Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bianka69

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nap folyamán a Slashgear jóvoltából napvilágot látott egy két nappal ezelőtti, az Ekoparty bizonsági konferencián készült lent látható felvétel, amin egy Samsung Galaxy S III típusú készüléken hajtanak végre factory resetet úgy, hogy a telefon stock böngészőjével…..
Mielőtt megnyernénk a választást, eleget kell tennünk bizonyos formaságoknak, például én is gyakrabban borotválkozom, és össze kell szednünk a kopogtatócédulákat. Mert ez olyan, hogy ha nem kapunk elég ajánlószelvényt, akkor nem is lehet majd ránk szavazni a választáson.…..
Piroslap Rogán Antal KISZ-titkár 2010.07.09 06:22:00
Van egy pár olyan interjú, illetve műsor melynek alkotói a politikus-vendég gyermek- és kamaszkora felől érdeklődik. Ezekben elmesélik az első szerelmüket, jó vagy rossz gyerkőc volt-e, illetve rendre azt, hogy soha nem érdeklődtek a politika iránt. Sokan azt gondolnánk, hogy a…..
bianka69 2010.07.09 12:08:14
@mucsai:
"csak kihagyta"
értem
istenugyse értemmár.
Na sziasztok
Ez a rövid dokumentumfilm az újpesti Kálmán József utca hazaszerető polgárainak szemszögén keresztül mutatja be az 56-os forradalom eseményeit. A filmben több személyes sorsot is megismerhetünk, és láthatjuk, hogy a szabadság eszménye mily nagy mértékben tudta összekovácsolni a…..
Bianka titkai Régen nem írtam 2008.05.26 02:58:00
Nagyon sokminden változott az életemben, ezért nem írtam. Szinte minden kiderült. A férjemmel elváltunk. Megtudta, hogy nélküle élem ki a vágyaim, hogy van valakim. Sajnos butus voltam. Azon az estén, amikor már órák óta vitáztunk, hogy mentsem magam, végül úgy szerettem volna…..
Furcsállhatnak sokan, de nő létemre nagyon vonzódom a popsiszexhez. Még tinikoromban volt egy barátom, aki nagyon kívánta. Olyan türelmes és gyöngéd volt, hogy volt időm megtanulni élvezni. A páromnak szóba sem hozom, Ő sokkal konzervatívabb annál, hogy megértsen.Két hónapja…..
Bianka titkai titkaim 2008.02.16 22:34:48
Párkapcsolatban élek, és bár örömteli, titkos vágyaimat nem élhetem ki.Meghitt és szolid szexuális életünk nem elégítki. Vágyom rá, hogy izgató fehérneműket vegyek fel, hogy extrém dolgokba kóstoljak és egy titkos naplóban beszámoljak arról, hogyan élem át...
Bianka titkai Első bejegyzésem 2008.02.15 23:23:21
Most kezdem el, kicsit izgulok...