Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hitomi

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Nicsak, ezen a címlapon a Twilight lány szinte vidám!  Nem is oly rég írtunk arról, hogy idén Kristen Stewart az új Hófehérke, melynek apropóján és promójának céljából ő lett az angol Elle júniusi címlaplánya, (ez a kék…..
  Itthon ugye sűrűn halljuk (nálunk a családban például)... nézd meg az anyját, vedd el a lányát mondást - vagy pont ne ugye! Cindy Crawford most egy Anyák napjára vonatkozó hirdetésben megmutatja az édesanyját, Jennifert is. A lánya, Kaia ugye ismerős a…..
hitomi 2012.05.06 19:04:54
@Muster Mark: öööö... nem kevered véletlenül Claudia Schifferrel?
Elérkezett az idő. A nagy nap. A történelmi pillanat, amikor kezedbe adom a Világ Legfinomabb Édességének elkészítési módját. És ami a legszuperebb: olyan könnyű összedobni, hogy az már szinte polgárpukkasztó. Íme a családi „crumble” receptünk. A…..
Emlékszem, mikor kicsi voltam, meggyőződésem volt, hogy a répatorta olyasmi, mint az üveghegy, vagy a négyszögletű kerek erdő: csak a mesékben létezik. Aztán egy napon egy gimis kirándulásra az osztályfőnököm, Donáth tanárnő hozott egy nagy tepsi sütit, és mikor a…..
hitomi 2012.02.04 13:10:07
Kedves barátom, Józsi Mánuel Bárrozo!Először is szeretnék leszögezni két dolgot:1: Nem gondoltuk komolyan.2: Még mindig kell a pénz!Legyél már kedves ezeken az alapvetéseken keresztül szemlélni az eseményeket, hogy egyem azt a csepp szívedet! A Hazafias Népfront felvonulása…..
Most, hogy lassan szabadságharcos szívünket fedő keblünkig ér a csatornalé, kormányunk elkezdte a kilábalást erőltetni. Az speciel nem baj, hogy Martonyi János külügyminiszter jártában keltében nyilatkozik mindenhol, és állandósuló szokása a lehetőségek szerinti…..
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
hitomi 2012.01.04 00:11:39
@miva?: New York Times (bár ezt mintha már korábban is linkelték volna)
www.nytimes.com/2012/01/03/world/europe/rare-opposition-protests-in-hungary.html?_r=1&scp=2&sq=hungary&st=cse

Chicago Tribune
www.chicagotribune.com/business/sns-rt-us-hungary-bondstre8020r3-20120103,0,4634629.story
"The IMF and EU cut short informal discussions with Hungary last month due to objections over the central bank legislation. Orban had refused an EU request to withdraw the bill, saying he would not take orders from Brussels."
Az IMF és az EU befejezte az informális tárgyalásokat Magyarországgal a múlt hónapban, miután kifogások merültek fel a központi bankkal kapcsolatos törvénykezések körül. Orbán visszautasította az EU kérését, hogy vonja vissza a törvényjavaslatot, és kijelentette, hogy neki Brüsszel nem parancsolgat.

rohadék...
hitomi 2012.01.04 13:01:13
@Zébácsi: big lájk.
Kedves barátom, Józsi Mánuel!Leszögezem itt az elején: NEM. Először is nem érted, mi? Nem érted azzal csacska europér agyaddal, hogy miért nem kaptam még meg a leveled amire válaszolok, miért tagadja a létezését az emberem, aki púzólyukat hord a szája helyén, és aki mellesleg…..
Varánusz Fotelnácik háborúja 2011.11.01 05:36:00
Szerencse, hogy van nekünk ez a csurkapistánk. Igen kedves Feleim, szerencse, mert kiragadott a négynapos punnyadásból, amikor az ember egyéb bokros teendői mellett hajlamos azzal tölteni az idejét, hogy a köldökszösz felgyűlésének analógiáját tanulmányozza. Jó is ilyenkor egy…..
Megható történet következik a Fülöp-szigetekről. A szigetvilág fővárosának, Manilának a szegény negyedében több száz olyan otthon található, melybe nincs bevezetve az elektromos áram. Ennek apropójából vágott bele Illac Diaz és az ő alapítványa (MyShelter Foundation) az "A…..
hitomi 2011.10.21 00:19:05
Büszkén tájékoztatjuk szerzőinket, kommentelőinket és olvasóinkat, hogy a Goldenblog idei versenyén, a Szakértői blogok kategóriában a zsűri szavazata alapján a Lemilblog ott van a legjobb tíz blog között, sőt, azon három közé is bekerült, amelyek esélyesek a fődíj…..
HamPLÓ Téli reggel Innsbruckban 2011.08.07 16:05:00
Múltkor említettem, mennyire szeretem Innsbruck fekvését, és most találtam is pár képet arról, milyen ott kezdeni a napot. Tirol közepén nem különösebben meglepő kétezer méternél magasabb csúcsokat találni, viszont a város viszonylag barátságos magasságban - illetve…..
IDDQD Így kell állást keresni 2011.07.29 14:45:23
Erin Michael Vondrak amerikai grafikus úgy gondolta, tutira megy, amikor megpróbált állást szerezni a Valve-nál, és a szokásos önéletrajz-motivációslevél kombót ezzel a videóval toldotta meg:    Most aztán főhet Gabe Newellék feje, mert ha visszadobják, ők lesznek a…..
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
zoli voltam Nyári iskola, igen 2011.06.13 13:17:00
Elsőre elég hoffmannrózsásnak fog tűnni, amit mondok: ma túl hosszú és értelmetlen az iskolai nyári szünet. Mindenkinek jobb lenne, ha kurtítanánk rajta, és fontos, értelmes programok lennének a lecsípett rész helyén.A legutóbbi Napló kapcsán gondolkodtam el rajta, hogy igen,…..
Michael Knight Égjen a zsír! 2011.06.05 17:20:00
Majd éppen Lázár János mondja meg, hogy miből álljon a McDonald's hamburgere! Még szerencse, hogy a Coca-Cola receptjét egyelőre nem akarja átíratni a kétharmaddal...Azt hiszem, rájöttem! Csakis Lázár János lehet a miniszterelnök titokzatos bohócügyi államtitkára! Nem is lehet…..
hitomi 2011.06.06 15:58:47
@michhuli: küzdősportolj. nemcsak a felesleges kilóidtól szabadít meg, de hihetetlen belső erőt, tartást is ad.
Az egyik legjobb legóból készül Star Wars jármű, amit eddig láttam. Nagyon igényes, ügyel a részletekre, motorral hajtott alkotás. Marshal Banana az alkotó, kilenc hónapig tartott neki megépíteni a Sandcrawlert, tízezer alkatrészt használt fel hozzá. A hossza 91 centi és…..
Michael Knight A munka hevében 2011.05.26 10:44:00
Azt mondja a miniszterelnök, hogy a háborús gazdaságot a jóléti gazdaság váltotta fel, amely után most a munkaalapú gazdaság következik. Hűha!Nekifutottam néhányszor, hogy megértsem, vajon mit is akart mondani a miniszterelnök. Abba most nem mennék bele, hogy nálunk nem a…..
hitomi 2011.05.26 20:17:36
@Anti Anyag: sikerült súlyosan félreértened a mondanivalóm lényegét. nem állok most neki magyarázni, hogy mi merre hány méter, mert ha nem érted, akkor úgyis teljesen mindegy. előtte esetleg tedd le a szemellenződet.

