Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erich

278 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről időre el szoktam mondani környezetemnek: szúnyogból pont azért van sok, mert irtják. Kis túlzással, ha nem irtanák, rohadtul nem is lenne belőle sok, legalábbis azokon a helyeken, ahol az átlagpolgár alkony után a szabadban sörözni, szalonnát sütni, vagy hölgyismerőse(i) bugyijában matatni…..
Csak egy rövid megjegyzés a rendszerhasználati díjról. . Ez a díj eddig benne volt áram és a gáz árában. Ahogy minden termék árában benne van az áru előállítási (beszerzési) költsége, a cég költsége és a vásárlóhoz való továbbítás, szállítás költsége. A kenyérnek is van alapanyag költsége, és…..
MAGNÉZIUM KLORID „61 éves koromban majdnem lebénultam. Ez 12 évbe telt, mire elkezdtem a magnézium klorid kezelésemet. Nagyon fájt a kereszten. Az orvosok szerint gyógyíthatatlan volt. Ma reggel erős hátfájással ébredtem. Ez a fájdalom egész nap velem volt. az oka egy isiász ideg…..
A borax létfontosságú az egészséges csontok és izületek számára. A kiegészítők képesek lehetnek segíteni arthritis esetén, de a krónikus állapotok gyakran más kiegészítők hiányához, allergiákhoz, fertőzésekhez és gyulladásokhoz kapcsolódnak. A legfőbb borax lerakódások az USÁ-ban és Törökországban…..
Idézek Grandpierre Attilától... : "John Noble Wilford 2009 decemberében a New York Times-ban(!) megjelent cikkét így kezdi: „Görögország és Róma dicsősége előtt, sőt, az első mezopotámiai városok és a Nílus menti templomok előtt, a Duna alsó folyásánál és a Balkán hegylábainál egy olyan nép élt,…..
Egy 2009-es cikk!!! A magyar celebnők kétharmada ugyanannak az embernek a klónja - derül ki dr. Czeizel Endre orvosgenetikus márciusban piacra kerülő könyvéből. A szakember olyan titkokról rántja le a leplet, mint például hogy miért nem látjuk együtt soha Kelemen Annát és Kustánczi…..
TV helyett Szex és a Karma 2022.09.29 12:21:22
Aki nagyon szereti a szexet, annak itt hagyom ezt az információt. A csakrák 7 évente regenerálódnak, így ha legalább egyszer voltál valakivel, az energiája 7 évig veled marad. Ha nem takarítasz ott rendesen. Amikor "szexelsz" valakivel, egy egész energiafolyamat kezdődik el. Főként mindkettő…..
TV helyett Szomatizáció 2022.09.29 12:03:44
Hallottál már a SZOMATIZÁCIÓRÓL? Mindent, amit nem fejezel ki, és az elméd nem tud megoldani, a testben felszívódik és fizikai tünetekké alakul, mint álmatlanság, gyomorfájás, fejfájás, hátfájás, légszomj, mellkasi fájdalmak, köhögés, allergia... A tünetek fizikaiak, de a forrás érzelmi. A…..
(Angolból fordítva): "Az akkumulátorok nem termelnek villamos energiát – a máshol termelt áramot tárolják, különösen szén, urán, természetes erőművek vagy dízelüzemű generátorok révén. "Tehát egyáltalán nem igaz az az állítás, miszerint egy elektromos autó zéró kibocsátású jármű. Mivel az Egyesült…..
TV helyett Oltáspártiaknak! 2022.03.29 20:25:11
ITT AZ IDŐ BEMUTATNI, MILYEN PÉNZÉHES FOLYAMATOKNAK ÁLDOZATA AZ EMBERISÉG, EZEN BELÜL PEDIG HAZÁNK NÉPE. Történt pedig, hogy kíváncsi voltam arra, hogy a magyar tisztifőorvos a koronavírushoz bevezetett vakcinákat mikor, milyen okirattal engedélyezte rendszeresíteni. Írtam hát neki 2021. november…..
Kitört a háború. Nyugat egy személyként Ukrajna mellé állt, de akadnak, akik az oroszok pártját fogják. Valószínű azonban, hogy a felszínen valósnak tűnő ellentét hátterében ugyanaz a globális színjáték és technokrata agenda húzódik, mint a bevándorlás, a járvány vagy a klímaváltozás esetében. Az…..
Tibor Geri : "Orosz-ukrán viszonylatban ígértem egy helyzetelemzést, hogy eligazodj a sok hazugság közt. Kezdjük azzal, hogy ami katonailag most zajlik Ukrajnában, az nem más, mint a háttérhatalmon belüli hatalmi átrendeződés katonai eszközökkel való „elősegítése”. Egy nagyon precízen…..
