errefelé. Ő ügyel mindenre a gép…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt! Év elején felvettek egy budapesti céghez, közel fél év álláskeresés után minden feltételt elfogadtam, nem akartam tovább keresni. A 3 hónapos próbaidő április közepén járt le, természetesen addig semmilyen…..
A Valentin nap után időrendben az év második utálom/imádom napja: eredetéről inkább csak elméletek vannak, de annyi biztos, hogy az emberek régóta használják április első napját arra, hogy kellemetlen vicces pillanatokat szerezzenek ismerőseiknek. A poénkodási vágy a média dolgozóit sem kerüli el,…..
Van egy rokonom, akit a családfám komplexitása miatt nem tudok bepozicionálni. A lényeg, hogy Ibolyának hívják, de maradjunk az Ibinél. Nemrég ünnepelte a 60. születésnapját, s életének nagy részét a pult mögött töltötte. Rengeteg érdekeltsége volt, bár mára mindentől megszabadult, tele van…..
„Oka volt annak, hogy a világra jöjjek, és túléljem” – nyilatkozta Angela Orosz, a Montrealban élő 71 éves holokauszttúlélő, aki az auschwitzi munkatáborban látta meg a napvilágot, öt héttel annak felszabadítása előtt. Bár sokáig visszakozott, idén februárban mégis tanúvallomást tett Reinhold Hannin…..
misung74 2016.05.17 16:50:31