és mielőtt elkezdenél mantrázni, megjegyzem, csak úgy, a gyengébbek kedvéért, hogy NEM, bazmeg, nem a rendszeresen segélyen élőkre gondoltam.
hitomi 2011.05.26 20:44:41
@dbeata: vagy az lesz, mint annak idején, hogy bevezetik a KMK-rendszert... vicces lesz. (legfeljebb nevetni nem lesz kedve az embernek.)

a kapitalizmusnak egyenes velejárója a munkanélküliség. ez ellen nemigen lehet mit tenni... a gazdasági rendszert meg lehet változtatni, bár nemigen van más alternatíva. (volt, persze, kommunizmusnak hívták, meg ötéves tervnek, meg sztahanovizmusnak, azt adja meg az isten, hogy az visszajöjjön.) és nem, nem azt akarom ezzel mondani, hogy a munkanélküliség jó, meg klassz, meg ne tegyünk ellene semmit. nem jó. egyáltalán nem jó. a problémám csak az - en bloc ezzel az egész munkaalapú izével -, hogy nem hinném, hogy ez - és így - lenne a megoldás.

vagy az is lehet, hogy ez az egész cirkusz olyan lesz, mint mikor nagy dérrel-dúrral megígérték, hogy megvédik a nyugdíjakat, aztán az első kanyarban einstandolták a manyup-megtakarításokat.

és még csak annyi, hogy ha már annyira jár a szájuk, hogy munkaalapú gazdaságot akarnak, akkor ugyan pökjenek már a markukba és lássanak neki annak az egymillió munkahely megteremtésének, amiről több, mint egy éve szájalnak.
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
Az erő legyen veled!Tembolat Gugkaev se nem jedi, se nem Star Wars fan, de munkásságára tagadhatatlanul hatással van  George Lucas kitalált univerzumának sötét és ellentmondásos figurája, Darth Vader. A hajszárítóról sok infót nem találtunk a neten, így e-mailben tettük fel…..
hitomi 2011.05.15 12:55:24
Jelentőségteljes nap volt a tegnapi, jegyezzük fel: Gyurcsány Ferenc visszatért.Igen, itt volt már egy ideje újra, felszólalt itt-ott, szervezett tüntit, mondott gyújtó hangú beszédet a majálison, beszólogatott Orbánnak, nyomult faszbúkon és blogon, orrszőr tépkedéssel…..
Einstein egy név, egy ember, mely egyet jelent a zsenialitással és a tudománnyal! Íme, egy érdekesség, egyetlen pillanat, mely megváltoztatta a róla alkotott képet! A világ egyik legnagyobb géniuszának legismertebb fényképe, az a bizonyos nyelvnyújtogatós fotó!  A fotó…..
Az alkotmányozás folyamata alatt megváltozott a Fidesz jelmondata: egy mindenkiért, mindenki Meggyes Tamásért. 262 igen szavazattal állt ki a nariszekta elkóborolt báránya, és a példaértékű életből fakadó következmények eltussolása mellett. Alaptörvényünk immár…..
hitomi 2011.04.22 14:25:07
@orbánmentesítő: nem akarlak elkeseríteni, de én már több, mint 1 éve nem találok magamnak munkát :(
a konvergenciaprogramot pedig dugja fel a kormány a seggébe az alkotmánnyal együtt...
Szeretem, ha a Nemzet Trollja beszédet mond. Szórakoztat, mert minden szaván érezni mennyire komolyan veszi a hűségesküt. Na nem azt, amit nekünk tett hangosan, hanem amit Orbán Viktornak a választások előtt a felcsúti pajta mélyén, a bennfentes sarokban sutyorogva.Tegnapi…..
hitomi 2011.04.12 15:09:23