A következő bejegyzésben megpróbálom összefoglalni, hogy miért alapvetően helytelen mindenfajta összeesküvés-elmélet jellegű megközelítés, ha a mindennapi élet láthatatlan szellemi, gazdasági, társadalmi, politikai mozgatórugóit próbáljuk felderíteni. Egyúttal megteszem az első bátortalan kísérletet…..
38' Munich was downright treason to Czechoslovakia by the countries who love to sit on a high horse, especially Britain, the mother of all evil and the definition of political hypocrisy.1. The "evil" Stalin endlessly appealed for creation of an "Antifasicst" coalition and wasn't just replied to with…..
Első rejtély:Honnan jött a kifejezés? Nem volt blokád Leningrád városa ellen. Ezt a hangzatos kifejezést valószínűleg azért találták ki, hogy a város lakosságának tömeges áldozataiért a németekre hárítsák a felelősséget. De Leningrád városát nem vették körül a háborúban! 1941 nyarán a nyilvános…..
Erich 2022.01.17 15:20:44
@hun77: Hi mate. No, not from Kungorov. Here is an awesome page:
stolenhistory.net/
It is from there. I had to translate.
Hát nem az, amit a boltban jelenleg ezen a fedőnéven árulnak. A bolti "kenyérnek" és péksüteményeknek általában - ez a szó jobb, a süteményről valami cukros dolog jut eszünkbe, és bizony nemhiába - három fő baja van: Egyrészt széllyel van élesztőzve, hogy minél gyorsabban megkeljen. A nagy…..
Bevezetés: Olaszország nagy része manapság erdőmentes. Azt mondják, ennek az az oka, hogy az ókori rómaiak fával fűtötték a gazdagok házát (amihez állítólag néhány rabszolga volt szükséges, akik a hét minden napján, 24 órában dolgoztak minden háznál). A történészek feltételezik, hogy a rómaiak…..
 Bory Jenő (1879–1959) székesfehérvári építész, szobrász- és festőművész nagyrészt egymaga épített és díszített évtizedeken át, emléket állítva a hitvesi szeretetnek és művészi álmainak.Bory a várat 1923-ban kezdte építeni, és élete végéig dolgozott rajta. Bár a Bory-leszármazottak egy része a falai…..
A 145 éves török hódoltság kevés emléke közül legjelentősebb az a fürdő, melyet Güzeldzse Rüsztem budai pasa alapítványából építettek. A XVI. század közepe után épült gőzfürdő romjait az 1980-as években tárták. A közelmúltban látogathatóvá alakított régészeti emléken jól látható a hatszögletű fürdő…..
A történelmi belvárost részben ma is városfalak veszik körül, melyek azonban két kivételtől eltérően (Várfal park és Prohászka liget) belső udvarokban húzódnak. A belváros középpontjában található Városház tér a város főtere, a belőle észak felé induló, palotákkal és rezidenciákkal szegélyezett Fő…..
Az amerikai légitársaságok teljes üzemanyag-fogyasztása körülbelül 19 milliárd gallon évente. Az elektromos autók akkumulátorainak gyártásához szükséges ércbányászat teljes üzemanyag-fogyasztása évente körülbelül 21 milliárd gallon. Az elégetett 21 milliárd gallon üzemanyagból csak 250 000…..
Tavaly bevizsgáltattam 18.000 Ft-ért a Debreceni Vízügyi Laborral egy steril eső vízgyűjtőből vett „sáros eső”-nek nevezett barnás nyálkás anyagot, mivel az eső front meglepő módon Északról érkezett, és szerettem volna megtudni hogy valóban sár (vagy szaharai homok) vagyis szilicium-dioxid e, vagy…..
(Demokrácia és/vagy Néphatalom II.) Szerző: TIBOR GERI.  Nincs időm hosszan elmagyarázni, ezért tőmondatokban a lényeget írom. Az emberiség szellemi fejlődése egy küszöbhöz érkezett. Ezt a világármányt a világot jelenleg irányítók azért hozták létre, hogy megakadályozzák az emberiség…..
A hely stratégiai jelentőségére a rómaiak is felfigyeltek, és a mai Dunafüred területén Matrica [mátrika] néven katonai tábort és települést alapítottak. A település neve "territorium Matricensis" formában maradt fent egy oltárkő töredéken, amely igen ritka a magyarországi római limes mentén. Az…..
2021 Június 23. Jön az első igazán strandos hétvége a Velencei tavon, de sokan nem tudják azt amiről mi pecások már napok óta beszélünk, hogy valami történt a vizzel. Vártam pár napot hátha hivatalos állásfoglalás is lesz az ügyben de látszólag nem történt semmi. Szerte a tavon, strandokon…..