Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolti10207

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig nem nagyon gondoltam erre, de végül is bármi lehetséges. Szóval vannak az online játékok és a mobil játékok, Az első általában flash alapú, míg a mobilokra vagy HTML 5 nyelven írják a játékot és akkor böngészőben is lehet futtatni vagy egy külön programot írnak és…..
Ritka az a nő, aki nem festi magát, nem készít sminket, nem festi a körmét. Szóval a nők nagy része ad magára, de nem mindenki engedheti meg az állandó fodrászhoz, manikűröshöz járást. Nekik adok egy jó tippet, hogy honnan merítsenek ötletet, esetleg lessenek el technikát a…..
Ha már a nagy berendezés közepette szeretnénk egy kicsit mással is foglalkozni, mint a bútorokkal, ágyakkal, lámpákkal és egyéb lakásba való cuccokkal, akkor itt a remek alkalom, hogy megnézzük a sudoku játékokat. Ezek ilyen logikai játékok, amiket kb a hetvenes évek közepén…..
Kutyáknak a kényelme a legtöbb gazdi számára pont olyan fontos, mint a sajátjáé, ezért nem kevés kiegészítőt lehet vásárolni a kutyánk számára. Lehet venni házat, etetőt, kényelmes pórázt és még spéci kaját is. Ilyesmiket nem csak a normál életben lehet venni, hanem pl a…..
Visszatérve az egyik korábbi gondolatmenetre, ha egy kecót alakítunk, hogy akkor bizony szükség lesz még pár dologra a bútoron kívül. Először is nem árt kitakarítani, majd felmérni a károkat (mindig van és lesz is), majd képzeletben megtervezni, elbattyogni az egyik barkácsboltba…..
Ha már kivásároltuk magunkat az Ikea-ban, akkor legyen itt egy ajánló jóféle berendezős játékok képében, hogy azt a sok cuccot legyen is hova tenni. :) Ha jól számolom, akkor az oldalon nem kevesebb, mint 48 egyedi berendezős játék található. Szóval ha naponta hármat…..
Berendezős Játékok Ikea 2015.05.02 12:43:00
Ha berendezésről van szó, akkor nehéz elmenni az ország egyik legnépszerűbb bútor és egyéb kiegészítőket árusító áruháza, az Ikea mellett. Jelenleg Budapesten és Budaörsön megtalálható 1-1 üzletük, ahol szuper kínálatot találhat mindenki. Mi ha néha arra járunk és van…..
Ideje lenne egy kicsit játszani is szóval most jöjjön egy kis ajánló. Ez nem pont olyan, mint az eddig téma, de attól még nagyon is jók a golyós játékok. A képeket nézegetve egész jól be lehet tájolni, hogy kb miről szól a játék és a nevük is elég beszédes, legalább egy…..
A berendezős játékok nagyon egyszerűek, így leginkább a kisebbeknek ajánlottak. Igaz ha valaki idősebb és mégis játszani akar ezekkel azzal sincs semmi gond, csak az idősebb korosztály már a komolyabb játékokkal is jól tud játszani. Most bemutatok pár egyszerűbb berendezős…..