Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sadsdas

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az origon megjelent ma egy cikk a magyarországi albérletárak emelkedésével kapcsolatban. Innen megtudhatjuk, hogy például Debrecenben a havi átlagjövedelem 68%-át kell albérletre fordítani. Ez valami hihetetlenül magas arány. Sajnos az ország keresettebb részein hasonlóan nyomasztó…..
Kedves Magyar Honfitársam, aki eddig vízumokkal, útlevéllel, okmányirodával, lejárati idővel, tartózkodási engedéllyel, pecsétekkel, ESTA-val, Arbeitsbewilligunggal piszmogtál! Egyszerűsítés. Ez a XXI. század kulcsszava. // // A mai napig görcsben van a gyomrod az alaptalan…..
sadsdas 2015.09.07 16:51:39
@Z-o-g:

Hiányozni fogsz.
Folytatódik a feministák háborúja azok ellen, akik azt a halálos bűnt merték elkövetni nő létükre, hogy kikérték maguknak a minden nő nevében mantrázott férfiellenes szövegeket és a privilégiumok követelését. A Nők a Feminizmus Ellen nevű kezdeményezés követőit előbb…..
sadsdas 2015.08.21 23:52:38
@sadsdas:

"Miért nem követelnek női kvótát a szerkesztőségekben is?
Nézzétek meg a 444-et, egy kivétellel az összes munkatárs nő. "

Vagyis egy kivételével az összes férfi, egyetlen nő van köztük.
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
sadsdas 2015.05.21 22:44:45
@gizmo26666:
"Drogo is megerőszakolta Daenerys-t, az miért nem verte ki a biztosítékot az álszent hülye picsa keresztény-konzervatív szenátorasszonynál? Menjenek a picsába az ilyen emberek. "

Jó kérdés?
Talán mert Drogó egy alfahím, akivel a nők jó része szívesen szexelne, Ramsay meg egy irritáló seggfej?
sadsdas 2015.05.21 22:53:34
@lk2:
" (kivéve a Red Weddinget, na azon kibuktam),"
A feministákat megkérdezném, miért zavarja őket jobban egy nemi erőszak (amelynek a lényege a megalázás, pont mint Theon kínzásánál), mint egy várandós nő magzatának megkéselése?
Az utóbbi időben valami eltörhetett a szép hipszterbringákat készítő Ogre emberében, mert idén áprilisig csupa dicséretet kapott, aztán jötta a "vevőkhöz való hozzáálláson van mit javítani", meg az alábbi emberesnek mondható produkció. Lehet, hogy szabira kéne menni,…..
sadsdas 2015.05.21 15:59:19
@homar4prez:

Ott van 100 m-re a közlek múzeum, kiállítva a mozdonnyal előtte, ezek meg ott szopnak a bolt bejárata előtt?
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..