Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MEdvebajusz

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Walking Dead nézettsége az előző szezonban teljesen bezuhant az USA-ban, az idei kilencedik évaddal pedig nemhogy megállt volna a nézővesztés, hanem tovább folytatódott, a korábbi csúcsidőszak 15 milliós nézettségéhez képest a mostani évad részei minössze 5-6 millió nézőt hoznak. Valószínűleg…..
A mai videó egy kicsit eltér a korábbiaktól. Ezt arra az esetre rögzítettem 2018. májusában, afféle tartalékvideónak,...ha egyszer akadályoztatásom miatt nem tudok nektek videózni a szokott időben. Most egy ilyen eset állt fenn, de remélem azért ez is tetszeni fog. A Spider Man Homecoming című…..
Ha idén megtörnétek a bejgli hegemóniáját, egy spanyol ünnepi finomságot ajánlunk figyelmetekbe. A roscón de reyes nélkül nincs ünnep Spanyolországban. A finom, narancsos ízű süteményt ott jellemzően január elején, a napkeleti bölcsek vagy háromkirályok eljövetelekor fogyasztják...
Egész évben arra törekedtünk, hogy a legkiemelkedőbb fenntarthatósági hírek megosztása mellett gyakorlatias, az olvasók számára a mindennapi életben is releváns témákkal foglalkozzunk a blogon. Az év végére egy üdítő témát választottunk – az ijesztő adatok és statisztikák helyett ezen a héten…..
Ne legyen igazunk, de azt vettük észre, hogy az állampárt elkezdte előkészíteni a „Huxitet”...
A Csongrád megyei kiskirályt találta el a szegedi polgármesterre kilőtt golyó...
Steve barátom az igazgatója (és biztos ami biztos, a tulajdonos legidősebb lányának a férje is) Indonézia egyik legnagyobb hajógyárának. Négy kikötőjükben az ország összes végében építenek a 30 méterestől (90 láb) a 280 méteres olaj tankerig mindenfélét. Még Jakartában néztem meg az egyik kisebb…..
"Az érintett címen 2G/GSM hálózatunk jó beltéri, 3G/GSM hálózatunk gyenge beltéri, 4G/LTE hálózatunk gyenge beltéri jelerősséggel érhető el." - hát, hogy egy jó 2G-s lefedettség nem teszi túl boldoggá olvasónkat, az azt hiszem teljesen érthető. Sérelmeit és az ügyben eddig történteket egy jól…..
Ez oszt feldolgozás B)..
Varázslatos indián nyárral köszöntött be az október, érdemes ilyenkor kint lenni, amennyit csak lehet, és feltöltekezni a sok napsütéssel. Még beleférhet egy-egy piknik, vagy hosszú séták, kirándulások, mindez néhány remek sütivel kísérve. Ha pedig beköszöntenének a hűvösebb napok, jó érzéssel lehet…..
Sziasztok! Bea vagyok, körülbelül 2012 óta érdeklődöm a sütemény készítés iránt. Ebben az évben találtam ugyanis az első tojásmentes piskóta receptjét. Ez azért is volt nagyon nagy dolog a számunkra, mert a testvérem tojásallergiás. Meg is kezdődött a kísérletezés a családdal közösen. Nagyjából 3…..
medvebocs Etarget 2017.09.25 11:06:51
gjghjgjh,,..
Vannak alakok, akikkel semmi módon nem tudnánk nyugodtan leülni és elfogyasztani egy jó feketét. Vélhetően a Jurassic World főlátványossága, a genetikailag összepattintott Indominus Rex is ilyen. A nyáron érkező filmhez most egy újabb jelenet futott be. Ugye meg sem fordult a…..
MEdvebajusz 2015.04.27 22:07:16
Stohl András öt év pihenő után visszatérhet az RTL Klubhoz, írja a Blikk. A színész és műsorvezető 2010 májusában ittasan okozott közúti balesetet, börtönbüntetésének letöltése után pedig csak az X-Faktorban lehetett látni: egyik alkalommal Alföldi Róbert mentorsegédje…..
Bécsben közel félmillió ember él szociális bérlakásban. A város által támogatott, a piaci érték alatt lényegesen olcsóbb lakásokhoz nem könnyű hozzájutni, olykor éveket is kell rá várakozni. A város tulajdonában jelenleg 220 ezer bérlakás van. 11 év szünet után az építkezés újabb lendületet vesz,…..
MEdvebajusz 2015.04.22 19:11:40
Hiába élveztem nagyon a negyedik évadot, egy évvel ezelőtt arról írtam, hogy félek, a Shamelesst is utoléri a Showtime-átok, vagyis feleslegesen hosszúra nyújtanak egy olyan sorozatot, aminek alapvetően nincs konkrét története, pontosabban a történetnek nincs egy konkrét…..
MEdvebajusz 2015.04.22 16:44:49
A Daredevil első részéről már áradoztunk egy sort (az évadkritika épp most készül), a Netflix-Marvel közös gyártású sorozat pedig akkora siker már most, hogy a streamingszolgáltatás berendelte a második évadot, méghozzá 2016-os vetítési dátummal. A döntés egy részről…..