Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike Hunter

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Égnek meredező mellbimbókat villantott a híres énekesnő. Rita Ora megmutatta azt, ami rajta a legszebb. Nyilván nem számított arra, hogy egy laza öltözékből kikandikáló mellbimbója szétrobbantja az internetet. Nem tudni, hogy megpöckölte, vagy hideg volt. Mindenesetre a látvány…..
Mike Hunter 2015.04.24 02:10:00
@alapos:
Ebben a kategóriában magas a léc, amit valószínűleg ugorva sem érhetsz el. Szép álmokat Marcival. :D
Elképesztő eset történt egy hatodikosok által szervezett zsúron. Tizenkét és tizenhárom éves diákok egyik barátjuknál szórakoztak, amikor a buli orgiába torkollott. Minderről az egyik közösségi oldalon számoltak be. Az esetet már a rendőrség is vizsgálja. Szexuális…..
Zoknit tett alsójába, vagy tényleg akkora szerszáma lehet Justin Biebernek? Teszik fel a kérdést mindazok, akik látták őt alsónadrágban pózolni a legújabb Calvin Klein reklámkampányban. Az amerikai énekes levetkőzött és látni engedte férfiasságát az alsónadrágon keresztül.…..
Mike Hunter 2015.04.24 01:49:59
  Történelmi jelentőségű lenne, ha egy férfivé műttetett nő lenne a hírhedten macsós magazin borítóján. Legyőzné a gondolkodásbeli korlátokat. Újfajta irányvonalat nyithat a férfi életmódmagazin történelmében. Részletek a tovább mögött! Még néhány éve is…..
Mike Hunter 2015.04.24 01:30:58
@ivanolsen:
"Ma már lassan szégyenkeznie kell annak, akinek nincs valamilyen aberrációja. Mocskos világ ez. "

Csaknem féltékenységet váltott ki, hogy Te soha nem leszel akkora hím, mint egy nőből átalakult férfi!? :D Ha tudományosan közelítjük meg, akkor előfordulhat, hogy a személyiség és a test ketté válik, ugyanis kezdetben mindenki nőnek startol testileg, majd egy későbbi fázisban indul el nő, vagy férfi irányba. Ezért van a férfiaknak mellbimbója, mert Te is nőnek indultál, vagyis természetes aberrált vagy. :D És ez most nem vicc volt, mert valóban így van, de ehhez már némi tudás is kellene.